Bildirim
husky mi golden mı?
Vileda Supermocio Temizlik Seti, Tüm Yüzeyler için, Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0007VHC1W
8 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Köpek korkun varmış niye köpek besliyorsun be adam! -
Husky'm var fakat o köpekler ev köpeği olmaz söyleyeyim patlar hayvan
Benim ki de yavruyken baya sağlam ısırıyordu ama bi süre sonra bıraktı. -
köpek korkumu yenmem gerek ben yoksa çatlarım köpek korkumu bi şekilde yencem ama bu hayvan kapıoyr evde beslıyorum ama öğrencıyım çıkarıp ggezdircem hep ben evde hiç oturmam bu aşı donemı evden çıkmaması gerek peki senin husky saldırdımı arkadaşım hiç küçükken hırlayıpquote:
Orijinalden alıntı: Screamer
Husky'm var fakat o köpekler ev köpeği olmaz söyleyeyim patlar hayvan
Benim ki de yavruyken baya sağlam ısırıyordu ama bi süre sonra bıraktı. -
Bence goldenquote:
Orijinalden alıntı: karl.marx
köpek korkumu yenmem gerek ben yoksa çatlarım köpek korkumu bi şekilde yencem ama bu hayvan kapıoyr evde beslıyorum ama öğrencıyım çıkarıp ggezdircem hep ben evde hiç oturmam bu aşı donemı evden çıkmaması gerek peki senin husky saldırdımı arkadaşım hiç küçükken hırlayıp
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Yarr
Bence golden
Alıntıları Göster -
huskymi ye -
Pm attım hocam. -
ok hocam okudum bende attımquote:
Orijinalden alıntı: Screamer
Pm attım hocam. -
Böyle yapıcaksanız niye köpek alıyorsunuz anlamıyorum hayvana yazık. Bu olayın günahı çok büyük eğer ömür boyu sevgini esirgemeden köpek bakıcaksanız alın ısırıyo diye gidip köpeği eşya'mış gibi değiştirirsen yazık sana Köpek korkunu çok yenmek istiyosan yüzlerce barınak var gönüllü bakıcılık yapabilirsin.Hiç olmazsa köpekten Ah almazsın.(Bana göre)quote:
ok hocam okudum bende attım
Alıntıları Göster -
BEN KÖPEK BESLEMEK İSTİYORUM ARKADAŞIM ISIRMASI SORUN DEĞİL ÜSTÜME ATLIYOR HAYVAN BİLDİĞİN SALDIRIYOR -
Goldenquote:
BEN KÖPEK BESLEMEK İSTİYORUM ARKADAŞIM ISIRMASI SORUN DEĞİL ÜSTÜME ATLIYOR HAYVAN BİLDİĞİN SALDIRIYOR -
Köpek korkunu yenmek için köpek alıcağına sokak köpeklerine yemek su falan ver.quote:
Orijinalden alıntı: H_QmR
Golden
Alıntıları Göster
Yapıcağın masraf en az 1000 lirayı bulur,bunun yerine yemek artıklarını köpeklere götür ver,zamanla alışırlar,zaten sokak köpekleri en sosyal canlılar oluyorlar,ama bazılarıda fena azman oluyo
-
GOLDEN I ŞEÇ BENCE -
Husky'ler çok şirin ve çok güzel canlılar bende 3aylık var bitane öyleb bir ısıroyokiii :D ama merak etme bunlar diş kaşıyor çünki bunlar süt dişleri ve kaşındıklarında seni kullanıyorlar EĞER BİR KEMİK ALMAZSAN seni veya eşyaları ısırmaya devam ederler.. kemik derken oyuncak kemiklerden yani.. ayrıca çok dost canlısı ve eğitmesi zor köpeklerdir bu güzelliği olmasa çekilicek dert değil :DD ama goldenler de çok güzeller ve zeki köpekler.. istiosan git değiş bişey diyemem zevk meselesi :) buarada veterinerden tavsiye ve eğitim kitapcığı almayı unutma yoksa yazık edersin köpeyine :)quote:
Orijinalden alıntı: erkamsemih
GOLDEN I ŞEÇ BENCE
-
Benim golden 4 aylık oldu dişlerinin bir çoğu düştü yenileri çıkıyor.Hala ısırmaya devam ediyor ve can yakıyor.Ama saldırır gibi ısırmıyor.Hayır diyince bırakıp geri çekiliyor.Yani husky köpeiğini ilerde de eğitmekte çok zorlanacaksın.Ona göre tercih yap artıkquote:
Orijinalden alıntı: AshamanTR
Husky'ler çok şirin ve çok güzel canlılar bende 3aylık var bitane öyleb bir ısıroyokiii :D ama merak etme bunlar diş kaşıyor çünki bunlar süt dişleri ve kaşındıklarında seni kullanıyorlar EĞER BİR KEMİK ALMAZSAN seni veya eşyaları ısırmaya devam ederler.. kemik derken oyuncak kemiklerden yani.. ayrıca çok dost canlısı ve eğitmesi zor köpeklerdir bu güzelliği olmasa çekilicek dert değil :DD ama goldenler de çok güzeller ve zeki köpekler.. istiosan git değiş bişey diyemem zevk meselesi :) buarada veterinerden tavsiye ve eğitim kitapcığı almayı unutma yoksa yazık edersin köpeyine :)
Alıntıları Göster
-
Hocam huskye bakamassın o köpeklerin hemen canı sıkılır masrafı coktuır ve yaramaz olurlar goldenler havlamaz ısırmaz sadece elini felan yalar ve oyun oynamak ister bnm goldenem öyle husky alacaktım ben vazgeçtim golden aldımquote:
Orijinalden alıntı: SeRHaS
Benim golden 4 aylık oldu dişlerinin bir çoğu düştü yenileri çıkıyor.Hala ısırmaya devam ediyor ve can yakıyor.Ama saldırır gibi ısırmıyor.Hayır diyince bırakıp geri çekiliyor.Yani husky köpeiğini ilerde de eğitmekte çok zorlanacaksın.Ona göre tercih yap artık
Alıntıları Göster
-
Huskyquote:
Orijinalden alıntı: XxLe0xX
Hocam huskye bakamassın o köpeklerin hemen canı sıkılır masrafı coktuır ve yaramaz olurlar goldenler havlamaz ısırmaz sadece elini felan yalar ve oyun oynamak ister bnm goldenem öyle husky alacaktım ben vazgeçtim golden aldım
Alıntıları Göster
-
Size bir husky vidyosu göstericem şimdi. izleyin bakalım sizce bir golden böyle yapabilir mi? juskylerin duyguları vardır :)quote:
Orijinalden alıntı: Traveler!
Husky
Alıntıları Göster
http://www.youtube.com/watch?v=qvjJE9VUKIE
-
quote:
Orijinalden alıntı: AshamanTR
Size bir husky vidyosu göstericem şimdi. izleyin bakalım sizce bir golden böyle yapabilir mi? juskylerin duyguları vardır :)
http://www.youtube.com/watch?v=qvjJE9VUKIE
Goldenın yok mudur
Benzer içerikler
- muhabbet kuşu beyaz kaka
- sultan papağanı neden tıslar
- kediler balkondan atlar mı
- muhabbet kuşum kapı gıcırtısı gibi ses çıkarıyor
- muhabbet kuşu mama tarifi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X