Şimdi Ara

husky mi golden mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benım bir tane husky köpegim var 2 aylık daha yenı yavru ama ısırmasını bırakmıyor ısırma bı yana çok fena kapıyor.yani kızdıgım zaman bildiğin saldırıyor köpek çok düşünüyorum aslında husky bakmak istiyorum ama goldenla götürüp değişsem mi ki çok zarar etçem gibi

• Köpek korkun varmış niye köpek besliyorsun be adam!
  • Husky'm var fakat o köpekler ev köpeği olmaz söyleyeyim patlar hayvan

Benim ki de yavruyken baya sağlam ısırıyordu ama bi süre sonra bıraktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

Husky'm var fakat o köpekler ev köpeği olmaz söyleyeyim patlar hayvan

Benim ki de yavruyken baya sağlam ısırıyordu ama bi süre sonra bıraktı.
    köpek korkumu yenmem gerek ben yoksa çatlarım köpek korkumu bi şekilde yencem ama bu hayvan kapıoyr evde beslıyorum ama öğrencıyım çıkarıp ggezdircem hep ben evde hiç oturmam bu aşı donemı evden çıkmaması gerek peki senin husky saldırdımı arkadaşım hiç küçükken hırlayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: karl.marx

köpek korkumu yenmem gerek ben yoksa çatlarım köpek korkumu bi şekilde yencem ama bu hayvan kapıoyr evde beslıyorum ama öğrencıyım çıkarıp ggezdircem hep ben evde hiç oturmam bu aşı donemı evden çıkmaması gerek peki senin husky saldırdımı arkadaşım hiç küçükken hırlayıp

Alıntıları Göster
    Bence golden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

Bence golden

Alıntıları Göster
  • huskymi ye
  • Pm attım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

Pm attım hocam.
    ok hocam okudum bende attım
  • quote:

ok hocam okudum bende attım

Alıntıları Göster
    Böyle yapıcaksanız niye köpek alıyorsunuz anlamıyorum hayvana yazık. Bu olayın günahı çok büyük eğer ömür boyu sevgini esirgemeden köpek bakıcaksanız alın ısırıyo diye gidip köpeği eşya'mış gibi değiştirirsen yazık sana Köpek korkunu çok yenmek istiyosan yüzlerce barınak var gönüllü bakıcılık yapabilirsin.Hiç olmazsa köpekten Ah almazsın.(Bana göre)
  • BEN KÖPEK BESLEMEK İSTİYORUM ARKADAŞIM ISIRMASI SORUN DEĞİL ÜSTÜME ATLIYOR HAYVAN BİLDİĞİN SALDIRIYOR
  • quote:

BEN KÖPEK BESLEMEK İSTİYORUM ARKADAŞIM ISIRMASI SORUN DEĞİL ÜSTÜME ATLIYOR HAYVAN BİLDİĞİN SALDIRIYOR
    Golden
  • quote:

Orijinalden alıntı: H_QmR

Golden

Alıntıları Göster
    Köpek korkunu yenmek için köpek alıcağına sokak köpeklerine yemek su falan ver.

Yapıcağın masraf en az 1000 lirayı bulur,bunun yerine yemek artıklarını köpeklere götür ver,zamanla alışırlar,zaten sokak köpekleri en sosyal canlılar oluyorlar,ama bazılarıda fena azman oluyo

• GOLDEN I ŞEÇ BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkamsemih

GOLDEN I ŞEÇ BENCE
    Husky'ler çok şirin ve çok güzel canlılar bende 3aylık var bitane öyleb bir ısıroyokiii :D ama merak etme bunlar diş kaşıyor çünki bunlar süt dişleri ve kaşındıklarında seni kullanıyorlar EĞER BİR KEMİK ALMAZSAN seni veya eşyaları ısırmaya devam ederler.. kemik derken oyuncak kemiklerden yani.. ayrıca çok dost canlısı ve eğitmesi zor köpeklerdir bu güzelliği olmasa çekilicek dert değil :DD ama goldenler de çok güzeller ve zeki köpekler.. istiosan git değiş bişey diyemem zevk meselesi :) buarada veterinerden tavsiye ve eğitim kitapcığı almayı unutma yoksa yazık edersin köpeyine :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AshamanTR

Husky'ler çok şirin ve çok güzel canlılar bende 3aylık var bitane öyleb bir ısıroyokiii :D ama merak etme bunlar diş kaşıyor çünki bunlar süt dişleri ve kaşındıklarında seni kullanıyorlar EĞER BİR KEMİK ALMAZSAN seni veya eşyaları ısırmaya devam ederler.. kemik derken oyuncak kemiklerden yani.. ayrıca çok dost canlısı ve eğitmesi zor köpeklerdir bu güzelliği olmasa çekilicek dert değil :DD ama goldenler de çok güzeller ve zeki köpekler.. istiosan git değiş bişey diyemem zevk meselesi :) buarada veterinerden tavsiye ve eğitim kitapcığı almayı unutma yoksa yazık edersin köpeyine :)

Alıntıları Göster
    Benim golden 4 aylık oldu dişlerinin bir çoğu düştü yenileri çıkıyor.Hala ısırmaya devam ediyor ve can yakıyor.Ama saldırır gibi ısırmıyor.Hayır diyince bırakıp geri çekiliyor.Yani husky köpeiğini ilerde de eğitmekte çok zorlanacaksın.Ona göre tercih yap artık

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRHaS

Benim golden 4 aylık oldu dişlerinin bir çoğu düştü yenileri çıkıyor.Hala ısırmaya devam ediyor ve can yakıyor.Ama saldırır gibi ısırmıyor.Hayır diyince bırakıp geri çekiliyor.Yani husky köpeiğini ilerde de eğitmekte çok zorlanacaksın.Ona göre tercih yap artık

Alıntıları Göster
    Hocam huskye bakamassın o köpeklerin hemen canı sıkılır masrafı coktuır ve yaramaz olurlar goldenler havlamaz ısırmaz sadece elini felan yalar ve oyun oynamak ister bnm goldenem öyle husky alacaktım ben vazgeçtim golden aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: XxLe0xX

Hocam huskye bakamassın o köpeklerin hemen canı sıkılır masrafı coktuır ve yaramaz olurlar goldenler havlamaz ısırmaz sadece elini felan yalar ve oyun oynamak ister bnm goldenem öyle husky alacaktım ben vazgeçtim golden aldım

Alıntıları Göster
    Husky

• quote:

Orijinalden alıntı: Traveler!

Husky

Alıntıları Göster
    Size bir husky vidyosu göstericem şimdi. izleyin bakalım sizce bir golden böyle yapabilir mi? juskylerin duyguları vardır :)

http://www.youtube.com/watch?v=qvjJE9VUKIE

• quote:

Orijinalden alıntı: AshamanTR

Size bir husky vidyosu göstericem şimdi. izleyin bakalım sizce bir golden böyle yapabilir mi? juskylerin duyguları vardır :)

http://www.youtube.com/watch?v=qvjJE9VUKIE

Goldenın yok mudur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.