5.Sezon 3 bölümü var orda diğerleri de elbet bi sitede vardır araştır biraz bence yoksa topluca talep etsek esekherif abimiz filan çevirir belki. Ben daha 3. sezonda olduğum için ve öss tayfasında olduğum için hızlı ilerleyemiyorum. Zaten acelesi de yok az bölüm var...
Arkadaslar sizce Hustle mı izlemiliyim yoksa Leverage mi ?
Konu olarak aynı gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: knotaqram34
Konu olarak aynı gibi.
Leverage'i bilmem ama Hustle'ı çerez niyetine izleyebilirsiniz. Her bölümde farklı bir dolandırıcılık hikayesi iyi bir mantık çerçevesinde anlatılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
quote:
Konu olarak aynı gibi.
Leverage'i bilmem ama Hustle'ı çerez niyetine izleyebilirsiniz. Her bölümde farklı bir dolandırıcılık hikayesi iyi bir mantık çerçevesinde anlatılıyor.
Ocean's gibi yani. Tam benlik
Ama iste Leverage de bu tarz da bi dizi. İkisini birden izleme imkanım yok birini seçmek zorundayım. Hustle alayım o zaman daha güzel diyo herkes.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
quote:
Konu olarak aynı gibi.
Ocean's gibi yani. Tam benlik
Ama iste Leverage de bu tarz da bi dizi. İkisini birden izleme imkanım yok birini seçmek zorundayım. Hustle alayım o zaman daha güzel diyo herkes.
Leverage izledikten sonra Hustle izleyince zevk alırmısın bilmem ama önce Hustle izlersen Leverage izlerken kusarsın.
Birkaç bölüm baktım beni sarmadı Leverage'dan önce başlasam belki ama yinede sevceğimi pek sanmam karakterle hiç ısınamadım çok itici geliyor hepsi kurgu falan olayını geçtim Parker ve Hardison Leverage izlemek için başlı başına bir sebep tabi bunlar benim şahsi görüşümdür hustle'a çamur atıyorum gibi algılanmasın ama bana göre Leverage ile kıyaslanamaz bile
Hustle'ı kimse çevirmedi diye biliyorum.ilk sezon altyazıları tvden bakılıp yapılan altyazılar olması lazım.
Arkadaşlar hustle'ın 5. sezon son iki bölümü ile 6. sezonun hiç bir bölümünün altyazısı yok, çevrilmedi. bu ay 7. sezon başlıyomuş bbc'de, ama biz daha 5'i bitiremiyoruz. Birkaç günlük yoğun çabalarıma rağmen altyazıları çevirecek bi gönüllü bulamadım...
Ne yapsak bilmem ki, herkes az çok biliyodur heralde ingilizce, parçalara ayırıp sözlükten bakarak çevirmeye çalışsak mı acaba?? Ya da ulaşabileceğiniz birileri var mı çeviri yapan?
Forumdivxplanet'te hustle için altyazı talebi var ilgilenen yok, herkes oraya bir-iki mesaj yazarsa belki sesimiz duyulur...
d.eray
Hâlâ istiyosan altyazıları yollayabilirim, eğer elindekiler uyumsuzsa time adjuster programını kullan.
2. sezonu bitirdim dün. Dizi ilk birkaç bölüm tam sarmamıştı sonradan sarmaya başladı. Ama kesinlikle planlar çok abartı kaçmış. Yani 2. sezonun finalinde resmen oha dedim kurmaca olduğu ne kadar belli. Yani gerçekte hiçbir insan evladı gerçekleştiremez o planları bence. Yani o yüzden biraz soğudum diziden gene. Leverage'de en sevdiğim özellikler bolca teknoloji kullanımı ve genellikle planlarının sekteye uğraması oluyor. Ancak bunların planları genel olarak hiç sekteye uğramıyor çünkü Mickey olabilecek 423423 olasılığı da planlıyor.
Ancak IMDB'den baktım da Albert 79 yaşındaymış gerçekte. Vallahi maaşallah diyorum adama.
Geçenlerde FX'te denk geldim 6. sezon 4. bölüme Hikaye akışı olarak ortadan daldım ama keyifli güzel bir diziye benziyor
Ortadan da izlesen pek fark etmiyor, her bölümün farklı konusu olduğu için.. Ben de arada FX'te gördükçe izlerim, düzenli izlemem.. Güzel, vakit geçirilebilecek bir dizi..
Genel olarak diziye karşı çok ön yargılısınız :) Muhtemelen yukarıda da 1500 kez vurgulamışımdır, burada da vurgulayım; sevdiğim, zihin jimnastiği yaptıran, güzel bir dizi... :) Tabii herkesin görüşü farklı, ama ön yargı ile yaklaşmayın! İyi seyirler :)
kesinlikle harika bir dizi .. herkese tavsiye ederim..seyircisi Türkiyede bayağı az dizinin sonuna kadar izlemeyi beklemiyoruz , sorunda burda dizinin sonunda DÜMEN in sırlarını ortaya koyuyolar .bu arada BBC HD de arada sırada çıkıyor bilgilendireyim bu aralar dizinin başlangıcındaki şu jenerik müziği arıyorum bi bulamadım .
leverage'ın teknoloji kullanmayan,olayları zekayla ve normal dolandırıcılıkla kapatan ingiliz aksanlı versiyonu.daha iyi bence.