Şimdi Ara

HUSTLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • “Hustle” tek kelime ile beni dizi bağımlılığına sürükleyen muhteşem bir BBC dizisi. (Diziyi izleme fırsatınız olursa, demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.) “Hustle” dizisinin bana göre en çarpıcı yönleri, rollerine cuk oturan aktörler ve aktrislerin seçilmesi, kurgunun en ince ayrıntısına kadar planlanıp bir teatral havanın yansıtılması ve bana göre en önemlisi kamera kullanım teknikleri. Dizinin konusuna gelince; kendi alanlarında en iyi 4 erkek ve 1 kadından oluşan, ve hırsızlıklarını gayet doğal yöntemlerle vede zekice planlarla gerçekleştiren bir soygun çetesi diyebileceğimiz bir grubun başından geçen soygunculuk maceraları seyircilere aktarılmak isteniyor. Buna ek olarak, “Snatch”, “Ocean Eleven ve Twelwe” filmleri tarzında bir yapım seyretmek istiyorsanız, size kesinlikle “Hustle” dizisini tavsiye ediyorum.

Eğer katılım çok olursa fan clup kurabiliriz!Haydi Hustle sevenler fan clup kurmaya!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıpayk -- 1 Temmuz 2008; 22:44:58 >

• İlk 2 sezonunu indirdim izlemeye başlıyacağım , güzel ve ilgi çekici bir diziye benziyor. . . Fakat forumda pek izleyen yok sanırım. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

İlk 2 sezonunu indirdim izlemeye başlıyacağım , güzel ve ilgi çekici bir diziye benziyor. . . Fakat forumda pek izleyen yok sanırım. . .
    Şimdi ilk bölümünü izledim , izlenesi bir dizi . Zaten sezonlar 6'şar bölüm. . .
    Dany'e yapılan oyun güzeldi

• quote:

Şimdi ilk bölümünü izledim , izlenesi bir dizi . Zaten sezonlar 6'şar bölüm. . .
    Dany'e yapılan oyun güzeldi

Alıntıları Göster
    Ah bide her sezonu 6 bölüm olmasa.

5.Sezon'u çeviren yok bide

• quote:

Orijinalden alıntı: My Curse

Ah bide her sezonu 6 bölüm olmasa.

5.Sezon'u çeviren yok bide

Alıntıları Göster
    Geçen sene tv de izlemiştim çok sürükleyici bir dizi,belli bir gün sonra tvden de kalkmıştı zaten kimse izlemiyor diye
    Türkiyede çok izleyeni yok galiba

soygun için a ve b planını yapıyorlar tam yakalandılar derken c planı ortaya çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karizmatikemmi -- 26 Mayıs 2010; 16:57:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

Geçen sene tv de izlemiştim çok sürükleyici bir dizi,belli bir gün sonra tvden de kalkmıştı zaten kimse izlemiyor diye
    Türkiyede çok izleyeni yok galiba

soygun için a ve b planını yapıyorlar tam yakalandılar derken c planı ortaya çıkıyor

Alıntıları Göster
    bende 3. sezon 3. bölümdeyim şu anda acayip keyfli bir dizi..

• quote:

Orijinalden alıntı: necipali

bende 3. sezon 3. bölümdeyim şu anda acayip keyfli bir dizi..

Alıntıları Göster
    TNT de uzun süre izlemiştim alt yazı varsa indirip en baştan denemek lazım. Amerikan uyarlaması bu kadar güzel değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Bourne
    4 ay önce açıldı
    Padventures
    2 ay önce açıldı
    Brawl Stars
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

TNT de uzun süre izlemiştim alt yazı varsa indirip en baştan denemek lazım. Amerikan uyarlaması bu kadar güzel değil.

Alıntıları Göster
    çok güzel bir dizi herkese tavsiye ederim ah bi de altyazı olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağrı029

çok güzel bir dizi herkese tavsiye ederim ah bi de altyazı olsa

Alıntıları Göster
    Leverage'i izleyip hayran olduktan sonra bu dizinin benzeri olduğunu okuyup indirmiştim tüm sezonlarını, yanlız 3 bölüm zor dayandım ve indirdiğim gibi sildim, oyunculuk kurgu tamamen berbat Leverage'in bırak kalitesini yakalamayı onun tırnağı olamayacak kalitesizlikte bir yapım kısaca saçma sapan bir dizi... Ha ilk bu diziyi izleseydim sanmıyorum ama belki beğene bilirdim ama Leverage den sonra katlanılmıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: mastenc

Leverage'i izleyip hayran olduktan sonra bu dizinin benzeri olduğunu okuyup indirmiştim tüm sezonlarını, yanlız 3 bölüm zor dayandım ve indirdiğim gibi sildim, oyunculuk kurgu tamamen berbat Leverage'in bırak kalitesini yakalamayı onun tırnağı olamayacak kalitesizlikte bir yapım kısaca saçma sapan bir dizi... Ha ilk bu diziyi izleseydim sanmıyorum ama belki beğene bilirdim ama Leverage den sonra katlanılmıyor...

Alıntıları Göster
    Bu diziyi niye forumda kimse izlemiyor hep merak ediyorum çok güzel bir dizi bence Ben 2.sezonun son bölümündeyim yeterli zamanı ayıramadığım için ama çok güzel bence

• quote:

Bu diziyi niye forumda kimse izlemiyor hep merak ediyorum çok güzel bir dizi bence Ben 2.sezonun son bölümündeyim yeterli zamanı ayıramadığım için ama çok güzel bence

Alıntıları Göster
    İlk defa gördüm diziyi konusunu okuyunca aklıma direk Leverage geldi bir kaç bölüm şans vermek isterdim ama dizi bolluğundan sıra gelmez bu tarzda dizi olarak Leverage bana yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 28 Ekim 2010; 23:54:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

İlk defa gördüm diziyi konusunu okuyunca aklıma direk Leverage geldi bir kaç bölüm şans vermek isterdim ama dizi bolluğundan sıra gelmez bu tarzda dizi olarak Leverage bana yetiyor

Leverage'ı hiç izlemedim ama şiddetle tavsiye ederim bu diziyi. Eğer bazıları gibi bu dizi kötüdür diye şartlanmadan, sırf eleştiri yapmak için izlemezseniz beğeneceğinizden eminim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Leverage'ı hiç izlemedim ama şiddetle tavsiye ederim bu diziyi. Eğer bazıları gibi bu dizi kötüdür diye şartlanmadan, sırf eleştiri yapmak için izlemezseniz beğeneceğinizden eminim

Alıntıları Göster
    Gerçekten mükemmel bir dizi izlemek isteyen herkese tavsiye ederim

• quote:

Hustle izleyen biri olarak söylüyorum.Leverage rezalet bir dizidir.Hustle'daki kurguyu asla yakalayamaz.Ayrıca Hustle , Leverage'ın benzeri değildir.Leverage direk Hustle'dan kopyalanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starblind

quote:

Hustle izleyen biri olarak söylüyorum.Leverage rezalet bir dizidir.Hustle'daki kurguyu asla yakalayamaz.Ayrıca Hustle , Leverage'ın benzeri değildir.Leverage direk Hustle'dan kopyalanmıştır.

Alıntıları Göster
    Şimdi 2. sezon sezon finalini izledim gerçekten çok çok güzeldi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 31 Ekim 2010; 18:00:14 >

• leverage gibi birşey sanırım deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

leverage gibi birşey sanırım deneyeceğim
    Bu dizi niye kimsenin ilgisini çekmiyo bu forumda gerçekten çok merak ediyorum
  • quote:

Bu dizi niye kimsenin ilgisini çekmiyo bu forumda gerçekten çok merak ediyorum

Alıntıları Göster
    Tanınmış bir dizi olmamasından dolayı bence,en azından bana öyle geliyor.Gündemde olan dizileri(chuck,how ı met your mother,lost vb.) insanlar merak ediyor ve izliyor.

Şu ana kadar önerdiğim arkadaşlarımın hepsi ilk önce o ne yaa tarzında cevap verdi ama izleyince bana hak verdiler önceki mesajımda yazdığım gibi izlemek isteyenler tereddüt etmeden izlesin zaten konuyu aşırı takip etmeniz gerekmez 1. bölümü izledikten sonra (oyuncu değişiklikleri dışında) 4. sezondan bir bölüm izleseniz bile etkilenmezsiniz çünkü her bölüm ayrı bir hikaye.

• quote:

Orijinalden alıntı: --FOSSA--

Tanınmış bir dizi olmamasından dolayı bence,en azından bana öyle geliyor.Gündemde olan dizileri(chuck,how ı met your mother,lost vb.) insanlar merak ediyor ve izliyor.

Şu ana kadar önerdiğim arkadaşlarımın hepsi ilk önce o ne yaa tarzında cevap verdi ama izleyince bana hak verdiler önceki mesajımda yazdığım gibi izlemek isteyenler tereddüt etmeden izlesin zaten konuyu aşırı takip etmeniz gerekmez 1. bölümü izledikten sonra (oyuncu değişiklikleri dışında) 4. sezondan bir bölüm izleseniz bile etkilenmezsiniz çünkü her bölüm ayrı bir hikaye.

Alıntıları Göster
    Leverage'ın İngiltere versiyonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: _MikaeL_

Leverage'ın İngiltere versiyonu.

Önce çıkan Hustle değil mi arkadaşım!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.