Şimdi Ara

Hutt Yağsız Fritöz Air Fryer 3,5 L 1599 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
6
Favori
8.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla hocam hızlıca bi yorumlara fln baktım genel olarak memnuniyet var.

Fiyatıda uygun.

Aldık bakalım ama eşim beğenecek mi emin değilim.

Nasip :)

• hakanberber53 H kullanıcısına yanıt

Henüz bana yansıyan bişey olmadı ama zaten şartlarda ön provizyondan çıkınca sayılır vs yazıyor.

Provizyona geçsinde o zaman haber veririm tekrar.

• Çok ilginç, bir ara Tefal actifry vardı, millet bir gazla aldı, sanırım çoğu bir kenara bıraktı.

bir ara robot süperge harala gürele idi, sanırım onunda ateşi söndü.

Şimdi de bu dandik makinalar hortladı, bildiğin mini turbo fırın.

Cayır cayır elektrik yaktığına eminim, neticede içinde dünyanın en verimsiz ısı kaynağı rezistanz var.

tam bir çöp makina, yukardaki videoda hatun pazarlamak için atmadığı takla kalmadı, hele o kızarttığını sandığı ekmeği bölüşü ve "kızartmış ekmek mis gibi" diyişi bei benden aldı :-DHutt Yağsız Fritöz Air Fryer 3,5 L 1599 TL 

Ben o ekmeği 100 yıl geçse yine yemem .

Bu ürünler tam bir sürü psikolojisi pazarlama yöntemi ile piyasaya giriyor.

şu makine değil 1274TL

100 tl bile vermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 28 Ekim 2022; 21:1:56 >
  • Bende aynı fikirdeyim ama gel de laf anlat. Kadınlar anlamaz. Sağda solda gördükçe heveslenir.

Bende fırsat bulmuşken bari ucuza alayım dedim.

Söylediklerinde sonuna kadar haklısın.

• xxlboy kullanıcısına yanıt

actifry ın en azından hareketli kolu var

bunlarda o bile sadece sıcak hava üflüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt

hocam ben hala actifry kullanıyorum yaklaşık 8 yıl oldu alalı.kapağı çatladı,çevirme kolu kırıldı,rengi soldu.ben çok ekmeğini yedim

• Benim siparişimi iptal ettiler.Ürünü ulaşan var mı?

• bende bugün aldım 1389 tl satış fiyatıyla , n11 in 1000 tl üzerine 200 tl çekiyle birlikte 125+50 tl bonusla 1070 küsüra geldi.

Arkadaşlar da meraklandı eşleri istiyor zaten.Bakalım memnun kalacakmıyız.

Fiyat performans anlamında en başarılı modeli bulduğumu düşünüyorum.Kimi yerlerde zaten Xiaomi çerçevesinde alt marka olarak lanse ediliyor.Tabi Xiaomi nin çinli üreticisi ile bunun ki aynı değil.Ama tasarım özellik hepsi aynı gibi.üst tarafta rezistans üzerinde turbo fan hepsi bu😂😇😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EdebiyatOgretmeni E kullanıcısına yanıt

Bugün ulaştı hocam. Stok hatası yapmış olabilirler, ondan göndermemişlerdir. N11'den de alabilirsiniz orada da uygun.

• meeb kullanıcısına yanıt

Ürünün ekranı ve dış plastiği uyduruk ama kaplaması, içi bana güzel göründü. İlk çalıştırmada içine limon koyup 20 dakika çalıştırdım plastik kokusu da gitti. Patates denedim ve çok güzel kızarttı. Ürün bu paraya iyi görünüyor.

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt

Diğer 1000 lira üzeri indirimli ürünleri iptal etmemişler,züğürt tesellim oldu.N11 kupon yakalamaya çalışalım o halde,belki daha bile ucuza gelir.Teşekkürler yanıtınız için 👍🏼

• benim pazartesi geldi.

ilk kullanimda bosmu kullanmak gerekiyor? dikkat etmemiz gereken nedir

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt

teşekkürler umarım bizde memnun kalırız.içinden xioami belgesi çıkıyormu acaba?aynısının moon one markası var ondan çıkıyormuş.hoş xioami ile alakası olduğunu sanmıyorum .

• Banada dün teslim edildi.

Bundan sonrasına karışmam top eşimde :)

• meeb kullanıcısına yanıt

Sadece bir kaç sayfalık basit bir kullanma kılavuzu çıktı, onda da hutt yazıyor. Maliyeti düşürmek için kutuda ilave hiç bir şey yer almıyor 😃 Hatta bana gelen üründe rezistansı tutacak olan metali bükmemişler, rezistansın tek tarafı çıkık duruyordu. Elimle metali büküp yerine oturttum. Çok fazla kalite beklemeyin, düzgün pişirsin yeter 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 2 Kasım 2022; 14:20:5 >
  • n11 kampanyası +125 tl bonus puan ile 1079 liraya mal ettiğim hutt marka airfryer ilk denenememiz oldukça başarılı bulduk.

Hutt Yağsız Fritöz Air Fryer 3,5 L 1599 TL
    Hutt Yağsız Fritöz Air Fryer 3,5 L 1599 TL

• Keşke bende alsaydım. :(
    Kararsız kalıp almamaya karar vermiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Çok ilginç, bir ara Tefal actifry vardı, millet bir gazla aldı, sanırım çoğu bir kenara bıraktı.

bir ara robot süperge harala gürele idi, sanırım onunda ateşi söndü.

Şimdi de bu dandik makinalar hortladı, bildiğin mini turbo fırın.

Cayır cayır elektrik yaktığına eminim, neticede içinde dünyanın en verimsiz ısı kaynağı rezistanz var.

tam bir çöp makina, yukardaki videoda hatun pazarlamak için atmadığı takla kalmadı, hele o kızarttığını sandığı ekmeği bölüşü ve "kızartmış ekmek mis gibi" diyişi bei benden aldı :-D 

Ben o ekmeği 100 yıl geçse yine yemem .

Bu ürünler tam bir sürü psikolojisi pazarlama yöntemi ile piyasaya giriyor.

şu makine değil 1274TL

100 tl bile vermem.

Kardeş saydığın ürünler hayatı kolaylaştıran zaman kazan kazandıran ürünler zamandan daha değerli ne var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ayda hergün 1 saat calissa aylik faturaya 35 lira gibi minik bir miktar ekliyo. Cayir cayir elektirik yaktigini iddia eden Ustteki cok bilmiş arkadasa duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 5 Kasım 2022; 23:34:44 >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    hocam zaten yağ tasarrufu ve normal fırının elektrik tüketimini ,zaman farkını eklersek air fryer oldukça tasarrufu denilebilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.