Şimdi Ara

Hutt Yağsız Fritöz Air Fryer 3,5 L 1599 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
6
Favori
8.980
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yok hocam gerçekten çok farklı oluyor , çiçek gibi açılıyor aynı satın gibi.Fırında saatlerce pişirsende mesafeden dolayı bu şekilde pişmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

ben de gayet memnunum üründen ama bir de raf olsa, bulabilirsem şahane olacak...

• 3,5 litre çok küçük arkadaşlar. Tek yaşayan biri için belki yeterli olur, belki!

Aile için alacak olan varsa en az 5.5 litre baksın. Bizde 4.75 litre X2 toplam 9.5 litre var o bile küçük geliyor. Bir bölmesi patates bir bölmesinde tavuk yaparız beraber pişer dedik ama çocuklar var,iki bölmeye tavuk dolduruyoruz anca yetiyor. Köfte falan da öyle, iki bölme birden çalışıyor anca yetiyor. Patates bir de uzun sürüyor pişmesi, 20-25 dk. Tavuk ve köfte 15-20 dk arası nar gibi oluyor, mangal tadı veriyor.
    Temizlemesi falan da kolay,elektriği de sömürmüyor, fırına göre üçte biri sürede pişiriyor. Çok memnunum o açıdan.

Ama kardeşime hediye gelmiş 3.5 litre hiç bir şeye yetmiyor diyor. Küçük olması sıkıntı. Tavsiye etmem bu ürünü, başka bakın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünlerin ille tabana yatay konulması gerekmiyor. Fan ve rezistansla çalıştığı için yatay dikey fark etmiyor. Mesela ben köfteleri yan duvarlara dik şekilde yerleştiriyorum, tek seferde 12 köfte pişiyor. 2-3 kişiye yetiyor. Balıkta da aynı şekilde yanlara uzunlamasına konulunca orta boy 4 fileto sığıyor. İmkan varsa daha büyüğü, raflısı kullanışlı olur ama bu cihazı 1150 liraya aldık ve bu fiyata çok çok kullanışlı.

• Yazık ya küçücük şeylerle yemek yapacağız diye uğraşıyorlar yine de biz ne yapıyoruz demiyorlar? Kapitalizm çok acımasız

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt

Fırın boyutuna ulaşana kadar iç hacmi artırarak insanlara iteleyecekler hocam.

Koca turbo ankastre fırınlar 2000 tl ye alınabiliyorken ufacık cihazlara 3-4 bin liralar verilmesi inanılmaz bir şey.

Mutfaklar hep bir gazla alınıp köşeye atılan cihazlar çöplüğüne dönüştü. 2 sene sonra elinizdeki 5 litrelik bu hilkat garibelerine bakıp ulan amma para verdiydik şuna diyerek içlenirsiniz.

Parayı bu cihazlara gömenler zıplar şimdi ama yazık günah bu kadar savurganlık.

Sonumuz iyi değil!!

• nihilist76 kullanıcısına yanıt
    bende sizin gibi düşünüyordum hatta eşimi kıramadığımdan aldım ve düşüncelerim değişti.

Bizde patates kızartması hep bir zorluktu kokusu yağı vs. ama şimdi 15 dk da anında canımızın istediğinde yapıyoruz.Bunun dışında tekrar yazayım sadece kestane ,hazır künefe, suufle ve en basitinden hızlıca yemek ısıtmak için bile alınır.Tabi.benim gözümde de 2000 3000 liralık aletler değil ancak bizim gibi 1100 1200 aralığına denkleyebilenler hutt u kaçırmasın derim.Birde beğendiğim onvo vardı onun hacmi 5 lt. hutt almasam markete gelmişti şok a kesinlikle bunu alırdım 1500 tl gibiydi yanlış hatırlamıyorsam.

akakce.com
    Onvo OVFRY01 Airfryer 5 lt Yağsız Fritöz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/fritoz/en-ucuz-onvo-ovfry01-airfryer-5-lt-sicak-hava-u-fiyati,66193412.html

Kaç dakikada pişiriyorsunuz kestaneleri hocam,ben de ilk fırsatta deneyeceğim Hutt ile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oneblood O kullanıcısına yanıt
    biz 20 yaptık ama üstleri birazcık sert oldu.Arkadaş 18 dk yeterli dedi.Tabi öncesinde en az 2 saat şekerli suda bekletin.

Bu aletlerin en büyük sıkıntısı ürüne göre pişirme süresi ve derecenin ayarlanması.Biraz kullanmaya alışmak lazım eşim halen patates kızartmasını bile tutturamıyor.

Hocam bizde dondurulmuş patates 200 derece 15 dakikada hiç çevirmeden gayet iyi kızarıyor.

Kestaneyi dediğiniz gibi bekletmek mı gerekiyor makineye koymadan önce?

patatesi denerim biz arada karıştırıyoruz.

evet bekletin hocam sokaktaki satıcılar bu sayede okadar lezzetli yapıyorlarmış sordum tabi köz ateşinin yeri başka.

Biz kestaneyi suda falan bekletmeden direkt çizip koyuyoruz.

Deneyelim bakalım hocam

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    İki şekilde deneyeceğim bakalım.

• Kırmızı et yapiliyor mu arkadaşlar airfryer de.
    Mesela antrikot bonfile felan pisirsek, mangal gibi olur mu?

• 1274 TL'ye kaçırdığımız kötü olmuş :/

• Maestro26 kullanıcısına yanıt

hocam ben başka bir airfryer da antrikot yaptım. görüntüsü pişmesi gayet iyi oldu ama tadını beğenmedik. dökümde yapılanın yanında kötü oldu. nasıl anlatayım bilmiyıorum ama yoğunlaşmış bir tadı oldu ve bu tad hoşumuza gitmedi. yoksa yumuşaklığı vb gayet iyiydi.

• nihilist76 kullanıcısına yanıt

Hocam küçücük elektrikli gırgırları itelediler millete daha 1 yıl önce. Bu da ne ki? Patates kızartması hastası millet. Obeziteden korkan olmadığı için sadece patates kızartmak için bile alırlar. Tüketim çılgınlığı yerleşti bi kere. Bundan sonra köle gibi çalışıp evde rahat etmek için böyle ürünler iteleyecekler. Kısır döngü...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.