Elektrik doğrudan ısıya çevriliyor, çıkan elektriğin TAMAMI ısıya dönüşüyor verim oranı %100. Verimli olan şey prizden çıkan elektrik oluyor, elektrik prize gelene kadar veya üretim sürecinde verim kaybediyor o ayrı konu. Ayrıntılı bilgi için ''electric resistance efficiency, electric heater efficincy etc.'' gibi anahtar kelimeler ile araştırabilirsiniz. |
Hutt Yağsız Fritöz Air Fryer 3,5 L 1599 TL (3. sayfa)
-
-
Hesap kolay hocam.
240 Kwh altında kalınıyorsa ;
1,5 kwh*30*1,21= 54 TL
240 Kwh üstünde bir kullanım oluyorsa 1,97 TL ile çarpılacak.
Hayatınızı kolaylaştırıyor, öğününüzü güzelleştiriyor ise düşünmeye değmez.
-
Aydinlatma.org sitesinden hesaplamistim ama buraya yanlis yazmisim 1 saat olarak. Gunde yarim saat calisirsa 35 tl gibi bisey harciyo. Zaten cogu ürün 15-16-17 dk da pistigi icin hesabi yarim saat olarak bile hesaplamamiza gerek yok. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin mantığa göre bu %100 verimli ise COP değeri 4 olan bir ısı pompası aynı ısıyı 1/4 fiyata ürettiği zaman onada %400 verimli mi diyorsun?
Bence verimlilik nedir sen önce onu araştır.
temel kavramı anladın mı gerisini anlatmak kolay gelir..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiamoi 3.5 lt olan modelini kullanıyorum 6 aydan fazla oldu şık güzel bir ürün biseyler yapmaya çalışıyor ama ufak olduğu için bir türlü o citirligi sağlamıyor biberler patatesler tam ölü değil %20 pişmemiş,eti güzel yapıyor ama küçük olduğu için iki kişi de olsan sıra beklersin 4 kişilik aileler için kesinlikle tavsiye etmiyorum
Ben Philips ile karşılaştırildigi için aldım şimdiki aklim olsa cosori yada Kumtel alirdim ikisinde denedim arkadaşta ikisinde efsane şunu anladım en az 5/6 lt olani alacaksinki içindekiler rahat pissin
Ben anahtar kelime vererek paylaştım bakarsın ''dostum bu kaynaklar yanlış işin doğrusu bu'' veya ''dostum verimlilik ile x farklı şeyler %100 verimli olsa bile daha maliyetli olabilir'' gibi bir yorum yaparsın kaynağını verirsin ben de teşekkür ederim.
İlla bir artistlik yapacaksınız.
Forumda mıyız arenada mı belli değil.
-
Muhtemelen 1 saat kullanılmaz hocam ama boyutu küçük olduğu için(3.5 lt olanlar) belki 2. kere çalışması gerekebilir ama o şartta bile işinize yarıyorsa çok bir maliyet değil şuanlık.
-
Bütün tavuk pişiren varmı bunda
Arkadaşlar, ürünü aldım kullanıyorum. Yalnız bazen alt zeminin küçük gelmesi yüzünden mesela çipura filetoda yanyana ikiden fazla pişiremiyorum.
Diğer ürünlerde varolan ürün içine yanlardan ayaklı bir ızgara koyarak ürün hazne derinliğinden yararlanarak iki katlı pişirme düşünüyorum ama, bu HUTT un beyaz renkli airfyer i için bahsettiğim gibi bir boyut olarak uygun ızgara var mıdır? Teşekkürler...
-
ızgara yok malasef bende aradım bulamadım.
Bu arada biz 3 arkadaş aldık.
Genel olarak eşlerimizle birlikte memnunuz.
nacizane artık hazır künefe, kestane,suufle ve patates kızartmasını sadece bu cihazda yapma kararı aldık.Gerçekten fırına göre çok güzel daha kısa zamanda daha az elektrik harcayarak yapıyor .
Hocam plastik kokusu geliyor mu ona göre almak istiyorum.
ilk kullanımda gerçekten çok ağır bir plastik kokusu çıkıyor ki benden sonra alan arkadaşınkini iş yerinde çalıştırdık ev kokmasın diye.
Evet birkaç kullanımda koku gelmeye devam ediyor.
Zamanla koku gitsede özellikle uzun süre kullanmayıp sonra kullanınca yine geliyor.
Tabi ben alalı 1 ay oldu olmadı birkaç defa kullandık en son plastik kokusu yerine önceki patates kızartmasından kalan yağ kokusuna bıraktı.
Kısaca plastik kokusu 5 ,10 defa kullanınca gidiyor.
Ayrıca vatan bilgisayar da karşılaştırma imkanı bulduk Xiaomi içi komple plastik, tavanda ızgara tel var temizliği zor olur
Hutt ise taban kısmı metal ,tavanda tel yok 6 ayda bir güzelce temizlenirse sıkıntı olmaz.
Bu arada hutt u xiaomi ekosistem ürünü olarak pazarlıyor ancak alakası yok ikisinin de çinli üretici firmaları farklı.Aslında Xiaomi airfyer i bile Xiaomi üretmiyor .Malzeme kalitesi olarak hutt biraz daha tok ve sağlam geldi özellikle iç teflon kısmı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için.
Bende almaya karar verdim. Uygun fiyat için devamlı takip edeceğim ürünü.
biz n11 11.11 kampanyası başında 1200 tl gibi rakama mal ettik ancak kesinlikle 2000 tl lik cihaz değil hiç biri değil.Bir adet rezistans ve turbo fan , basit elektronik beyinden oluşmuş bir aletin neresine 4000 5000 istiyorlar anlamıyorum.
Airfry tarikatı seni linç etmemiş hocam hayret ettim
Airfry denilen alet tek kişi yaşayan insanların koca fırını çalıştırıp ısıtmak yerine hızlıca yemek yapmasına yarayan bişi. 4 kişilik aileler için tabiki gereksiz duruyor fakat tek kişi için oldukça avantajlı. Hem elektrik hem zamandan kazan.
-
Her aksam kestane yapiyoruz hutt da. Tadina doyum olmuyo
Aynen hocam farkındayım
Şuan bile bir çok yerde 1600tl civarında.
O yüzden makul fiyata inene kadar almayacağım.
ısıtma amaçlıda on numara alet mikrodalga ya gerek yok.
4 kişilik aileler için zaten 5 lt lik modeller var .yani 4 kişilik aileler içinde gerekli alet.
O kestane pahalı olmasındandır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X