ben bu oyuna ke zamanında xte başladım ( rezzer_ZEBANİ) 2.5 SENE BU OYUNU OYNADIM. ASKERE GİDECEĞİM SIRA BIRAKTIM OYUNU GELDİM YENİDEN BAŞLADIM OYUNA. CARNACTA ARKADAŞIN BİRİ +7 İİ WERMİŞTİ 3 HAFTA GECE GÜNDÜZ MARADONDA PARA KASTIM +7 HB +1 AMULET OF CURSE 9-10 GB DE PARA WARDI.BİR ARA OYUNA GİRDİM PAZARI DOLAŞIRKEN ELİMDEKİ HB KAYBOLDU NOLUYORDERKEN Bİ DC BİR DAHA OYUNA GİREMEDİM. NERDEN BAKSAN 3.5 SENE BU OYUNU OYNADIM BUNUN KADAR LANET BİR OYUN DAHA GÖRMEDİM. NELER GÖRDÜM NELER ( CTRL ALT DEL CAFE CLANI İİ TANIR) HİLESİNDEN SOYUILMAYA HACKLEMEDEN CHAR EDİTLEMEYE.ARKADAŞLARIN BİRBİRİNE YAMUK YAPMASINDAN, BAZAILARININ SIRF KASILMAK İÇİN MSNDE ABLALRINI GÖSTERDİKLERİNE ŞAHİT OLDUM. GMLER PRELİ VE SİTEYE SÜREKLİ PARA YAĞDIRANLARA İTEM PARA FELAN WERİRKEN PARASI YOK DİYE PRE FELAN ALAMAYAN ARKADAŞLARIN ÜSTÜNE ÇÖKTÜLER BENİM OLAYDA OLDUĞU GİBİ. BU OYUNDADA GARİBANI SEWMİYORLAR. ÇOK KRAL İNSANLARDA TANIDIM ( XEGENON: DR4AM, PİXOPATH_31,REDHAWK, MAYDOZZ,) (CARNAC: cannel,kaclangeliy00) ve daha ismini hatırlayamadığım nice arkadaşlar. ben böyle bişi görmedim zoruma gidiyor hala zoruma gidiyor hiç bir şeyim kalmadı.ortalıkta manyak manyak dolanıyorum.sırf o gm i bulmak için. diyeceğim bu oyun oynanmaz olmuş yeni bir online oyun aruyorum tavsiye edebileceğiniz güzel oyunlar warmı?
not: bi kaç arkadaş kosp felan kullanmışsındır dedi. ben şimdiye kadar hiç kosp kullanmadım iStedim ama alamadım dedimya allah bizi gariban yaratmış :s
BİR GÜN BU OYUNU BIRAKACAĞIMI BİLİYORDUM AMA BÖYLE BIRAKMAK İSTEMEDİM :S