Şimdi Ara

Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası... (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
14
Favori
106.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Full frame de koysak senin için fark olmayacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

60w lık ampul ışığı altında htc one ve lumia 1020 ye ait fotoğraflar. Her iki fotoğraf iso100 ve 1/25 enstantane ile flaşsız çekilmiş olup istenmeyen bölgelere crop uygulanmıştır.

Lumia 1020
    Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası...
    Htc one
    Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası...

çok da ahım şahım bir fark yok

yakınlaştırınca bak nasıl fark oluyor

• quote:

Kaide olacak bir durum göremiyorum eğer bir ayarı yoksa besbelli bug. Ekran konusundada hiçbir arkadaş lütuf edip bir test etmedi yada cevap yazma zahmetinde bulunmadı android platformundaki yardım severlik ne yazıktır wp da yok

bug değil bu. aynı harf ile başlayan belli sayıda uygulaman olursa o dediğin olay olur. bug ile alakası yok. uygulamaların ona göre dizilmiş.
    ekran olayı derken onu bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 1020 pek kullanan yok galiba, oysa lg g2 forumu nerdeyse her gün en az 2 sayfa ilerliyor. Elimde 3 aylık lg g2 var, telefon çok iyi ama kamerası berbat. 808'den sonra kamera konusunda lg g2 hiç tat vermiyor. Sony z1 compact bekliyordum ama son incelemelerindeki fotolara bakınca lg g2 den bir farkının olmadığını gördüm. Ya Lumia 1020 alacam ya da Sony z1 c, şu an için 1020 alma tarafındayım. Acaba 1020'sini lg g2 ile takas yapmak isteyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert25

Lumia 1020 pek kullanan yok galiba, oysa lg g2 forumu nerdeyse her gün en az 2 sayfa ilerliyor. Elimde 3 aylık lg g2 var, telefon çok iyi ama kamerası berbat. 808'den sonra kamera konusunda lg g2 hiç tat vermiyor. Sony z1 compact bekliyordum ama son incelemelerindeki fotolara bakınca lg g2 den bir farkının olmadığını gördüm. Ya Lumia 1020 alacam ya da Sony z1 c, şu an için 1020 alma tarafındayım. Acaba 1020'sini lg g2 ile takas yapmak isteyen var mı?

pm attım...
  • Leevioz L kullanıcısına yanıt
    şu ergence çöp muhabbetinden bıkmadınız gitti
  • quote:

Arkaplan uygulamaların engelleyin, konum servisini kapatın, pil tasarrufu açılın düzelme olmuyorsa cihaz muhtemelen derin uyku moduna geçmiyor olabilir cihazı full sıfırlayın tekrar bu işlemleri uygulayıp deneyin diğer bir seçenek bilgisayara nsu yükleyin ve sıfırdan black güncellemesini kurun düzelmiyorsa servis son çare

Söylediklerinizi yaptım ve şu an bir problem ve sıkıntı kalmadı yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim cevap geç oldu ama güzel oldu :))
  • 1020 ile çektiğim örnek fotoğraflar:http://forum.donanimhaber.com/m_88192115/tm.htm
  • Arkadaşlar elimde Htc One M7 var. 1020 ile takas etmeyi düşünüyorum. 1020 nasıl bir telefon, sorunları var mı, şarj nasıl gidiyor ve windows platformu uygulama zenginliği bakımından nasıl?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • Bu telefonu ben de alacağım ama merak ettiğim bir konu var. En yüksek ayar olan Full HD kalitesinde video çekim süresi ne kadardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

60w lık ampul ışığı altında htc one ve lumia 1020 ye ait fotoğraflar. Her iki fotoğraf iso100 ve 1/25 enstantane ile flaşsız çekilmiş olup istenmeyen bölgelere crop uygulanmıştır.

Lumia 1020
    Htc one

çok da ahım şahım bir fark yok

yapma hocam resmen fark atmış 1020

• j'aime google nexus 5
    http://www.coquegooglenexus5lg.com
  • piyasanın en kalitel itelefonu bu mudur.malzeme,kamera açısından da.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

piyasanın en kalitel itelefonu bu mudur.malzeme,kamera açısından da.?

Piyasada malzeme ve tasarım bakımından en kaliteli telefon htc one dır lumia 1020 de malzeme konusunda hiçbir sıkıntı arz etmiyor ve kalitesini hissettiriyor kamera konusundaysa tartışmasız en başarılı telefon 1020
  • quote:

quote:

Piyasada malzeme ve tasarım bakımından en kaliteli telefon htc one dır lumia 1020 de malzeme konusunda hiçbir sıkıntı arz etmiyor ve kalitesini hissettiriyor kamera konusundaysa tartışmasız en başarılı telefon 1020

n808 den dahamı iyi kamerası
  • quote:

quote:

quote:

n808 den dahamı iyi kamerası

Fotoğrafta 808 e denk videodaysa 1020 önde

• Troller gelmiş
  • quote:

Troller gelmiş

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert25

quote:

Troller gelmiş

+1

bunların ceza alması gerekmiyormu, oh ne ala bizde her konuya çöp yazıp çıkalım, şikayet ettim bir sonuç yok
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.