Şimdi Ara

Huzurlarınızda yeni BlackBerry Bold 9900/9930 Touch (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
299
Cevap
1
Favori
88.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BIS denen şey bunda da varsa işe yaramaz IP4 daha mantıklı.

Şekil konusunda da diğerleriyle ayırmak zor sanki.
  • BIS hepsinde var,
    blackberry'de mesaj yazmak, diğer qwerty telefonlardan çok farklı. yazarken anlıyorsunuz zaten. çok hızlı bir şekilde masaüstü klavye kullanım hissi alıyorsunuz. bu yeni model de harika olmuş. 9780'i satıp bunu almak güzel olabilir, para biriktirelim
  • kaç para
  • Artık ondan vazgeçmeleri lazım bence. Yeni telefonlar internetsiz işe yaramıyor ama internete girebilmek için de mecburi olarak BIS'i almak zorundasın bu dayatmayı bitirmeleri lazım.
  • Bb yillardir farkini koruyan bir firma. Dokunmatik klasik telefonlardan bambaska bir tasarimi var ve begeniliyor. Bu halinden vazgecmez diye dusunuyorum. Bb akilli cikip ve nokia gibi geride kalmayip elestirilere önem vermis. Umarim diger firmalara ornek olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu blackberry'lerin albenisi ne acaba? Daha önce hiç kullanma fırsatım olmadığı için merak ediyorum. İşletim sistemi desen değil, hani bi market veya store olayı da yok. Muhakkak bilinçli kullanıcıların vazgeçemediği yanları vardır ama ergen tiplerin bu markaya karşı merakını görünce aklıma özentiden başka bişey gelmiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmert
    Arkadaşlar bu blackberry'lerin albenisi ne acaba? Daha önce hiç kullanma fırsatım olmadığı için merak ediyorum. İşletim sistemi desen değil, hani bi market veya store olayı da yok. Muhakkak bilinçli kullanıcıların vazgeçemediği yanları vardır ama ergen tiplerin bu markaya karşı merakını görünce aklıma özentiden başka bişey gelmiyor :)

benim cevremde gordugum kadariyla herkes rahat mesaj yazimi ve bbm icin kullaniyo onun disinda mail atan bilr gormedim..
  • iş gereği iş telefonu olarak kullananlarda var elbet yada özelliklerinden epeyce faydalanan, ama markası için tikilik yapmaya çalışanların elinde de gittikçe fazla görmeye başlıyorum
  • quote:

Arkadaşlar bu blackberry'lerin albenisi ne acaba? Daha önce hiç kullanma fırsatım olmadığı için merak ediyorum. İşletim sistemi desen değil, hani bi market veya store olayı da yok. Muhakkak bilinçli kullanıcıların vazgeçemediği yanları vardır ama ergen tiplerin bu markaya karşı merakını görünce aklıma özentiden başka bişey gelmiyor :)

Ergen tiplerin bu markaya karşı merakı sanıyorum BBM ( BlackBerry Mesenger) ve Facebook eklentisinin çok kullanışlı olmasından kaynaklanıyor olabilir.
    Birde sürekli mesajlaştıkları için BB' de rahat mesaj yazma olayı var.

+ Karizma telefon
    + Sosyal çevre aa bak Blackberry kullanıyor deme olayı var.
  • quote:

F/P oranı kötü..ama ite karizması var mesajlaşmakta kolay.... ama artık özellikleri geliştiriyor galiba..bi de fiyat politikasının değiştirse güzel olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 4 Mayıs 2011; 1:58:48 >
  • quote:

Arkadaşlar bu blackberrylerin albenisi ne acaba? Daha önce hiç kullanma fırsatım olmadığı için merak ediyorum. İşletim sistemi desen değil, hani bi market veya store olayı da yok. Muhakkak bilinçli kullanıcıların vazgeçemediği yanları vardır ama ergen tiplerin bu markaya karşı merakını görünce aklıma özentiden başka bişey gelmiyor :)

Çok lanet bir ırkız,taklitte özentide üzerimize yok...ergen grubu son 10 yıldır yerlerde...
  • Parama yazık
  • haber için teşekkürler
  • güzel haber
  • montana mı bu?
  • Evet montana

• market durumu nasıl bu tellerde güzel uygulamalar varsa fiyatı da iyi olursa düşünülebilr.
  • bu telefon güzelde torch 2 ne zaman çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri
    market durumu nasıl bu tellerde güzel uygulamalar varsa fiyatı da iyi olursa düşünülebilr.

Var var olmazmi,koskaca blakberry app world var, app store kadar kapsaml degil ama bircok uygulama mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: predatoreren
    Parama yazık

Sana o kadar parayi verene yazik ;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.