Şimdi Ara

Huzurlarınızda yeni BlackBerry Bold 9900/9930 Touch (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
1
Favori
88.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,
    Acil tavsiyelerinize ihtiyacım var. yaklaşık 1 yıldır Nokia X6 kullanıyorum. Bu telefonu almamın tek nedeni, görüntülü görüşme, 5MP kamerası ve VGA (30fps) video kaydı yapması. Ondan önce N97 almıştım, arızalı çıkınca X6 ile değiştirdim.
    Cihazın medya özelliler ve GPS'i çok güzel. Ancak son zamanlarda 3G üzerinden mail de kullanmaya başladım. Cihazın RAM'i çok zayıf. Opera'dan bir siteye bakarken bile donuyor. Şİmdi bir de mail hesapları vs. derken iyice kasmaya başladı. Üstelik şarj da 1,5 gün gitmez oldu. Esas sinirlendiğim nokta ise, Nokia Messaging uygulamasının çok yavaş olması ve mesaj geldiğinde uyarmaması. Mutlaka orogramı açıp kontrol etmek gerekiyor.

Sonuçta, "kasılmadığı" her yerde söylenen ve iletişim konusunda ekol olan BB almaya karar verdim. Düşündüğüm 9780 modeli. Ancak bir de 9900 çıkacakmış. Hoş, sanırım onda da aynı zamanda dokunmatik ekran var. Hem klavye hem ekran çok kullanışlı olurmu bilmiyorum. 9900'ün beni çeken tarı, işlemcisi, RAM'i ve 3G hızı.

Sizce bu modeli beklemem gerekir mi, yoksa yarın birgün gidip 9780 alayım mı? Bir de 9780 yeni çıkmasına ve daha iyi olmasına rağmen neden 9700'den daha ucuz? Bazı firmalarda ise aynı telefonun birden farklı fiyatı oluyor. Bunun nedeni nedir acaba? Ucuz olanı almam, bazı şeylerin eksik olmasını da getir mi?

Bu arada, BB aldığım da BİS de almayı düşünüyorum. Bu açıdan bakınca X6'yı gerçekten değiştirdiğime değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: umoz
    Arkadaşlar,
    Acil tavsiyelerinize ihtiyacım var. yaklaşık 1 yıldır Nokia X6 kullanıyorum. Bu telefonu almamın tek nedeni, görüntülü görüşme, 5MP kamerası ve VGA (30fps) video kaydı yapması. Ondan önce N97 almıştım, arızalı çıkınca X6 ile değiştirdim.
    Cihazın medya özelliler ve GPS'i çok güzel. Ancak son zamanlarda 3G üzerinden mail de kullanmaya başladım. Cihazın RAM'i çok zayıf. Opera'dan bir siteye bakarken bile donuyor. Şİmdi bir de mail hesapları vs. derken iyice kasmaya başladı. Üstelik şarj da 1,5 gün gitmez oldu. Esas sinirlendiğim nokta ise, Nokia Messaging uygulamasının çok yavaş olması ve mesaj geldiğinde uyarmaması. Mutlaka orogramı açıp kontrol etmek gerekiyor.

Sonuçta, "kasılmadığı" her yerde söylenen ve iletişim konusunda ekol olan BB almaya karar verdim. Düşündüğüm 9780 modeli. Ancak bir de 9900 çıkacakmış. Hoş, sanırım onda da aynı zamanda dokunmatik ekran var. Hem klavye hem ekran çok kullanışlı olurmu bilmiyorum. 9900'ün beni çeken tarı, işlemcisi, RAM'i ve 3G hızı.

Sizce bu modeli beklemem gerekir mi, yoksa yarın birgün gidip 9780 alayım mı? Bir de 9780 yeni çıkmasına ve daha iyi olmasına rağmen neden 9700'den daha ucuz? Bazı firmalarda ise aynı telefonun birden farklı fiyatı oluyor. Bunun nedeni nedir acaba? Ucuz olanı almam, bazı şeylerin eksik olmasını da getir mi?

Bu arada, BB aldığım da BİS de almayı düşünüyorum. Bu açıdan bakınca X6'yı gerçekten değiştirdiğime değer mi?

Eger zamaniniz varsa 9900u bekleyin zamaniniz yoksa 9780 de sizin ihtiyaclarinizi karsilayacak bi telefondur. Ancak goruntulu gorusmeden bahsetmissiniz 2 cihazda da onde kamera yok yani goruntulu gorusmek sizin icin onemliyse baska markalara yonelmeniz gerekicek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: umoz

Arkadaşlar,

biz5-6 arkadas alacaktık 9780 , fakat beklemeye krr verdik. bekle bence sende.

• şu an görüntülü görüşme o kadar elzem değil. üstelik nokia 6630'um da yapıyormuş aynı işi (Tek yönlü tabi). 9900'ün çıkış tarihi ve yaklaşık fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
  • benim kızdığım nokta,bir telefon çıktığında ülkemize gelene kadar firma onun yeni modelini üretip piyasaya sürdüğü için hep böyle kararsız beklemekteyiz! kim bilir kaç ay sonra gelir buda,9780 için kasım sonu denilirken şubat ortasında geldi yanlış hatırlamıyorsam..
  • Ben çok beğendim. BB nin bold 9000 modeline hayranım zaten 9700 falan pek hoşuma gitmemişti. Bu telefon 9000 ile 9700 karışı bir şey olmuş 9000 kadar çekici 9700 kadar yenilikçi çok hoşuma gitti valla .
  • Ne zaman gelecek acaba çok merak ediyorum. Beklemekten sıkıldım..
  • Vodafone Ingiltere BB 9900 a coming soon yazmış , sizce Tr ye ne zaman gelir ?

http://shop.vodafone.co.uk/shop/coming-soon/mobile-phones
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip
    Vodafone Ingiltere BB 9900 a coming soon yazmış , sizce Tr ye ne zaman gelir ?

turkcell getirsede görsek kampanyalarını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip
    Vodafone Ingiltere BB 9900 a coming soon yazmış , sizce Tr ye ne zaman gelir ?

Ingiltere de coming soon = turkiyede en az 5 ay var :D
  • ciksin da alak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpass

Tasarım olarak önceki telefonlarından pek de farklı olmamasına karşın özellik olarak birazcık gelişme var. Fakat ben tasarım şekillerini değiştirmelerinden yanayım.

kesinlike bende ona deyinicektim. şu kadarcık ekrana dokunmatik koyuyorlar ya anlamıyorum ya.
  • Cihazi heyecanla bekliyoruz. Ama bu arada birkac yeni inceleme resmi buldum, paylasmak istedim...

Huzurlarınızda yeni BlackBerry Bold 9900/9930 Touch

• quote:

Orijinalden alıntı: 2Berk

Cihazi heyecanla bekliyoruz. Ama bu arada birkac yeni inceleme resmi buldum, paylasmak istedim...

gzl rsmler.

• yine süper yapmışlar helal olsun
  • ne zaman gelecek acaba hiç ses yok mu?
  • arkadaşlar ben türkiye de Iphone 3GS kullanmıştım çok memnundum şimdi buraya (abd) gelirken o telefonu sattım ki burada yaz ayında çıkacak olan Iphone 4GS/5 alayım ama şimdi bu BB yi gördüm çok hoşuma gitti
    benim sorum şu her iki markanın da önceki versiyonlarını kullananlar acaba bana bu yenilerden hangisini almamı önerirler Ipgone 4GS/5 mi yoksa BB 9900 mü
  • BB Bold kullanmıştım. Androidli klavyeli ve güçlü donanım özelliklerine sahip modellerden bekliyordum, güzel cihazmış. Beklemeye değer gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1CB9793EF -- 19 Mayıs 2011; 12:59:08 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.