Şimdi Ara

Huzurlarınızda yeni BlackBerry Bold 9900/9930 Touch (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
1
Favori
88.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işyerinde bir arkadaşın hem dokunmatik ekranlı hem de tuş takımlı telefonunu 5-10 dakika inceledim, nokia x3-02 galiba modeli, yadırgadım kullanımını.

daha önce dokunmatik ekranlı telefon kullandım, kolay alışmıştım, qwerty'ye de kolay alıştım ama bunu biraz yagırgadım.

gerçi arkadaşın kullandığı nokia'nın telefonuna yön tuşu koymamışlar özellikle yön tuşunu arıyor insan, bu telefonda(9900) sağa sola hareket etmek için trackpad tuş var.
  • Nokia'nın bahsettiğim telefon fotoğrafı ekte

Huzurlarınızda yeni BlackBerry Bold 9900/9930 Touch
  • arkadaslar bu telefona bu kadar ram ve islemci hizi fazla degil mi? sonucta iphone'daki gibi program oyun vs de yok telefonu zorlayacak.
  • liseliler anında akın eder muhtemelen.o yüzden itici geliyor kullanması.ama tasarım olarak şık olmuş.
  • Huzurlarınızda yeni BlackBerry Bold 9900/9930 Touch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 19 Mayıs 2011; 23:07:18 >
  • iphone 4 almayı dusunuyordum. biran once gelse de bunu alsam. gelmesi uzn surecekse iphone 4 alirim. suan kullandigim iphone 3g bozuldu biran once yeni telefon almam lazim
  • arkadaslar bu telefonun ne zaman gelecegi hakkinda bilgisi olan var mi? eger 2-3 ayi bulacaksa beklemeye degmez diye dusunuyorum
  • Yurtdışı için Temmuz-Ağustos deniyor. Ülkemize gelmesi sanırım Eylül-Ekim 'i bulabilir. Hatta sonbahar'ı bulur bile diyenler olacaktır. Ben 9700 kullanıyorum ve bekliycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel
    arkadaslar bu telefonun ne zaman gelecegi hakkinda bilgisi olan var mi? eger 2-3 ayi bulacaksa beklemeye degmez diye dusunuyorum

Ağustosta yurtdışında satışa sunulucak,ülkemize gelmesi kasımı bulur diye düşünüyorum
  • o zaman beklemeye degmez. baska telefonlara yonelebilirim
  • merhaba bu telefon hakkında yeni bir bilgi var mı acaba (çıkış tarihi olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpecturA
    merhaba bu telefon hakkında yeni bir bilgi var mı acaba (çıkış tarihi olarak)

En son ağustosta yurtdışında çıkıcaktı,ancak o tarih eylüle ertelenmiş sanırım,ülkemize gelmesi en erken ekim sonu kasım başı
  • Daha bold 9000'in kontratı bitmedi yenisini çıkarmışlar ya. O dokunmatik ekranda hep istediğim şeydi yapılır mı bu bana ya.
  • Sar değeri ne kadar,açıklanmış mı?
  • Blackberry klasını bozmuyor bana kalırsa.Tasarımı yine hoş, büyük ama hoş yani.Param olduğunda 9000 yada 9700 almayı düşünüyorum.Bunlara param yetmez.
  • Arkadaslar bu yaz gelir mi bu telefon ? ve ortalama olarak fiyatı ne durumda olur ?
  • Bunda yukaridaki led isik yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: superiorguy
    Arkadaslar bu yaz gelir mi bu telefon ? ve ortalama olarak fiyatı ne durumda olur ?

Yazın gelmez,zaten ağustosta yurtdışında satışa sunulucak en iyi ihtimalle eylül sonu ekik başı fiyatının 1400-1500 civarlarinda olacagini tahmin ediyorum
  • merhaba şöyle bi ilan buldum hani telefon çıkmadı tamam da buna ne demeli

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-huzurlarinizda-tasarim-harikasi-bold-touch-9900-51632564/detay/?

illa küfür mü etmeliyiz ayıp değil midir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecturA -- 15 Haziran 2011; 10:25:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpecturA
    merhaba şöyle bi ilan buldum hani telefon çıkmadı tamam da buna ne demeli

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-huzurlarinizda-tasarim-harikasi-bold-touch-9900-51632564/detay/?

illa küfür mü etmeliyiz ayıp değil midir

Allah Allah çok ilginç.:) adam daha piyasaya çıkmayan telefonu satmaya çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.