Şimdi Ara

Huzurlarınızda yeni BlackBerry Bold 9900/9930 Touch (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
299
Cevap
1
Favori
88.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4Crumby

quote:

Orijinalden alıntı: predatoreren
    Parama yazık

Sana o kadar parayi verene yazik ;)

Parayı verecek organizmayı çıkartana yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

quote:

Parama yazık

Aferin ilkokul duzeyinde lafi koydun belki lise 1 falan da olabilirsin organizma falan zorlamissin beynini ;) begenmiosan adam gibi neyini begenmedigini yaz. Piyasaya o kadar telefon cikio hic birine yazik degil bu telefona yazik diyosan bu blackberrylerde sana giren cikan bisey var demektir ;) yoksa ergen arkadaslarin da var da annen baban sana almio diye mi boyle yapiosun uzulme vodafone 400 tlye blackberry modelleri satio bis te 10 tlmis istersen bi bak ;)

• blakberry kendine has tasarımıyla Yine pek bir fark göremedim ben fakat torch 2 nin çıkması veya başka bir modeli genişletmesini bekliyordum açıkçası.
  • teknik özellikleri mükemmel.
  • daha şık olmuş ama biraz büyümüş gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

quote:

Parama yazık

Aferin ilkokul duzeyinde lafi koydun belki lise 1 falan da olabilirsin organizma falan zorlamissin beynini ;) begenmiosan adam gibi neyini begenmedigini yaz. Piyasaya o kadar telefon cikio hic birine yazik degil bu telefona yazik diyosan bu blackberrylerde sana giren cikan bisey var demektir ;) yoksa ergen arkadaslarin da var da annen baban sana almio diye mi boyle yapiosun uzulme vodafone 400 tlye blackberry modelleri satio bis te 10 tlmis istersen bi bak ;)

Lafı sana söylememiştim ama madem üstüne alındın, senin şu über-yaşlı düzeyindeki lafına da hayran olduğumu belirtmeliyim.

• Telefonun resmi reklamı
  • Ne diyeyim muhteşem cihazlar , Blackberry kullanana kadar her türlü cihazı kullandım diyebilirim
    ama sanırım artık sadece Blackberry kullanacağım , bu modele gücüm yeterse, şu an kesinlikle alacağım
    tek model İnanın ele yatkınlığı , kullanım kolaylığı , menü geçişleri hızı v.s. ve özellikle
    kalitesiyle Blackberry cihazlar bir başka....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 4 Mayıs 2011; 3:06:24 >
  • Harika telefon olmuş. Ben beğendim şahsen ama ince olmasını hiç istemezdim. Pek çok kişi ince olmasını güzel görüyo ama ben kalın telefonları daha rahat kullanıyorum. Bu incelikte fazla değil gene çok kaliteli duruyo cihaz. Dokunmatik ekranı kapatma fonksiyonu varmıdır sadece tuşla kullansak Optik trackpad sağolsun dokunmatik ekrana ihtiyacımız olmuyo. Gelirse alacağım bi telefon ama bu sefer bisli ve kontratlı alırım çünkü bissiz zevk alamıyorum telefondan.
  • Ben onu flash player desteği zanettim :D

Ama kullandığı sanpdragon işlemci nin flash desteği var BB os'da destekliyorsa başarılı bir flash deneyimi sunabilir.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hdtvflash desteği olması ayrıca guzel
    Flash destegi olduğunu nerden çıkardınız merak ettim yazı da bahsettigi kamera flaşı :D
  • şu arka kapağı niye öyle yapmışlar ki :) siyah olsaymış iyi olurdu. gelince alacam bende.
  • Atladığınız bir nokta var, deri kaplama günlük kullanımda çok sıkıntılı bir seçenek. Kullandıkça hem yıpranıp çirkinleşiyor, hem de acaip kir ve bakteri topluyor.
    O yüzden ben yeni arka kapak olan karbon desenini beğendim.
  • Bu arada şunu fark ettim 9700 ve 9780 de olan renkli led bildirimi yok bu cihazda sanırım.. önündeki sadece ışık sensörü anladığım kadarıyla.. bide yapmışken led yapsalardı keşke, çok işe yarıyor o led.. ayrıca ön tarafa bi tanede kamera koysalardı işe yarardı o da
  • LED uyari mutlaka vardir. Blackberry klasigi :) Ama eger hakliysaniz ve yoksa belki sacma gelicek ama bu cihazi almaktan vazgecebilirim.
  • Vodafon UK "çok yakında" ibaresini koymuş sitesine.

http://shop.vodafone.co.uk/shop/coming-soon/mobile-phones
  • Blackberry telefonlarını güncelliyorda alan yok sanırım,en azından Türkiye'de bildiğim kadarıyla.Bb zaten iş telefonu,iş telefonu kullanan adamda sadece maillerine vs. dikkat ediyor.Tutulacağını zannetmem fakat tasarımı hoş.
  • http://www.youtube.com/watch?v=VoYTCDncds4&feature=player_embedded

incelemede ekran dokunmatiğinin pek de kullanışlı olmadığı gözüme çarptı , gayet hantal birkaç kez dokununca anca tepki veriyor. Tasarım, ekran çözünürlüğü falan güzel evet ama bir çok kullanıcı eminim ki ekranın dokunmatik olduğunu bile unutacak ve kullanmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: therealman
    http://www.youtube.com/watch?v=VoYTCDncds4&feature=player_embedded

incelemede ekran dokunmatiğinin pek de kullanışlı olmadığı gözüme çarptı , gayet hantal birkaç kez dokununca anca tepki veriyor. Tasarım, ekran çözünürlüğü falan güzel evet ama bir çok kullanıcı eminim ki ekranın dokunmatik olduğunu bile unutacak ve kullanmayacaktır.

Yanlis anlamissin orda ayarlardan favorileri sikkullanilanlari kapatiyolar ve telefonun onlari gostermedigini anlatmak icin yapiyolar ayarlardan hepsini acinca telefon gayet akici ve hizli bi dokunmatige sahip oldugunu gosteriyo hatta bi ara videodaki adamda hizliligindan bahsediyo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 2Berk
    LED uyari mutlaka vardir. Blackberry klasigi :) Ama eger hakliysaniz ve yoksa belki sacma gelicek ama bu cihazi almaktan vazgecebilirim.

Led uyari var hatta trackpad e nokia nin n96 ile baslattigi e72de de bulunan trackpad isigida koymuslar telefon kitli oldugunda o isik yanip sonuyor
  • Güzel görünüyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.