Şimdi Ara

HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
10.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ikamet istanbul
    memleket:Ordu/fatsa (24)
  • Kuvveti Hava Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı Hava
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI
    - KÜTAHYA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Aralık 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından belirlenecektir.

DİKKAT En geç 12 Aralık 2012 günü mesai bitimine kadar HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI (/KÜTAHYA)NA KATILINIZ.

Beyler merhaba ben Eskişehirden geliyorum yarım saat eskden.Kütahyayıda baya bılıyorum 4-5 senem geçti kütahyada bence rahat edeceğiz.Bukadar cok olmamız ve onceden muhabbet etmemız hoşuma gıttı açıkcası.Bildigim kadarıyla anlatabılırım sorusu olan varsa.Askeriyesini bılmem ama şehiri bılıyorum.Hepimize hayırlı olsun.
  • Arkadaşlar İstanbul'dan geliyorum. Salı günü en geç otobüsle. Orada görüşmek üzere tertiplerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercio7

quote:

Orijinalden alıntı: devilcry

ben de geldim arkadaslar :) Ankaradan katılacagım aranıza ;)

Teslim olmadan önce kütahya da merkezi bir yerde toplanma olasılıgımız olursa güzel olur

Benimde kafamda böyle birşey var :) kollarız orda birbirimizi en azından.

Kütahyanın meşhur meydanı vazodur kime sorsanız gösterirr :))
  • benim de kütahya
    yer : denizli
    memleket : afyonkarahisar
    arkadaşlar bu linkte baya giden arkadaş var birlikte teslim olmayı düşünüyoruz gelmek isteyen düşünebilir

https://www.facebook.com/groups/349.donem/257803861014133/?notif_t=group_comment_reply
  • beyler hepimize hayirli teskereler DH olarak birseyler yapalim orda... bu arada bende Düzce.... duzceli olan varsa pm atsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI
    - KÜTAHYA

Osmaniye( ADANA )'den 760,0 km yani 9 saat 39 dk.Zorlu bir yolculuk beni bekliyor.DH olarak, saat kaçta otogarda olacağımızı yazarsak beraber hareket ederiz..SeraAvm'de yemeğimizi yer öyle teslim oluruz.Herkese hayırlı olması dileğiyle.

aranızda gavurdağlı var ise pm ile bildirelim tel.no'muzu
  • Gençlik bende İstanbuldan Kütahyaya gidiyorum yaş 33 üstü var mı ? yoksa abi deyin bakim :) şaka tabi yaş doğru siz sadece Yılmaz diyin
  • Hayırlı olsun tertipler :) Ben de Ankara'dan geleceğim kısmetse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arckhe

Gençlik bende İstanbuldan Kütahyaya gidiyorum yaş 33 üstü var mı ? yoksa abi deyin bakim :) şaka tabi yaş doğru siz sadece Yılmaz diyin

çayda dem askerde kıdem Yılmaz abi :D (edit:age 22 )
  • benide aranıza alın tertiplerrr havacıyız :) şanslıyyız diye düşünüyorum :) pilotttttuz hepimizzz :)
  • Türkiye'nin her tarafına dağılabilirsiniz arkadaşlar. Ancak çok şanslısınız ki sizin için oldukça güvenlikli yerler olacak gideceğiniz yerler. ben konya asker hastanesi'nde ustalığımı tamamlamıştım. havacılık çok farklı karacı ve denizcilere göre. 335. ksd'den selamlar
  • Kışı sertmiş tertipler. Kayseri soğundan kötü değildir inşallah. Bu zamana kadar en uç orayı gördüm. Bakalım neler bekliyor bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-X -- 10 Aralık 2012; 8:23:21 >
  • tertipler biraz araştırma yaptımda havacı olanlarla ilgili çok az kişi yapıyolarmış kd olarak çoğu piyade oluyormuş ve kütahyaya hep torpilliler düşüyormuş yani kıyak yermiş diye duydum birde bu çamaşır olayını napıcaz ? bizim yeşil donlar boşa gitti desenize neyse artık maviye dönücez çorap felan değişmiyor birde bilen arkadaşlara soruyorum bu termal içlik aldın haki renkte onu napcaz ? kullanabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: babür50

tertipler biraz araştırma yaptımda havacı olanlarla ilgili çok az kişi yapıyolarmış kd olarak çoğu piyade oluyormuş ve kütahyaya hep torpilliler düşüyormuş yani kıyak yermiş diye duydum birde bu çamaşır olayını napıcaz ? bizim yeşil donlar boşa gitti desenize neyse artık maviye dönücez çorap felan değişmiyor birde bilen arkadaşlara soruyorum bu termal içlik aldın haki renkte onu napcaz ? kullanabilirmiyiz?

Devrem bende yeşil almıştım. Şimdi gidip değiştirmeye çalışacağım bakalım. İstanbul'dan gelen arkadaşlarla beraber yolculuk yaparız belki. Ben çarşamba Sabahı 07.00 arabası ile geliyorum.

• oho istanbuldan geliyorum bende =))) hepimize hayırlı olsun Devreler. İStanbuldan kaç saat sürüyor acaba sabahtan mı binsek otobüse ya
  • tertipler beni de yazın trabzondan geliyorum :):) saat 3 de havaalanında olacağım inş yetişirim ya
  • tertipler kütahyada yaşayan arkadaşım var bende biliyorum kütahyayı sadece soğuğu zor haberiniz olsun gelirken 2 çift içlik temin etmeye çalışın ve son olarak kütahyayı görmeden soğuk gördüm demesin kimse havada soğuğu görebilirsiniz o derece ama düşeceğimiz yer allahtan rahat (önceden askerlik yapanlardan aldım bilgiyi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanyıldırım

quote:

Orijinalden alıntı: babür50

tertipler biraz araştırma yaptımda havacı olanlarla ilgili çok az kişi yapıyolarmış kd olarak çoğu piyade oluyormuş ve kütahyaya hep torpilliler düşüyormuş yani kıyak yermiş diye duydum birde bu çamaşır olayını napıcaz ? bizim yeşil donlar boşa gitti desenize neyse artık maviye dönücez çorap felan değişmiyor birde bilen arkadaşlara soruyorum bu termal içlik aldın haki renkte onu napcaz ? kullanabilirmiyiz?

Devrem bende yeşil almıştım. Şimdi gidip değiştirmeye çalışacağım bakalım. İstanbul'dan gelen arkadaşlarla beraber yolculuk yaparız belki. Ben çarşamba Sabahı 07.00 arabası ile geliyorum.

tertip tavsiyem eğer birliğe geç teslim olmayı düşünüyosan terminalde fazla oyalanmayın inzibatlar kapıveriyormuş

• merhabalar.. benim abimde Kütahya hava er eğitim tugay komutanlığına düştü Sakarya'dan aranıza katılacak..Nette Kütahya'yla ilgili araştırma yapıyorum.Çeşitli yorumlar var tabi Allah hepinizin yardımcısı olsun..:(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.