Şimdi Ara

Hybird char-bırakıym mı devam mı ediym

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim venice de hybird int 66 lvl spear charım var . hybird olduğum için pvp de fazla dayanamıyorum. sizce charı bırakıym mı yoksa 69 lvl comboları falan 8d giysiler charı kurtarır mı?

teşekkürler

• bi kaç resim koy ona göre bakalım
  • bence senin gibi bi arkadaşsın varsa çarı takas yap 60 lık biriyle bizim arkadaş 62 verdi 68 aldı bi level sonra combo açacak tabi istemesssen çarın gizli soru cevap ve ıd ve password msn ile

talpa_123@hotmail.com mail atabilirsin server önemli değil ben
    bulurum 66 için arakmadan sıkılmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfghj123 -- 26 Şubat 2007; 9:59:59 >
  • @_King_Arthur
    Kardeş cevap için statları görmek lazım.Artı zaten yoksun forumda cevap beklemiyorsun galiba.Neyse görürsen statları ver bir bakalım.Kafadan cevap yazılmaz.
  • phy. balance %71
    mag. balance %86
    str 163
    int 248
    bunlar olsa gerek stat dedikleriniz

(bu arada foruma bugün üye oldum)
  • Kardeş adamın üstünde hiç bir şey yokken ver bu statları.Yani kıyafetlerden gelen str ve intler olmasın.Ama bu adamın nasıl olacağına şu linke bakarak hesaplayacağım.
    http://bobtheveg.dyndns.org/SRO/Char_Build_Applet/?profile=8052
    Burada magical damage önemli olan.Sen iyi bir hybrid olabilecek gibi bir halin var.Kıyafetlerden gelen intler ile magical damage % 100 oluyor ki buda olması gereken.Bundan sonra hep int gidersen sorun olmayacak gibi ama çıplak olarak ver adamın statlarını.Eğer öyle verdim diyorsan bir hatan var çünkü str fazla leveline göre.Bu programa bak işini görecektir.Magical damegeni %100 olması lazım ona göre hesap kitap yap.Tabi kıyafetlerde dahil olunca %100 olacak şekilde düşün olayı.Full int bile %96 olur.Hata yapma.Kıyafetli son hesap olacak o zaman değişir full intinde yüzdesi.

• üzerimdeki herşeyi çıkardığım zaman çok kötü sonuç ortaya çıkıyo..
    phy. balance: %69
    mag. balance %70

gibi üzücü değerler çıkıyo.

bu değeri artırabilmek üzerime taktığım her iteme int stone bastım int+4 den aşağı giysim aksesuarım yok.
  • Sword shielde dön bende hp'nde fazla Kalkan ilede zaten defansın artıcak.. Yatır batır - nuke ile bütün str leri kesersin .. kesemezsende ölmezsin :)) saygılar
  • İtemler yokken olanla bir hesap yaptım.Yani magical damage çok düşük kalıyor.İtemlerinden bile gelenleri kattım.En fazla bundan sonra hep int versen ve kıyafetlerden gelen intlerle magical damage yüzdesi 89 oluyor.En fazla 90 olur ki bu olması istenen değerden yüzde on düşük.Sen bilirsin.Bak mesela ben - full int gitmediğim halde 40 lardayım- ve magical damage olarak 90 larda.Sen bilirsin.
    Neyse yeni açsan item ve para sorunun olmaz.Bir soru sana gri olan levelindeki mahlukları kaç büyü ile alıyorsun?Bu da bir kıyaslama yapmada faydalı olur.Bak çevrene eşit silahla aynıı mahluku nasıl alıyorlar?Çevrendekiler senden ne kadar iyi anlarsın.PvP de bir şey yapamasanda 66 bu.Adı var.İçi seni dışı beni yakar.Karar senin sat kurtul.Kafan rahat olur.En azından.
  • Sat kurtul ya bencede 50milyon veririm abi ne düşünüyorsun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.