Şimdi Ara

hybrid çar bilenlerrr yardımm..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm dh halkı.. (: bnm 7-1 hybrid int çarım var şuan 80+ lwl..

çarın durumu birass kötüü skiller falan amaa kararlıyım adam olcak char (: nesee skill yapılandırması nası olmalıdırrrr vee hangi set giymeliyim bunun hakkında bilgilendirirseniz sevnirim..
    ve bunları yaparken oyun parası ile kaç m harcarım? şimdiden hepnize teşekkürler..

• Hybrid bir karakter seti ve skilleri tam olmadan sahibini çileden çıkartan bir yapılandırmadır.Alabilirsen 89-90 itemler ve sağlam bir alchemy ile tadından yenmez bir türdür benim için.Set hariç yüksek br ye sahip bir kalkanı yanında bulundurmanı da tavsiye ederim .Benim tercihim protector bir set ve heuksal-cold-light şeklinde,tabiki zevk renk meselesi.Ayrıca itemlerin fiyatları için bir şey söyleyemem çünkü her server ın piyasası farklıdır.Bunu en iyi stall networkde biraz zaman harcayarak kendin belirleyebilirsin...
  • Weapon 90 fire 90 cold 90 veya weapon 90 fire 90 cold 60 light 60 tapmanı öneririm giysi olarakda güzel bir protector set ve +7 silahla fena olmaz.
  • bicheon un 90 olması gerekir mi yani onun yerine fire 90 light 90 cold 90 falan yapsam olmas mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messi10 -- 22 Şubat 2009; 18:50:13 >
  • bu arada bende greece teyim hocam (:
  • fire cold lightlig yaparsam olmazmı mantıgı yerine önce neden hybrd yapmak istiyorum sorusunun nedenini araştır cevabı buldugunda zaten cold lightlig fire olsa olmazmı sorusunu sormayacagına garanti verebilirim Hybrd her baba yiğidin harcı deil daha kolay bir chardan başlamanı öneririm kolay gelsin
  • Hybrid devri snow çıkmasıyla bitmiştir ama devam edeyim o chara diyosan 90 heuksal 90 light 90 cold yapabiirsin heuksal olmasının nedeni hem pasive sikilden hp alman hemde sworda göre daha fazla vurman ayrıca pek nuke atmıyacaksın sebebi heuksalla vurdugunda damagelerin strlerden daha fazla olacaktır ama sword/shield olacakdersen silah saglam olmalı mag 80 ve +7 crt de önemli hybrid oldunmu nükeyi baya bi unut arada ata bilirsin anca 80 lvl sınırda ff blader charımla kafa kafaya kapıstıgım üzerinde benim ona onunda bana sunmu var dediği char 7-1 s/s di ve hiç nüke atmazdı sana bol sanslar ben bladeri sattım 2h wariorla mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreenblack -- 22 Şubat 2009; 19:35:15 >
  • Zor bir yapılandırma seçmişsin.Ama sorum şu attack olmakmı hoşuna gidiyor yoksa defansın fazlamı olsun diyorsun.Bunun kararını ver.Zaten bundan sonra yapılandırmanda şekillenecek.
    Hybrid spear kasan biri olarak kendi levelimde -ve üstünde- herkesle rahat kapışırdım ve üstümün sox olduğunu düşünürlerdi.
    Üstümde minumum 30-str, 30 int vardı.İtemlerde.Başarılı olmak için itemlerin + ve blue olmak zorunda.Yapılandırmada kılıç kullandığın için silah konusunda sana yardımcı olamam.
    Kendi yapılandırmam;
    Fire-Spear-lighting-Cold şeklinde idi.
    Mantık şu; rakibi aldın aldın; alamadım karşımdaki ezikse yada işi bilmiyorsa sana gene bir şans çıkar.Ama bu sefer kaçırısan şansın eğer EU ise yok CHN ise küçük bir ışık...
    Offf ya eski günler canlandı gözümde...
  • yorumlar için saolun arkadaslarr amaa ben 82 lwl oldum bile çarımla mutluyum amaa hani sona gelince basarıda istersin ya ondan birass da saglam olmak istiyorum (: blki çok şey istiyorum amaa yapabildiğim kadar yapıcam inş..:D şu skill yapıladırması konusunda birass daha aydınlatırsanız sevinirim.. full str veya nuker çarlar hep mi kral olmak zorunda yani..:(

@300üb500

atak hcm(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messi10 -- 22 Şubat 2009; 22:05:35 >
  • up!!! lütfen fikirlerinizi paylaşmaya devam edinizz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.