Şimdi Ara

Hyperdunk 2012-Crazy Light 2 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar diliyorum.Basketbol ayakkabısı almayı düşünüyorum ve bu iki ayakkabı arasında kaldım.Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını beklıyorum.Herkese teşekkürler.

• Merhaba,

İkiside oldukça iyi ayakkabılar, Hyperdunk biraz daha 'yumuşak' ve esnek bir ayakkabı.Tabanı da daha yumuşak :Özellik ile uzun ya da iri/kilolu bir oyuncu iseniz Hyperdunk un taban yapası crazy light lardan daha rahat geliyor ve yoğun antreman / maç sonrası onlardan daha konforlu olduğunu anlıyorsunuz (taban kesinlik ile daha az ağrıyor Nike ile).Crazy light ise biraz daha iyi 'nefes' alan (havalandırması birazdaha iyi) ani duruşlar ve dönüşlere bir parça daha iyi reaksiyon verebilen bir ayakkabı.
    Adidasın yapım kaliteside Nike dana daha üstün .Ek olarak ciddi hafif bir ayakkabı arıyorsanız Adidas da bu konuda daha iyisi varmı?En azından ben bilmiyorum.Bana kalırsa crazy light hyperdunk dan (ürün gamında) bir üst seviyede.Not: İstinye park footlocker da sadece kırmızı rengi bulunuyor Adidas crazy lightların ama fiyat olarak 200-240tl aralığındaydı buda benim gördüğüm en düşük fiyat bu ayakkabı için.
    Hamiş: Her ikiside tarzları biraz farklı olsada iyi ayakkabılar.

• Yorumunuz için gerçekten çok teşekkür ederim.Hava tabanı olarak kıyaslama yaparsak hangisini tercih edersiniz genelde rebondlara ve boyalı alana girmeyi seven biri olduğum için önemli olabilir :) Birde bazı kişiler crazy light 2 nın topuk bölgesinde bir süre sonra esneme yaptığını söylüyor bu konuda bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarucuk12 -- 24 Ocak 2013; 13:18:02 >
  • mevkini yazsaydın yorum yapmamız daha kolay olurda crazylight 1 kullanıyorum geçen seneden beri oyun kurucu oynadığımdan dolayı ayakkabı iyi ancak havalandırmaları yani tül gibi olan yerler de yırtılma oldu biraz ve bi arkadaşımla beraber aldık onunda tül gibi yerlerde yırtılma var ancak crazy light 2 nin daha sağlam olduğu söyleniyor oyun kurucuysan crazylightı tavsiye ederim 3-4-5 oynuyorsan hyperdunk daha iyi gider oyun kurucu veya 2 numara oynuyorsan rose 773 e bakmanı tavsiye ediyorum şahsen bugün ayakkabı alacak olsam onu alırdım
  • Drose 773 şuan alınabilecek en fp ürünü diyebilirim.
  • Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim başka arkadaşlarda yorum atmak isterlerse onlarıda değerlendirmek isterim yenıden yorum atan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Drose 773 ne kadar bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarucuk12 -- 24 Ocak 2013; 21:04:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarucuk12

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim başka arkadaşlarda yorum atmak isterlerse onlarıda değerlendirmek isterim yenıden yorum atan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Drose 773 ne kadar bilginiz var mı?

3 Hafta önce Dalkılıçspor.com dan 178 TL ye aldım.

http://www.sporjinal.com/kategori/spor-ayakkabi/basketbol/?page=1

Dahada ucuzlamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 24 Ocak 2013; 22:31:22 >

• Değerli yorumunuz için teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alıcam emin olabilirsiniz.Rose ve crazy light serisi dışında hyperdunk kullanan arkadaşımız varsa görüşünü almak isterim.Eğer istanbulda uygun fiyatlı bildiğiniz yer var mı? Yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarucuk12 -- 25 Ocak 2013; 13:21:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.