Şimdi Ara

HyperX ABS Pudding Keycaps TR Tuş Takımı - 159TL Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 24 Şubat 2022; 11:22:50 >

• Güzel fiyat, yararlandım teşekkürler

• bu klavye mi? tuş takımı mı?

• STND kullanıcısına yanıt

Tuş takımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair K95 Platinium için almıştım şimdi de Razer Blackwidow V2 için aldım mükemmel birşey. Sadece Space tuşu ve sağdaki windows ve alt tuşu olmuyor.

• Daha önce aşağıdaki yorumu okuduğum için almamıştım. Yine de bu tuşlar eksik bile olsa nasıl durur merak ediyorum.

Hyperx alloy orjinal core için uygun olmadı. Enter, shift tuşları uygun değil. F tuşları medya ve fonksiyon belirtmiyor. Türkçe tuşlar olduğundan ingilizce klavyeye uyumlu olmamış

• İtopya sağolsun amazondan uygun fiyata almamıza vesile oluyor :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HK Gaming 149 tuş Keycaps
    13 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat güzel, Ocak'ta 179a almıştım corsair 70in keycapleri kırıldığı için. Şimdilik memnunum ama keşke pbt olsa ve pudding yerine düzü olsa. Çoğu klavyede sırıtıyor.

HyperX ABS Pudding Keycaps TR Tuş Takımı - 159TL Amazon
  • daquied kullanıcısına yanıt

itopya'da 167 lira ve 9 lira kargo ücreti var. Bir de ne zaman gelir Allah bilir. Ben de çoğu şeyi itopya'dan alıyorum ama Şuan bu ürün en ucuz amazonda.

• logi g600de spacebar-backspace falan uyar mı acaba ?

bir de enter büyük mü kullananlar söyleyebilir mi? Benim g610 ingilizce uymayabilir diye endişe ediyorum.

• claswan kullanıcısına yanıt
    İfade ettiğim şey sizin endişelerinizle ve bahsettiğiniz gibi daha az ödemenizle alakalı zaten.

Amazon da 159 tl olmasının sebebi ürünün itopyada ki fiyatı. İtopya 159 TL yaptı amazon da yaptı. Tabiki bir kez tecrübesi olan Google da bir kez araştırma yapan amazonu seçer.

Netice itibariyle "itopya sağolsun amazondan uygun fiyata almamıza vesile oluyor"

Not: dediğiniz gibi itopya 167 yapmış hazır olun amazon da arttıracak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 24 Şubat 2022; 17:42:32 >
  • Asus Cerberus Mech RGB ile uyumlu olur mu sizce? Tasarımı çok hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 24 Şubat 2022; 17:50:26 >
  • daquied kullanıcısına yanıt

işte çalışırken okudum yazınızı yanlış anlamışım. Tabi bunlar nasıl indirim yapıyor, nasıl birbirlerini takip ediyor anlamış dğeilim otomatik sistemleri mi var acaba :)

• claswan kullanıcısına yanıt
    Bazen günlerce yapmıyor sonra yapıyor. Duruma göre takip seviyesini arttırıp azaltılıyorlar yazılım kullanıyorlar çok yüksek ihtimal. Yada parayla adam tutmuşlar 😂

• amazon da cikartmis hemen. aksam belki alirim diyordum, kendileri kaybeder.

• Diyorum ketçap turşu takımı ney ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak Edenler İçin HyperX ABS Pudding Keycaps TR Tuş Takımı - 159TL Amazon 

HyperX ABS Pudding Keycaps TR Tuş Takımı - 159TL AmazonÖzgür PALAyoutube
    Hyperx pudding tuş takımı ile eskiyen klavyenize yepyeni bir görünüm kazandırın :)
    https://www.youtube.com/watch?v=OG1joU3MdD4&feature=youtu.be
  • PRIME30 ile 137 TL'ye aldım. Hiç aklımda olmayan bir üründü ama rastgelince deneyeyim dedim böyle uygun fiyat görünce. Fırsat için teşekkürler.

• snowtger kullanıcısına yanıt
    Bu kodlar bende hiç geçmeyecek mi :)

• HyperX ABS Pudding Keycaps TR Tuş Takımı - 159TL Amazon

Gamepower Overlord üstünde uygulanmış hali böyle, doku hissiyatı ve çıkardığı ses hoşuma gitti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.