Amazon.com.tr - 288 TL B08H5NDKR9 Teknosa.com'da da aynı fiyat. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 9 Ekim 2022; 14:8:28 > |
HyperX ABS Pudding Keycaps Türkçe Tuş Takımı
-
-
Mekanik klavyelere göre mi? Membrane klavyelere göre mi?
-
Corsair k70'te kullanıyorum, memnunum.
-
Olaya uyanamışlar için yazayım "BUNLAR SADECE TUş KLAVYENIN KENDISI DEGIL"
-
Tuş takımını almadan önce mekanik klavyenizin CTRL ALT FN tuşları boy olarak uyumlu mu kontrol edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam aradığım fırsat teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyazı da indirime girseymiş fiyat çok iyiymiş
-
Mekanik için, membran klavyelerin çoğunda tuş mekanizmasının tamamı beraber geliyor
-
Hocam büyük enter tuşu falan çıkiyormu içinden? Benim klavye sol tuşu uzun shift değil kısa shift versiyonlardan sıkıntı çıkarmı acaba?
büyük enter var. ben sadece aşınmış tuşları değiştirdim. Bire bir uyumlu olmayabilir.
-
Fırsat laçtı galiba 500 tl ye yakın fiyatı var şuan
Tuşlar geldi, klavyenin tuşları baya eskimişti o yüzden aldım. Bendeki klavye corsair k70 lux cherry mx red switch. Tuşlar bu klavye ile uyumlu gibi görünüyor olsa da %100 uyumlu olmadığını söyleyebilirim. Genel anlamda tuşların benim klavyemdeki switchlere oturması için güç uygulamak gerekti, orjinal tuşlar gibi tak diye oturmuyor(belki de eski tuşları çıkarıp takmaktan gevşemiştir bilemiyorum). Sonuna kadar bastırıp oturttum burada sıkıntı yok. Space bar tuşu tamamen uyumsuz takılması mümkün değil. Sol Ctrl tuşu takılabiliyor olsa da hizası doğru olmuyor dolayısıyla ben bu tuş için de uyumsuz diyeceğim. Amazon saytfasındaki resimlerde içinden 2 tane win tuşu çıkıyor gibi görünse de sadece 1 tane çıkıyor diğeri fn tuşu. Bu win tuşları da benim klavyeme uyumsuz eskileri kullanmak zorunda kaldım. Sağ tarafta da win tuşu+ sağtık menü tuşu+sağ ctrl kombinasyonunu eski tuşlardan oluşturdum çünkü burada da bu tuş takımı uyum sağlamadı. Diğer tüm tuşlar oturdu zorlayarak da olsa. Su anda toplam 6 tuşu kenara ayırmış ve onların yerine eskileri takmış oldum(spacebar,2xctrl,menü,fn,win tuşu.)
Kalite olarak orjinal corsair abs tuşların neredeyse aynısı diyebilirim.Yazarken oluşan ses ve hissiyat değişikliğinden bahsedecek olursak, ben öyle aman aman bir değişiklik hissetmedim. Seste çok az biraz tokluk oluştu öyle aşırı fark edilir düzeyde değil. Görüntü bakımından benim klavyem rgb olmadığından kırmızı ışık ile öyle şekilli durduğunu söyleyemem(zaten tuşlar eskidiği ve orjinalleri gereksiz pahalı olduğu için bunu aldım şekil için değl). Rgb klavyesi olanlar için görünüm güzel olacaktır. Açık konuşmak gerekirse ben klavyeyi bundan sonra full parlaklıkta kullanabileceğimi sanmıyorum.
-
-
Bedava almışsın hocam zamanında 😊 güle güle kullan 😊
Corsair K70 MK2 için bende almıştım. Vaktim olunca tuşları değiştireceğim. Sonucunu resim olarak atarım. Muhtemelen en alt tuşlar uyumlu olmayacak.
-
yakalayıp,kullanamayıp satmak isteyen varsa fiyatıyla beraber pm atsın :D
-
Hyperx mkw100 US layout klavyede enter ve left shift oturmadı. Enterın üstündeki tuşun da genişliği TR layoutta daha az olduğu için boşluklu oldu. Ben memnunum.
Orijinal tuşlarda her tuşun ledi kendi yazısını ancak aydınlatıyordu. Artık ledler tuştaki yazıyı, kısmen tuşun ön kısmını ve öndeki tuşun da arkasını aydınlatıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Philips'in red switch olan bir klavyesini arkadaşıma vermiştim tuşları silinmişti diye, bu fırsatı ona paylaşıp aldırdım, tüm tuşlar sorunsuz olmuş. Paylaşım içim teşekkürler.
-
hocam corsair k100 uk versiyonu var bende de. bu klavyeye uyumlu olup olmadığını biliyor musunuz? türkçe karakterler lazım bana da
-
Ne yazık ki fikrim yok hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X