Şimdi Ara

HyperX Alloy Elite 2 RGB Red Switch Mekanik Klavye 999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Türkçe pudding keycaplerle türkçe dizilime dönüştürebilriz sanırım tuş sayısı aynı, US layout gibi değil.

• Kampec kullanıcısına yanıt

Aynen hocam. Geçen ay 135 TL'ye şunu almıştım. Bizzat bu klavye için yapılmış.

HyperX Alloy Elite 2 RGB Red Switch Mekanik Klavye 999 TL
    HyperX Alloy Elite 2 RGB Red Switch Mekanik Klavye 999 TLamazon
    HyperX ABS Pudding Keycaps TR Tuş Takımı HKCPXA-BK-TU/G
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08H5NDKR9?psc=1

Elim gidip gidip geliyor bu klavyeye. Tasarımı şahane, multimedya tuşları var ama aklımda G815/915 de var. Kararsız kaldım.

Not; Klavyede zaten kendiliğinden pudding keycaps var ama Türkçe olmaması sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 30 Mart 2022; 22:53:48 >
  • snowtger kullanıcısına yanıt

G915 konusunda fikir vermesi açısından belirteyim. Geçen haftalarda G915 TKL aldım (Sadece US/INTL layout var ve Kailh Coch türkçe tuş takımı yok piyasada) şahane bir kablosuz klavye ama bir önceki klavyem G910 kullanıyorum hala çünkü o yüksek tuşun verdiği his ayrı güzel. Low Profile ve kablosuz seviyorsanız kesinlikle G915 (Bu arada MSI GK50 ELite Low Profile'da aynı switchleri kullanıyor Logiyle kablolu sadece) ama yok yüksek olsun diyorsanız karar sizin alternatif çok.

Bu arada Logitech derseniz şöyle bir klavye'de buldum kullananlar memnun gibi Logitech K835

• Xef1ONYX kullanıcısına yanıt

Hocam G915 istememin sebebi low profilden ziyade sol taraftaki ekstra tuşlar ve multimedya tuşlarıydı. Low profil daha önce hiç kullanmadım.

Şu an Asus Cerberus Mech RGB kullanıyorum. İyi klavye ama çok düz geliyor artık. Ses kısmaya bile 2-3 tuşa aynı anda basmak zorluyor bazen.

Corsair K95 Platinum 2.ellere de arada bakıyorum. Tam ihtiyacım olan bir ürün ama sıfır fiyatı neredeyse 3000 TL olmuş.

3 sene önce pahalı deyip 699 TL'ye almamıştım. Ömürlük olurmuş, hala ona yanıyorum :)

G910'da zamanında çok beğendiğim ve ihtiyaçlarımı tamamıyla karşılayan bir üründü. Ama piyango misali switchlerinde kronik sorun olabiliyormuş sanırım. O yüzden şimdilik uzak duruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 30 Mart 2022; 23:49:34 >
    2 sene oldu hiç sıkıntı yaşamadım. O sorun yasayanlar ya fabrika uretim hatalı switch gelmiştir ya da klavye tuşuna dokunuyor gibi değil de patates çuvalına parmak sokan yeniçeri gibi basıyordur tuşlara.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G910 switchleri kilitlenip çalışmaz hale geldi ,yerine g815 gönderdiler, onunda tuşlar soyuluyor :D (g910 20.ayda falan patladı, g815 eli kulağında 20. aya yaklaştı)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.