Şimdi Ara

HyperX Cloud Core Wireless DTS 1099TL Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncesinde 950den ve 1050 civarından satılmıştı diye hatırlıyorum. İndirim bekliyordum düştüğünü görünce direkt aldım. Ne kadar sürecek bilmiyorum ihtiyacı olan varsa değerlendirebilir.

Prime Üyeleri için sınırlı süreli fırsat: HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• “Kablosuz kulaklıksız ev kalmasın”Amazon Türkiye.

Şaka bir yana birkaç aydır güzel fiyata satıldı. 950 tl iken yedek almıştım. Fiyat günümüze göre yine iyi.

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    950ye düştüğünde ben de denk geldim ancak ses seviyesi az diye yorumları görünce vazgeçtim...

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında diğer konuya yazacaktım fakat orayı açamadım sanırım konu şuan ulaşılabilir değil. Oradaki arkadaşlar DTS ve bi kaç ayar ile sıkıntı yaşamadıklarını söylemişlerdi. Kaldı ki çok aşırı yüksek bi ses aramıyorum cloud alpha hem artık çok ağır gelmeye başladı hem de kablolardan bıktım. Benim bu kulaklığa geçme sebebim biraz da bunlar.

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdan dolayı 270 TL’ye almış olduğum Anker Life Q10 wireless kulaklığı kullanıyorum. Ama gerçekten efsane bir ses kalitesi var. Böyle bir şeyden aldığınız modele geçersem bana çok farkettirir herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyperx Cloud 2 (Kablolu)
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.