HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı 1.099TL Tekrar indirimde
-
-
nedense çok dandik gibi geliyor bu ürün alıp iade ettim diyen 2-3 yorum okudum sırf o yüzden almıyorum ama fiyat iyi
-
prime indirimleri başladığından beri bu fiyatta, arada stok bitiyor tekrar ekliyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 16 Ekim 2022; 22:21:24 > -
dandik değil ama hyperx cloud 2'nin lite versiyonu diyebiliriz malzeme kalitesi olarak. hyperx cloud 2 kullanan adam tatmin olmayabilir, mesela ben 7 sene hyperx cloud 2 kullandım. 7 sene sonunda bozuldu. bunu kullanınca aradaki farkı anlıyorsun. tam anlamı ile lite versiyonu gibi bir ürün ama kötü değil.
ama aradaki fiyat farkı da göz önüne alınmalı. ben bir süredir kullanıyorum gayet güzel ürün. 1000 lira verip 2500 liralık ürünün aynısını bekleyenler yapıyor bu yorumları. 1000 liraya daha iyi wireless kulaklık bulmak gerçekten zor.
-
DTS Headphone X free galiba bunda.
-
evet free fakat öyle muazzam bir ses değişimi olmuyor yani basit bir eq programıda yapıyor ama microsoft storedan edinip aktif edebilirsin ücretsiz bir sekilde, ilk acılısta deneme sürümü hatası veriyor ama sonra kendi kendine düzeliyor buglu biraz yazılımı
-
İyi kulaklıkla fena olmuyor. Almak isteyenler değerlendirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tekrar indirimde.
-
Fiyatına göre güzel kulaklık. Neredeyse 2 aydır kullanıyorum. Daha öncede yazmıştım biraz sıkı bir kulaklık(kimisi ufak diyor ama bence ufaktan ziyade sıkı). Bir önceki başlıkta son ses biraz düşük demiştim ama alıştığım için olsa gerek ses seviyesi olarak da tatmin edici.
-
ben daha yüksek fiyattan 6 kasımda aldım. 1-7 kasım arası siparişlerin fiyatı 30 kasıma kadar düşerse fark iade edilecek diyordu. ürünü iade edip tekrar almama gerek yok değil mi ? kargosu geldi ürünü daha açmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 8 Kasım 2022; 13:21:55 > -
-
gülümseten kasım fırsatı ürünleri kapsar diyor ordan hyperx e girince mesela bu ürün çıkmıyor. yani beni kapsamıyor doğru mu anladım ? prime indirim falan diyordu tarih ve satıcı okey ama kasım fırsatı diye bakmadım ben hatırlamıyorum. 1400e aldım araştırmadan, 1099a satılmış şuan bile 1250
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 8 Kasım 2022; 13:45:4 > -
Prime fırsat yazıyor muydu alırken? Yazıyorsa kapsıyor yazmıyorsa kapsamıyor yazılan şartlara göre
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
prime yazıyordu ama kasım fırsatlarında gözükmüyor, ayrıntılı şekilde müşteri hizmetlerine anlattım oda kapsıyor dedi hayırlısı. iade ile uğraşmayacaktım zaten değişen bir şey yok aslında ama 1400e alıp ertesi gün 1099a görünce hevesimi kırmıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 8 Kasım 2022; 14:17:1 > -
Benim anladığım siz alırken "Prime Fırsat" gözüküyorsa 30 kasıma kadar fiyatı en dip nereyi görürse arada ki farkı 11 Aralıkta hediye kartı olarak yükleyecekler.
Edit: Kapsıyor dediği ekran görüntüsünü alın verilen cevabın tarih saatini not alın, en düşül fiyatı gördüğü ekran görüntüsünü alın tarih saatini nıt alın 15 Aralıkta yatmamış olursa müşteri hizmetlerinden destek alın ilk temsilci anlamaz çözmez ise ikinci kez başka temsilciye bağlanın. Yatacağını söylerlerse ve 5 7 gün atasında yatmazsa veya yatacak diye sonuç alamazsanız Twitter Amazon hesabından destek alın. Bu sürede yatmadığına dair görüşmelerinizin ekran görüntüsünü ve tarihini de not alın Twitter a ulaşırsanız iletmek için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 8 Kasım 2022; 14:23:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaslar elimde var makul fiyattan veriyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
forumun adında tüccarlar, bakkallar gelsin dükkan açsın mı yazıyor? neden konu hortlatıyorsun? git ilanını aç alacak olan varsa alır
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
sıcak fırsatlarda konu hortlatıp satış yapabilir diye pass'in mi var senin, daha eski tarihte foruma üye olanlar forum kurallarını çiğneyebilir diye bir şey mi var? git tezgahını başka konuda aç burası bakkaliye değil |
forumun adında tüccarlar, bakkallar gelsin dükkan açsın mı yazıyor? neden konu hortlatıyorsun? git ilanını aç alacak olan varsa alır |
Benzer içerikler
- ofis koltuğu önerisi
- hp 15 dizüstü bilgisayar, 15,6 inç fhd, intel core i3-1115g4, 8 gb ram, 256 gb ssd, freedos, kömür grisi, 2n2n7ea
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- phanteks t30
- deepcool morpheus
- siber pazartesi
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X