Şimdi Ara

HyperX Cloud II Wireless oyuncu kulaklığı büyük indirime girdi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye’de yüksek satış rakamları yakalayan ve oyuncuların severek kullandığı HyperX Cloud II’nin kablosuz versiyonu olan HyperX Cloud II Wireless modeli büyük indirime girdi. Son 8 ayın en düşük fiyatına indi.

Ayrıca Bkz.Amazon Gülümseten Kasım Fırsatları yarın sona eriyor!

Amazon’da HyperX Clouds II Wireless modeli 2.663 TL’ye satılıyor. Diğer sitelerde ise 4.000 TL’nin üzerinde fiyatlara satılıyor. Neredeyse kablolu versiyon fiyatına kablosuz versiyonu satın alma fırsatı elde edebilirsiniz.

Satın almak için tıklayın:

HyperX Cloud II Wireless - 2.663 TL

• Yorumlarda bir sürü sorundan bahsediliyor bu kulaklık için ve geçen sen bu zamanlarda 1700 tl lere satılıyormuş. Yorumlarda ağız birliği yaparcasına benzer sorunlardan yakınıyor insanlar. Bir hevesle baktım ama yok alınmaz.

• Fiyatlara bak. Kemer takın uçarken düşmeyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trendyol’da daha ucuza satılıyor zaten.
    trendyol.com
    HyperX Cloud Iı Red Kulaklık Seti 4p5m0aa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/hyperx/cloud-ii-red-kulaklik-seti-4p5m0aa-p-311812577

Edit: Link düzetildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arion -- 29 Kasım 2023; 19:31:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• arion kullanıcısına yanıt
    Ben bazen diyorum, sıkıntıları var bu paylaşım yapanların acil tedavi olmaları lazim :d

• 6 ay taksit büyük kolaylık

• Bu yorumlara göre 500 lira olsaydı belki alınırdı…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arion kullanıcısına yanıt
    Kablolu modeli bu

• bir kere yazdım yine yazayım counter strike gibi oyunlarla kablosuz kulaklık alınmaz. çünkü ses geriden geliyor bunu çözemediler bir türlü. zaten ses geriden geldikten sonra mantığı yok hiç. sıradan oyun oynayanlara ve büyük kulaklık sevenlere idealdir. ben sevmiyorum kullandımda amazondan aldım 2 günde çıldırttı beni iade ettim ses geriden geldikten sonra ben ne yapayım isterse 10.000 tl olsun çöp benim için

• ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt

Kendi alıcısı olan bu gibi kulaklıklarda gecikme olmaz , yıllardır kullanıyorum sorun yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata çok iyi, 1 senedir hem PC hem PS5te kullanıyorum kesinlikle tavsiye ediyorum. Gecikme falan asla yok, az bile yok, hiç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 29 Kasım 2023; 22:53:56 >
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Cloud II nin farkı ne bende gecen sene satılan alt modeli var bu 2 kati neredeyse büyük farklar nedir?

• strathmorea kullanıcısına yanıt
    Seneye de buraya bakıp geçen sene bu zamanlarda 2500e satılıyormuş dersin.

• ben 1.5 senedir kullanıyorum bu kulaklığı trendyolda satılan model aynısı değil

aynı tipe sahip farklı 3 model daha vardı bildiğim kadarıyla

bu modele asla bağlantı kopma yaşamadım 1 kere bile sarjı çok iyi gidiyor üstelik çok ince detay sesleri alabiliyorsun

turtle beach wireless kulaklık kullandım yıllarca, bir kere bile milisaniye dahi gecikme yaşamadım. Bu konuda tabunuzu yıkmanız gerekir, çünkü konu hakkında bilginiz yok, fikriniz var

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

yahu bişeyide bilmeyin arkadaş herşeyi siz biliyorsunuz. tüm turnuvalara bakın. adamlar normal kulaklık altında kablolu kulakiçi kulaklık kullanıyorlar herkes salak siz biliyorsunuz herşeyi. zahmet edip 1 tane turnuva açın izleyin kullandığımız gördüğümüz şeyide biz bilelim bırakında

Ah benim canım sen turnuva mı izliyorsun? Bak sen şu liseliye ya. Büyüyünce sende deneyimlersin, bilgisayarın konsolun pahalı kulakların ne olduğunu:)

• Milattan kalma tasarımıyla 2700₺ çok fiyat 1500 olursa belki alınabilir

• mouse anlarım klavye anlarım .heleki mousedaki kablosuz kullanimin perfermansa faydasi var onuda anlarim .asla gidipte kablosuz kulakliga para vermem oyun için .kafan sabit bro konfor derdin yoksa kablolu olsun stereo olsun yeterli.rekabetçi oyunlarin cevresel ses yazilimi var zaten.yayincilarin youtuberlarin gazına gelmeyin kaliteli kulak ici kulaklik yetiyor .saniyorlarki kablolu kulakliklar çöp shortslarda tiktokta kabloyu kesip hani airpods veriyorlarya sahte abi o videolar çok kaliteli gumus kablolu icinde birden cok surucusu olan çok kaliteli kulakliklar var butun enstrumanlari tikirtiyi sikirtiyi hissettiğin sesleri birbirine karismayan kulakligimin kablosunu kesseler alirim o airpodsu ..... anladiniz siz.akilli saati taktan kablosuz kulakligi takan kendini teknolojik flan mi hissediyor anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 30 Kasım 2023; 16:4:40 >
  • Neco. kullanıcısına yanıt

Yoo demem, şu an kablosuz kulaklık arayışındayım, dün bu kulaklığı inceleyip olumsuz yorumlara denk gelmesem alırdım. Sorunlar varsa, ileride geriye bakıp hayıflanmam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.