www.itopya.com HyperX Cloud II 7.1 DTS Headphone:X Surround Kirmizi Kablosuz Gaming Kulaklik | ITOPYA https://www.itopya.com/hyperx-cloud-ii-71-dts-headphonex-surround-kirmizi-kablosuz-gaming-kulaklik_u16648Ürünü takip ediyorum güzel fiyat kendime aldım sizinlede paylaşmak istedim bide rampage stand hediyeside var normalde 2.8k ile 3.5k arasıda değişiyor fiyatı |
HyperX Cloud II 7.1 DTS Surround Kırmızı Kablosuz Gaming Kulaklık /İTOPYA 2299 STAND HEDİYELİ
-
-
1 hafta önce teknosa önce 2100 sonra 1700e sattı
-
1700 e sattı ama alan çoğu kişiye stok yok, isterseniz muadili verelim diyerek geri aradılar. 1700'e 10 tane ürün koymuşlar, sonra herkes teknosada şu kadardı diyor.
-
Anında bitmedi hatta fiyatı gördüm kapattım 30dk sonra döndüm alayım bari dedim aldım ve ürün aynı gün kargolandı 2 gün sonra da elime ulaştı.
-
@RTX3080Ti herşeyi bilir o diyorsa doğrudur her ne olsa sıcak fırsatta herşeyi alıyor almadığı şey yok bilmediği birşeyde yok bir konu yokki onu almış olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 19 Aralık 2022; 22:8:39 > -
Kullancaksıniz güzel fiyat alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cloud 3 çıksın artık ya olmaz mı
-
Bunun kablolusu var, 2 sene civarı hiç kullanmadım çekmecede durdu. Durduğu yerde soyuldu her yeri döküldü. İğrenç bir durum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
uzun süredir takip ediyorum o zaman kaçırdım alamadım
bikerede 1299tl g535 satıldı oda sepete gidene kadar bitti
şuan için bu ideal kablosuz kaliteli kulaklıklar içinde
-
Bu ürünü kullanan arkadaş var mı ? Nasıl memnun musunuz? Arctis 5 ten geçmeyi düşünüyorum?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
@RTX3080Ti herşeyi bilir o diyorsa doğrudur her ne olsa sıcak fırsatta herşeyi alıyor almadığı şey yok bilmediği birşeyde yok bir konu yokki onu almış olmasın |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X