Şimdi Ara

Hyperx Revolver S Ses Kartı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar birazda komik bir sorunum var böyle bir sorun ne yabancı sitelerde nede türk sitelerde bulabildim kingstona yazdım cevap bekliyorum belki sorunla ilgili bilen biri vardır
    Normal olarak çiftli yeşil ve pembe uçlu kablodan mikrofon ve kulaklığı taktığımda realtek üzerinden sıkıntısız bir biçimde kulaklığımı kullanabiliyorum fakat usb ses kartı ile birlikte taktığımda sesim bana geri dönüyor mikrofonu devre dışı bıraksamda hoparlörüde 0a alsam hatta devre dışı bıraksam bu aygıtı dinle tikini kapatsamda basınca zaten 2 kere dönüyor sesim bana tikini kaldırınca tek ses devam ediyor 2 laptopumda ayrı ayrı denesemde sorunu çözemedim bugün sabah format attım bilgisayarıma kulaklık takılıyken realteki kaldırdım acaba tak çıkar bi ona bi ona yaparken realtekten kaynaklımı diye ama bi türlü yok çözemedim büyük ihtimal ses kartında problem üstündeki ayarlarını kurcaladım ama yok ses kartının programıda yok ne yapıcağım bilemiyorum bilen varsa uğraşırsa benimle sevinirim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HyperX cloud 3 ses gidiyor
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.