Şimdi Ara

Hyunda i30 - Citroen C4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
3.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dsg'de kronik ariza var bunu kabul etmek lazim. Bugun dizel - otomatik Golf ya da Jetta icin degil siparis verip siraya girmek vw internet sitesinden konfigurasyon bile yapamiyorsun.
    Dsg arizalari beni mutlu eden birsey degil ki abartayim. Orta sinifta en tuttugum 2 marka opel ve vw'dir. Simdi dizel-otomatik C segment araba almak istesem opel ve vw'den alamam mecburen alternatiflere yonelirim.
    Konuyu da vw dsg muhabbetine getirmeyelim kiyaslanan araclar arasinda pek fark yok almak isteyen test etsin, hangisi icine sinerse onu alsin.
    Hayirlisi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu hyundai firmasına hakaret etmekten ne zaman vazgeçilecek çok merak ediyorum.
    Adam yapmış,sınıfının en iyi araçlarından biri.Kalitesi donanımı tasarımı gayet iyi.
    Neden verilmesin?
    Kore egzaması mı var sizde?
    Eyvallah accenta falan 10 para vermem ama i30 sınıfının en iyi araçlarından biri.
    Trollük yapmayın şurda.
    c4le karşılaştırmasına gelince arkadaşım ikisi de çok iyi araçlar.
    Hangisi sana hitap ediyor hoşuna gidiyorsa onu al açık söylüyorum.
  • Sallayan salalyana adam ömründe arabaya binmemiş sallıyor.
  • İki araçtan i30 tercihimdir.
  • iki araç içerisinden C4 hatta para yeterse DS4 derim.. daha güzel virajlar için ve daha iyi bir tip için
  • Haziran sonuna kadar ikisini de mutlaka test etmeye çalışıcaz. Zaten konuyu açmamdaki ana husus kararsızlık ana unsuruydu. Görüşlerden belli oluyo ki haksız değilmişim. Gerçekten çok az fark 2 araç arasında. Bakalım artık hayırlısı olsun inş. Görüşlerini belirtenlere teşekkürler şimdiye kadar
  • Kaliteyi ucuza almak varken neden dandiğe çok para basar şu Türk milleti ?
  • otomatik - triptonik- manuel seçenekleri hakkındaki fikriniz nedir peki , hangisi daha kullanışlı size göre
  • C4 yada 308.
  • İkiside çok beğendiğim araçlar.

i30 dayanıklı ve 5 yıl garantiye sahip. Kullanırken sizi üzmez. Hyundailerin mekaniği çok sağlam ve garantiside içi dolu gerçek garanti. Ancak yakıt konusunda çok avantajlı değiller.

C4 tasarımı özellikle iç tasarımı çok güzel. Citroenler her zaman konforlu araçlar. Hyundaiden daha konforlu olacağı kesin. Ayrıca yakıt konusunda C4 daha cimri. Citroende tek çekince garip arızalar çıkarmı garanti ve servis hizmetleri nasıldır?

Zor bir tercih gerçekten.
  • C4 veya CruzeHb tavsiye ederim. Cruzehb dizel oto. varmıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce de benzer bir yorum yazmıştım. otomatik C4, manuel İ30.
  • ikisi de güzel araçlar ama i30 tasarım bakımından c4 ten daha güzel bence.
  • Dizel araç ekonomi için tercih ediliyorsa eğer c4 biraz daha alışkanlık gerektiren bir otomatik şanzımana sahip olmakla beraber bariz daha az yakan bir araç. Donanım ve fiyat açısından da önemli bir fark olmayınca benzer kalitede iki araçtan daha az yakan ve daha çok beğendiğim c4 ' ü tercih ederdim.
  • i30 al bence
  • İ30 u test etmedim ama bayide inceleme fırsatım oldu.i30 Hyundai'nin bugüne kadar çıkardığı en başarılı araçlardan biri,donanım olarak dolu bir araç.ancak c4 i30'dan birçok açıdan üstün bir araba.tasarım,görüntü olarakta daha güzel (tabi kişisel fikrim,zevkler kişiden kişiye değişebilir).
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnb_lincoln

forumu okuyup birebir kullananların olumlu ve olumsuz yorumlarını aklınızın bir kenarına yazın
    sonra gidin iki aracı da test edin, hatta 2 kez test edin sonuçta 50 bin lira para veriyorsunuz
    olumlu ve olumsuz yorumları iki araçta da bulmaya çalışın
    ve gidin aklınıza ve gönlünüze uyan aracı alın

yapmamanız gerekeken şeyleri söyliyeyim
    forumda, objektif olmaktan uzak, o para hyundaiye, fransız citroene verilmez binilmez vs.
    gibi yorum yapan kullanıcıların yorumlarını okumayın hatta
    araç alım sürecinde bloklayın kafanız rahat etsin

şimdiden hayırlı olsun
  • İki araç arasından C4 derim ben. Hyundai nin otomatik vitesi sorunsuz 6 ileri bir vites, vites geçişlerini hissettirmiyor ama yakıtı çok olumsuz etkiliyor. I30 Dizel-Otomatik aracın fabrika verisi yakıt tüketimi şehir içi 7,2 litre. Gerçek kullanımda en aşağı 8 litre yakacağını düşünürsek bu rakam dizel bir araç için bence fazla. Düz vites olsa düşünmeden I30 alınırdı mükemmel bir donanım listesi ve dış görünümü var bence. Ekonomik olması için araç aradığınızdan ben C4 ü öneriyorum, ekonomik, dizaynı başarılı ve kaliteli bir araç. İki araç dışında ise Seat Leon TDI-DSG öneriyorum.
  • benzin pompasına her yanaştığında keşke dememek için c4 sırf jantları için alınır ayrıca yol tutuş geniş iç hacim ve sınıfının en geniş bagaj hacmi c4 ü daha alınası kılınıyor
  • Her ikisinin otomatik sanzimani icin konusursak i30 un sanzimani daha konforlu fakat tuketimi fazla,C4 ise tuketim dusuk konfor daha az.Ariza cikarma riski ikisinde de var ama MCP sanki daha yakin.Manuel olsa i30 onerirdim ama bu durumda C4 daha mantikli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.