Şimdi Ara

Hyunda i30 - Citroen C4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
3.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 0 araba alıcaz 2012. Dizel ve otomatik olarak. Bu 2 özelliği kapsayan modelleri incelediğimizde eleye eleye geriye bu 2 araç kaldı. İkisinin de fiyatı hemen hemen aynı. 53 civarlarında. İkisini de gittik gördük iç olarak hemen hemen benzer. Kullanan varsa ya da bilgili olan varsa , duyumu olan varsa paylaşabilir misiniz ya da hangisini önerirsiniz.

• Uzun zamandir goremedigimiz adil bir karsilastirma olmus. 2 araci da surmedim, i30'un arka koltugunda test surusune istirak ettik. Surus ozellikleri icin birsey diyemeyecegim. Distan i30 guzel ama c4'un de ici iyi. Ben tercih yapacak olsam c4 alirdim, yakit tuketimi i30'dan daha dusuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yeni i30 sahibiyim cok memnunum araçtan tavsiye ederim.

• Aynı ikilemde kalan biri olarak ben tercihimi c4 den yana kullandım. İkisi arasında kalite olarak cok fazla fark yok ama Hyundai ye 50 bin üstü verme fikri cok saçma geldiginden c4 ü sectim..

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLPhinuSs

Ben yeni i30 sahibiyim cok memnunum araçtan tavsiye ederim.
    teşşekürler cevaplar için. bir de peugeot 308 vardı aslında ama onun içi biraz hoşumuza gitmedi , o da 52-53 civarlarında . Ayrıca kia yeni kasa vardı. Ama servis fln açısından 54 ona verceğimize yukardaki ikiliye veririz dedik. Hatchback olucak bu arada. Çok araba değiştirenlerden değiliz. O yüzden en az 6-7 yıl götürmesini istiyoruz. Manuel-otomatik konusunda kararsız kaldık aslında . 5 milyar farkediyor. Manuel olursa ford a geçiş olabilir. Dizel kesin. Çok araç var , seçim zor oluyor :)

i30'un yol tutuşu falan nası hocam savrulma olayları örneğin yok di mi , bir de ses durumu nasıl sürüş esnasında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnb_lincoln -- 2 Haziran 2012; 20:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutyenigun

Aynı ikilemde kalan biri olarak ben tercihimi c4 den yana kullandım. İkisi arasında kalite olarak cok fazla fark yok ama Hyundai ye 50 bin üstü verme fikri cok saçma geldiginden c4 ü sectim..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnb_lincoln

teşşekürler cevaplar için. bir de peugeot 308 vardı aslında ama onun içi biraz hoşumuza gitmedi , o da 52-53 civarlarında . Ayrıca kia yeni kasa vardı. Ama servis fln açısından 54 ona verceğimize yukardaki ikiliye veririz dedik. Hatchback olucak bu arada. Çok araba değiştirenlerden değiliz. O yüzden en az 6-7 yıl götürmesini istiyoruz. Manuel-otomatik konusunda kararsız kaldık aslında . 5 milyar farkediyor. Manuel olursa ford a geçiş olabilir. Dizel kesin. Çok araç var , seçim zor oluyor :)

i30'un yol tutuşu falan nası hocam savrulma olayları örneğin yok di mi , bir de ses durumu nasıl sürüş esnasında?

İ30 kullandım araç çok konforlu sürüşü zevkli içeri neredeyse ses almıyor diyebilirim. Yumuşak ve konforlu süspansiyonlar yol tutuşundan ödün veririmi bilmem ama ben aracı test ederken oldukça fazla yatma eğilimi gösterdi ama herhangi bir bırakma durumu olmadı. Donanımı, işçiliği, malzeme kalitesi gerçekten güzel bir araç. Tavsiye ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    4 yıl önce açıldı
    chevrolet cruze - citroen c elysee
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: postgres

quote:

İ30 kullandım araç çok konforlu sürüşü zevkli içeri neredeyse ses almıyor diyebilirim. Yumuşak ve konforlu süspansiyonlar yol tutuşundan ödün veririmi bilmem ama ben aracı test ederken oldukça fazla yatma eğilimi gösterdi ama herhangi bir bırakma durumu olmadı. Donanımı, işçiliği, malzeme kalitesi gerçekten güzel bir araç. Tavsiye ediyorum.

Alıntıları Göster
    İ30 un o buz mavisi çok tatlı duruyo açıkçası. Citroen olursa da metal grisi olucak büyük ihtimalle. şu an %52-%48 fln i30 önde benim için ama gerçekten zor seçim.

• quote:

İ30 un o buz mavisi çok tatlı duruyo açıkçası. Citroen olursa da metal grisi olucak büyük ihtimalle. şu an %52-%48 fln i30 önde benim için ama gerçekten zor seçim.

Alıntıları Göster
    Hyundai ye şu kadar üstü verilmez diyenleri anlayamıyorum..Sanırım bunu diyen arkadaş i30 un test sürüşüne çıkmadı..Ben çıktım haa c4 ünkine çıkamadım.Ama hyundai bildiğiniz eski marka değil adamlar kendini geliştirmiş..Bende şahsen fransız grubuna o kadar para bağlamam.Koreye veririm ama fransız aracına vermem..En azından Türk yollarında fransız araçlarının ne kadar çabuk yıprandığını biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Hyundai ye şu kadar üstü verilmez diyenleri anlayamıyorum..Sanırım bunu diyen arkadaş i30 un test sürüşüne çıkmadı..Ben çıktım haa c4 ünkine çıkamadım.Ama hyundai bildiğiniz eski marka değil adamlar kendini geliştirmiş..Bende şahsen fransız grubuna o kadar para bağlamam.Koreye veririm ama fransız aracına vermem..En azından Türk yollarında fransız araçlarının ne kadar çabuk yıprandığını biliyorum.

Alıntıları Göster
    c4
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

c4

Alıntıları Göster
    kırmızı i30 diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

kırmızı i30 diyorum

Alıntıları Göster
    i30 derim...
  • Tabiki c4 yahu hyundai ye 40bin ustu vermem verilmemeli satarken ettiginiz zarardan sonra beni yaddersiniz alirsanizda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Tabiki c4 yahu hyundai ye 40bin ustu vermem verilmemeli satarken ettiginiz zarardan sonra beni yaddersiniz alirsanizda.
    MCP'ye beş kuruş para vermem.
  • iki aracta guzel fakat ben c4 derim.ic dizayni -daha yuksek ve oturakli olmasi-yakit durumu ve start stoplu motorunda dolayi..

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

iki aracta guzel fakat ben c4 derim.ic dizayni -daha yuksek ve oturakli olmasi-yakit durumu ve start stoplu motorunda dolayi..
    i30
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

MCP'ye beş kuruş para vermem.

Mcp gercekten bu kadar kotu mu yahu?
    Hic kullanmadim ve test etmek istiyorum acikcasi, 90 bin liralik ds5'te bile mcp var cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12B15DEEB

i30

Alıntıları Göster
    yakıt tüketimini şimdi internetten baktığımda i30 un daha fazla gözüküyor gerçekten. Ama şuanki benzinli ve küçük depolu arabamızla karşılaştırılmayacak seviyede kar marjı var i30 için bile . O yüzden çok çok da önemli değil. Teşekkürler görüş belirtenlere şu ana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnb_lincoln -- 2 Haziran 2012; 21:46:16 >
  • quote:

yakıt tüketimini şimdi internetten baktığımda i30 un daha fazla gözüküyor gerçekten. Ama şuanki benzinli ve küçük depolu arabamızla karşılaştırılmayacak seviyede kar marjı var i30 için bile . O yüzden çok çok da önemli değil. Teşekkürler görüş belirtenlere şu ana kadar

Alıntıları Göster
    c4 mcp vitesi denemenizde fayda var, küçük viteslerde geçişleri hissediliyor
    i30 6 ileri tam otomatik, yakıt tüketimi biraz yüksek ama çok konforlu, arıza riski de az
    i30 un 5 yıl garantisi önemli bir artı, adamlar araçlarına güveniyorlar
    Türkiye' de hyundai ye 50 bin mi verilir algısı var, dünyanın en büyük otomobil firmalarından biri
    carbuyer.co.uk dan 5 te 5 alan ender bir model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastx -- 2 Haziran 2012; 21:51:05 >

• i30 çok güzel bir araç, cok dolu cok konforlu cok sessiz, iki kere kullandim cok hosuma gitti, c4ten kesinlikle daha yumusak suspansiyonlari var, insani yormuyor ama yol tutusu vasat, viraja hizli girdigimde bacanak tavandaki tutamaga yapisti korkudan c4 de oldukca sessiz ve tok bir arac, yol tutusu daha iyi, bana motoru da daha performansli geldi, mcp biraz salliyo i30daki kadife vites gecisleri c4te yok, ikisi de alinasi arac ben i30 alirsim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.