Şimdi Ara

Hyunda i30 - Citroen C4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C4 Exclusive .
  • Test edilmeli bence. Sanki citroen hiç değer kaybetmeyecek gibi yorumlar komik. c4 de en az i30 kadar değer kaybeder bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Hyundai ye şu kadar üstü verilmez diyenleri anlayamıyorum..Sanırım bunu diyen arkadaş i30 un test sürüşüne çıkmadı..Ben çıktım haa c4 ünkine çıkamadım.Ama hyundai bildiğiniz eski marka değil adamlar kendini geliştirmiş..Bende şahsen fransız grubuna o kadar para bağlamam.Koreye veririm ama fransız aracına vermem..En azından Türk yollarında fransız araçlarının ne kadar çabuk yıprandığını biliyorum.

Test surusune ikisiylede cıktım arkadasım ama inan ikisi arasında bir fark yok. Unutma ki c4 bir yildan fazladir yollarda ve kronik bir problemi hemen hemen yok gibi ama i30 daha yeni çıktı yollara almak isteyen bence en az bir sene beklemeli. Dediğim gibi ikisi arasında otomatik vites yakit tüketimleri hariç bir fark yok gibi ikiside kaliteli ben sadece neden c4 tercih ettigimi söyledim. Hangisini alıp almamak konuyu açanın keyfine kalmış. Ayrıca i30 50k altı olsaydı onu alırdım büyük ihtimalle....

• i30 da panoramik tavan var...Ben içini inceledim, çok beğendim. Malzeme kalitesi üst seviyede..Görüntü olarakda C4 e fark atıyor...Sonuçta fransız malı olmasıda nedense bende negatif etki uyandırıyor..
    5 yıl garantide çok önemli derim...İkinci eli c4 den daha iyi olur o kesin. Daha yaygın bir marka türkiyede

Megane HB lere baktınızmı ? Motoruda otomatiğide gayet başarılı. Genelde memnun insanlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 2 Haziran 2012; 22:44:00 >
  • c4 exclusive

Bu segmentte alınabilecek en iyi araç...c4 çıktığından beri takip ediyorum.

Otomatiği i30 a göre %30 az yakar,daha performanslıdır,iç kalite daha iyi...

i30 henüz yeni,c4 çıkalı 1.5 sene oldu...Bu da c4 için bir artı olabilir.İyileştirmeler,kronik arıza,aksesuar çeşitliliği açısından...

C4 (HB) bagajından bu kadar pratiklik beklemezdim doğrusu...

Sonuçda,teknik açıdan c4 daha iyi ancak kalbiniz hangisine evet diyorsa onu alın.
  • i30 uzak ara ağır basar.
  • i30 un işçilik kalitesi bence gayet yeterli vede iyi geldi banada.Göğüs güzel ve yumuşak materyaldan yapılmış.
  • bakalım haziran sonu gibi almayı planlıyoruz büyük ihtimalle. Net bi karar oluşmadı şu ana kadar. Ama dediğim gibi i30 azıcık daha öne çıkıyor gibi. Görüşlerini aktaranlara teşekkürler şimdiye kadar

megane için de dış görünümü öyle çok çok cazip gelmedi bize , bu 2 sine nazaran. O yüzden elemiştik onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnb_lincoln -- 2 Haziran 2012; 22:57:38 >
  • Her iki aracı da inceledim. İ30'u test ettim. Süspansiyon sertliği, frenleri, ara hızlanmaları gayet güzel. C4'ün içine oturduktan sonra test etmeyi gerekli görmedim.

• C4 ü sürmedim ancak yeni i30 u kullandım çok kaliteli olmuş araç daha çok yeni diyenler olmuş i30 2007 de piyasaya çıktı ancak eski kasasında dahi hiçbir kronik problem çıkarmadı ki bildiğim kadarı ile uzun ömürlü bir model kaldıki yeni i30 eskisine oranla sınıf atlamış,haliyle i30 tavsiye ederim.
  • I 30 cokmu iyi otomatikte allah askina gidin bi test yapin .. Dsg den otesi yok ama sanzimandada mcp den cok cok ustun degil.

Ayriyetten mcp nin yakit tuketimi super..

• Otomatik istiyorsanız DSG gibi bir şanzıman varken MCP veya tam otomatik bakmayın.

Şuanda Leon indirimde 1.6 TDI DSG 54 bine alınabiliyor. Düşünün test edin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

I 30 cokmu iyi otomatikte allah askina gidin bi test yapin .. Dsg den otesi yok ama sanzimandada mcp den cok cok ustun degil.

Dsg'den otesi yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

quote:

I 30 cokmu iyi otomatikte allah askina gidin bi test yapin .. Dsg den otesi yok ama sanzimandada mcp den cok cok ustun degil.

Dsg'den otesi yok mu?

Fiyati baz alarak evet o fiyatlara ondan otesi yok hem ekonomik hem konforlu daha ne istenirki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

i30 da panoramik tavan var...Ben içini inceledim, çok beğendim. Malzeme kalitesi üst seviyede..Görüntü olarakda C4 e fark atıyor...Sonuçta fransız malı olmasıda nedense bende negatif etki uyandırıyor..
    5 yıl garantide çok önemli derim...İkinci eli c4 den daha iyi olur o kesin. Daha yaygın bir marka türkiyede

katılıyorum i30 gayet mantıklı bir seçim olur
  • quote:

quote:

quote:

Dsg'den otesi yok mu?

Fiyati baz alarak evet o fiyatlara ondan otesi yok hem ekonomik hem konforlu daha ne istenirki ?

Hem de problemli daha ne istenir ki?

• bence de i30. c4 ten daha gösterişli bir yapısı var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dsg'den otesi yok mu?

Hem de problemli daha ne istenir ki?

Hatasiz kul olmaz ben yaklasik 50-60bin kmdir dsg deyim bunun yarisi kuru yarisi yagli sanzimanla en ufak sorun yasamadim imzamdanda anliyacagin.

Bu isler sans isidir bi kutu civata aliyorum der alirim gerekirse garanti uzatilir olur biter. Tamam sorun olabilir ama bi okadarda insnlar abartiyo bunlarada biz anti vw ci diyoruz 1 hata varsa 10 yapan kulaktan dolma laflari uzerinee koyarak buyutme.

6aydan erken alamiyorsunuz ulkemde dsg otomobilleri ..

• bir yanda kore taklit sanayi eseri, diğer yanda fransız zerafeti.. tercih sizin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.