Şimdi Ara

hyundai 1.5 gls mi fiat brava mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 12-13 civarı param var hyundai 1.5 gls mi yoksa fiat brava ikiside 2000 veya 2001 model elx mi bu ikisinden biri ama karar veremedim sizce hangisi makuldur gerek parça gerek yakıt ve gerekse konfor yönünden?mutlak duygu ve düşüncelerinizi bekliyorum saygılarımla
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• clio 2 ye bakardım yerinde olsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı

clio 2 ye bakardım yerinde olsam
    nebilim bunların ikisi hoşuma gidiyor ama karar veremedim bitürlü yavv
  • quote:

Orijinalden alıntı: apo_o

nebilim bunların ikisi hoşuma gidiyor ama karar veremedim bitürlü yavv

Alıntıları Göster
    arkadaşlar son noktayı siz koyun noolur ama marka ayırımı yapmaksızın yoksa aklımı kaçırıcam :(
  • quote:

arkadaşlar son noktayı siz koyun noolur ama marka ayırımı yapmaksızın yoksa aklımı kaçırıcam :(

Alıntıları Göster
    brava neden dersen daha konforlu daha geniş daha sessiz daha sorunsuz daha oturaklı daha keyifli
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: apo_o

Arkadaşım neden biz koyalım son noktayı.Eğer gerçekten otomobil almayı düşünüyorsan oto pazarlarına bakabilirsin.Gidemiyorsan binlerce otomobil siteleri var oralardan araştırabilirsin.

Burada üyeler sana ne kadar yardımcı olabilirki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaba

quote:

Arkadaşım neden biz koyalım son noktayı.Eğer gerçekten otomobil almayı düşünüyorsan oto pazarlarına bakabilirsin.Gidemiyorsan binlerce otomobil siteleri var oralardan araştırabilirsin.

Burada üyeler sana ne kadar yardımcı olabilirki?

Alıntıları Göster
    hatta sen parayı yolla biz alırız sana...
    hocam zevk renk meselesi sen kendin sevdiğin birşey al tamam sor şu nasıldır bu nasıldır diye ama son noktayı biz koymayalım ne de olsa bekara eşini boşamak kolaydır para bizden çıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

brava neden dersen daha konforlu daha geniş daha sessiz daha sorunsuz daha oturaklı daha keyifli

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: desiya

aynı şekilde ben de katılıyorum.
    accent brava'ya göre rakip olamaz bence;accent'in brava'ya göre tek artısı iç piyasada talep görmesidir.
    onun haricinde brava performans,sürüş özellikleri,konfor bakımından accent'den kesinlikle daha iyidir.
    eğer aracı satmak gibi bir düşünce varsa accent;yok aracı satmak gibi bir düşünce yok,binilcek ise brava.

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

aynı şekilde ben de katılıyorum.
    accent brava'ya göre rakip olamaz bence;accent'in brava'ya göre tek artısı iç piyasada talep görmesidir.
    onun haricinde brava performans,sürüş özellikleri,konfor bakımından accent'den kesinlikle daha iyidir.
    eğer aracı satmak gibi bir düşünce varsa accent;yok aracı satmak gibi bir düşünce yok,binilcek ise brava.

Alıntıları Göster
    Accent Brava'ya rakip olur,niye olamasın,Brava çok üstün bir otomobil değil.

Accent Brava'dan daha sessiz,102 Hp 1.5 motorun performansı yeterli sakin kullanımda ekonomik, parçası ucuz ve sorunsuz bir otomobil.

Donanımı tatminkar. İkinci el alım satımı Brava'dan daha iyi.

Edit (imla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi we[AGRA] -- 12 Ekim 2007; 12:04:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Accent Brava'ya rakip olur,niye olamasın,Brava çok üstün bir otomobil değil.

Accent Brava'dan daha sessiz,102 Hp 1.5 motorun performansı yeterli sakin kullanımda ekonomik, parçası ucuz ve sorunsuz bir otomobil.

Donanımı tatminkar. İkinci el alım satımı Brava'dan daha iyi.

Edit (imla)

Alıntıları Göster
    yukarıda ilk yorumları yapan arkadaşlar sizde haklısınızda bende arada kalıyorum neyapıyım mesela en son we agra arkadaşımda fikrini sölemiş velhasıl kararsız kalıyorum sadece burada değil normal yaşamdada zaten bravayla accenti kime sorsam alma dedi bugüne kadar çoğusu demek istediğim imkanım olsada birebir ikisinde kullanarak bi tecrübe yaşama imkanım olsa daha kolay karar verirdim amaan dünya malı neyse ne artık birine karar vericez ama weagra arkadaşın yorumunuda hiçe saymıyorum hepinize teşekkürler demekki ikiside aşa yukarı iyi iş görür eyvallah sağolun ama yinede yeni yorumlarınızı sürekli takip edip dikkate alıcam saygılar

• quote:

yukarıda ilk yorumları yapan arkadaşlar sizde haklısınızda bende arada kalıyorum neyapıyım mesela en son we agra arkadaşımda fikrini sölemiş velhasıl kararsız kalıyorum sadece burada değil normal yaşamdada zaten bravayla accenti kime sorsam alma dedi bugüne kadar çoğusu demek istediğim imkanım olsada birebir ikisinde kullanarak bi tecrübe yaşama imkanım olsa daha kolay karar verirdim amaan dünya malı neyse ne artık birine karar vericez ama weagra arkadaşın yorumunuda hiçe saymıyorum hepinize teşekkürler demekki ikiside aşa yukarı iyi iş görür eyvallah sağolun ama yinede yeni yorumlarınızı sürekli takip edip dikkate alıcam saygılar

Alıntıları Göster
    Hangisinin temizini bulursan onu al...

• quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

Hangisinin temizini bulursan onu al...

Alıntıları Göster
    peki bide şöyle sorsam siz olsanız hangini alırdınız bu iki seçenek içersinde?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Dostum ben kullanmadığım, binmediğim araba hakkında yorum yapmam. Eski bir Accent 1.5 Gls sahibiyim. Brava'yada 3-5 kez binmişliğim oldu. Ben Accent mükemmeldir Brava'yı ezer geçer gibi yanlı bir yorum yapmadım.

Brava ile Accent kıyaslanmaz demiş bir arkadaş ona istinaden yorum yaptım. İkiside birbirine denk otomobiller Accent'ın ilk bakışta göze çarpan üstünlüğü piyasada hala rağbet gören bir otomobil olması.

İkisinede bin şöyle bir tur at en iyi kararı kendin verirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

quote:

Dostum ben kullanmadığım, binmediğim araba hakkında yorum yapmam. Eski bir Accent 1.5 Gls sahibiyim. Brava'yada 3-5 kez binmişliğim oldu. Ben Accent mükemmeldir Brava'yı ezer geçer gibi yanlı bir yorum yapmadım.

Brava ile Accent kıyaslanmaz demiş bir arkadaş ona istinaden yorum yaptım. İkiside birbirine denk otomobiller Accent'ın ilk bakışta göze çarpan üstünlüğü piyasada hala rağbet gören bir otomobil olması.

İkisinede bin şöyle bir tur at en iyi kararı kendin verirsin.

Alıntıları Göster
    topic basligini konuya uygun bir sekilde degisirseniz kurallara daha uygun ve size daha yardimci olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roy

topic basligini konuya uygun bir sekilde degisirseniz kurallara daha uygun ve size daha yardimci olur.

Alıntıları Göster
    Ben Brava Al Derim

• abi başlığı değiştiremiyom daha çok yorum almak için yeni başlık acıyım isimi
  • quote:

abi başlığı değiştiremiyom daha çok yorum almak için yeni başlık acıyım isimi
    şu varki arkadaşım önce alacağın arabadan ne bekliyorsun ona karar ver.Ve almak istediğin araçlar senin beklentilerini ne kadar karşılıyor.Fiyat fayda oranı nedir?Biraz fikir yürütürsen tercihin en mantıklısı olacaktır.Benim tavsiyem temiz olmak şartıyla bravadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss01 -- 16 Ekim 2007; 3:54:08 >
  • ya aslında benim için önemli olan biraz konfor en ama en önemlisi hidrolik direksiyonki bu artık neredeyse standart ama şimdiki arabamda yok cok yoruyo neyse uygun yedek parça bide yakıt araştırdım soruşturdum hepsi bianda accente toplanmış bana göre o uygun geldi zaten kararımıda verdim arabayı kullandıktan sonra accente teşekkürler saygılar
  • quote:

ya aslında benim için önemli olan biraz konfor en ama en önemlisi hidrolik direksiyonki bu artık neredeyse standart ama şimdiki arabamda yok cok yoruyo neyse uygun yedek parça bide yakıt araştırdım soruşturdum hepsi bianda accente toplanmış bana göre o uygun geldi zaten kararımıda verdim arabayı kullandıktan sonra accente teşekkürler saygılar
    accentle kıyaslarsan brava.sunu soyleyım sadece tipi yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: brawa

accentle kıyaslarsan brava.sunu soyleyım sadece tipi yeter

Alıntıları Göster
    Sınıfları farklı, elbette brava..
    Brava' nın konforunu değil accent de, çağdaşlarında dahi bulamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.