Şimdi Ara

HYUNDAİ 1,6 COOL GETZ kullanan arkadslar varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar aranızda 1,6 cool mode getz kullanan varmı lütfen kullanıcılar yorum yapsın hafta sonu almaya gidicez

• Peki resimdeki smartların getz ile alakası nedir hocam?
  • işyerindeki pcde sadece bu foto vardı o yüsden :)
  • getz cool 1.6lt 105hp'lik accent admire, elantra ve coupe fx'teki motora sahip.
    piyasaya getz'in spor modeli olarak, siyah ve kırmızı renkte sunulmuştur.
    performansı baya iyidir. 0-100 9.5 saniye de çıkıyor.
    yalnız tek kapı olduğu için 2. el piyasası yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 15 Ekim 2010; 15:59:14 >
  • uzun zaman gecmiş üzerinden fakat arastıran arkadaslar için bilgi olması acısından tecrubelerimi paylaşıyım.

Yaklask bir yıl once aldım 2005 1.6 cool getz. 65binde temiz olması ve gorunusu cezbetmişti. oldukca spor duruyor.

Istanbul içi 7.2lt yakıyor, sehir dısı ise 5.5lt

iki kapı olması pek dezavantaj degil..içi oldukca geniş..arka koltuklar sanırım 4kapı modellerinden farksız..1.80lık 3 kısı rahatca oturabiliyor..diz mesafasi cok iyi..

bana tek sıkıntı veren kısmı bagajın kucuk olması..iki tane kucuk boy valizi ancak sıgdırabiliyorsunuz..

sunroof olması guzel, spor bir hava katıyor ve guneslı havalarda tadını gercekten cıkarıyorsunuz..

yanılmıyorsam bunlar piyasaya ilk cıktıgında 1.3 4kapı getz'ler 26bintl iken bunlar 34bin tl ye satılıyordu kabaca..simdi ise almak isterseniz fiyatları aynı..

8-9yasında fiyatı uygun cok masraf cıkarmayacak bir arac isterseniz bence ideal..

piyasası yok gibi cunku piyasada cok fazla yok..suan sahibinden de 7-8tane var en fazla..ama temizi denk gelirse bence pişman etmez sizi..

• Bugünün şartlarında, ilk araç olarak tercih edilebilirmi cool?

Acemilik atmalık değerlendirmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat 500 kullanan varmı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.