Bildirim
Hyundai Accent
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güncel -
ne istiyorsa ver araba orjinalse -
quote:
Orijinalden alıntı: saruhan33
ne istiyorsa ver araba orjinalse
piyasasını bılmıyorum sahibinden de baktıgımda ise 9-10 civarında piyasasına var ama ne kadar doğrudur bılemem :) -
piyasası o şekilde,araç iyi bir araçtır 1.5 motorun performansı yeterlidir,parçası ucuzdur,lpg uyumlu motor yakıt tüketimi düşüktür. -
quote:
Orijinalden alıntı: -ottoman-
piyasası o şekilde,araç iyi bir araçtır 1.5 motorun performansı yeterlidir,parçası ucuzdur,lpg uyumlu motor yakıt tüketimi düşüktür.
hocam satılabiliri yüksek bi arabamıdır bunlar ben çabuk sıkılıp satabılırımde aracı keyif için alıyorum arabayı :) -
güncel yardımcı olun -
quote:
Orijinalden alıntı: nightmare_93
quote:
Orijinalden alıntı: -ottoman-
piyasası o şekilde,araç iyi bir araçtır 1.5 motorun performansı yeterlidir,parçası ucuzdur,lpg uyumlu motor yakıt tüketimi düşüktür.
hocam satılabiliri yüksek bi arabamıdır bunlar ben çabuk sıkılıp satabılırımde aracı keyif için alıyorum arabayı :)
çok kolay satarsın arkadaşım 2.eli kuvvetlidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X