hhey slm millett... bende 1.3 accent var 0-100 12,5 sn . . /bnm sayemde/ 0-170 61 sn 2-3 gun sora videoyu koycam buraya ... ya bide susturucuyu cıkardım bi prob olur mu ?
susturucuyu çıkarınca ses süper oluo ya arabanın çekişide artıo bence çok hayırlı bir iş yapmışsın araban için 0-170videonuda heyecanla bekliyorum
walla baba varyaa ortalıgı yıkıyooo yaa.. hyundai WRC gibi oldu hehe ! tek sorun B E N Z İ N !! dip yapmaktan yamuldum yaaa
adapazarı -izmit arası E-5 te çıktım... biliomusun orayı ? bide makasım var tel.den pc ye atcam yrn ... şuan bleutooth yoq ..
yok bilmem orayı ama video'nu bekleriz kardeş istersen e-mail olarak pc'ye aktar oradan yolla siteye ama boyut büyükse kabul etmeyebilir
hımm ok.. bi denerimm .. yaa bişii sorcam sen hondacısın sanırım ? bende honda manyagıyım! vti vtec arıyorum 160 hp! 98-99 model fln:.. bilgin olursa sevinirim ?
quote:Orjinalden alıntı: hyundaiLX hımm ok.. bi denerimm .. yaa bişii sorcam sen hondacısın sanırım ? bende honda manyagıyım! vti vtec arıyorum 160 hp! 98-99 model fln:.. bilgin olursa sevinirim ? www.hondam.com foruma gir satış ilanlarına bak illaki bulursun
quote:Orjinalden alıntı: hyundaiLX hehe! karşılıklı geçiomuşuzz kameralarla :)) heuheue televizyonlara satarız görüntüleri
hakkaten abi böle bi site kuralım satalım video ları gelen parayı benzin parası yaparız oh ne ala memleket
quote:Orjinalden alıntı: alper1001 hakkaten abi böle bi site kuralım satalım video ları gelen parayı benzin parası yaparız oh ne ala memleket benim arabanın en klas hareketlerini 200'den aşağı vermem abi
quote:Orjinalden alıntı: hyundaiLX adapazarı -izmit arası E-5 te çıktım... biliomusun orayı ? bide makasım var tel.den pc ye atcam yrn ... şuan bleutooth yoq .. kardes izmitteyim ben de..adapazarı izmit arası saglamdır..ii yol bulmussun..izmitlimisin sen?
bende adapazarındayım o yol var ya o yol ahhhh ahhhh nelere şahit olmuştur araba kullanmanın tadı o yolda çıkıyo...videoyu bekliyoum.
quote:Orjinalden alıntı: hyundaiLX evet! izmitliyim.. yahya kaptanda oturuyorum .. sen ? abi o yol cok ii yaaa ... La yoLu moLu bırakta vedeo nerde ?