Şimdi Ara

HYUNDAI ACCENT ADMIRE 60.000 KM bakımı B u fiyata nasıl..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    admire arabamın 60.000 km bakımı geldi ve yetkili servisten fiyat aldım triger seti ve bütün kayışlar.filitreler ve motor yağı dahil 430 tl bir fiyat aldım arabamda klima yok bu fiyat sizce nasıl birde normal özel bir hyundai servisten fiyat aldım oda 415 tl dedi ben yetkili serviste yaptırmayı düşünüyorum iszce fiyat nasıl önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

• 30000 bakımı için 282 tl ödedim. 60.000 bakımında önemli parçalar değişiyor olabilir sormanız lazım. 15 tl için servis harici bir yerde yaptırmanıza gerek yok. bir arkadaş yazmıştı 60000 bakımı için 600 tl istediler diye. servisler arasında fark olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar

30000 bakımı için 282 tl ödedim. 60.000 bakımında önemli parçalar değişiyor olabilir sormanız lazım. 15 tl için servis harici bir yerde yaptırmanıza gerek yok. bir arkadaş yazmıştı 60000 bakımı için 600 tl istediler diye. servisler arasında fark olabiliyor.

evet servisler arası çok fark var ben en az 4 veya 5 tane yetkili hyundai servisinden fiyat aldım 700 tl diyende vardı 600 tl diyende sadece iki yetkili servis uygun fiyat verdi biri 512 tl dedi diğeri 430 tl ve ben 430 tl fiyat veren servisi tercih ettim bu hafta sonu inşallah kısmetse yaptıracağım bu fiyatı düz 400 yaparım umarım birde taksit olursa çok iyi olur.
  • taksit yapıyorlar. ben 6 taksit yaptırmıştım.
  • bilgi için teşekkürler.
  • Arkadaşlar konu çok farklı forumu bilmediğimden dolayı buraya yazıyorum affola.
    Bügun accent admiremde anlam veremediğim bir olay oldu.Araba rölantideyken 900 devir olması gerekirken kendi gaz verip 1200 devirlerde dolanıyor.Bayır aşağı inerken boşa aldığımda araba kendi kendine gaz verip durdu.Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.
  • akış metrede problem var gibi duruyor. rölantiyi ayarlayan parça. düzgün çalışmazsa rölanti yükselir azalır. aracın lpg li olup olmaması pek etkilemez ama lpgli araçlarda problem daha çabuk oluşuyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar arabamın 60.000 km bakımını yaptırdım 400 tl ve 6 taksit olarak eğer reklam olmazsa hangi yetkili serviste yaptırdığımı yazabilirim buraya.sağolsunlar gittiğim servisteki arkadaş çok ilgilendi ne konuştuysak onu yaptılar ve fazladan bir ücret çıkarmadılar en hassas noktasına kadar bakımını yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner19

arkadaşlar arabamın 60.000 km bakımını yaptırdım 400 tl ve 6 taksit olarak eğer reklam olmazsa hangi yetkili serviste yaptırdığımı yazabilirim buraya.sağolsunlar gittiğim servisteki arkadaş çok ilgilendi ne konuştuysak onu yaptılar ve fazladan bir ücret çıkarmadılar en hassas noktasına kadar bakımını yaptılar

@caner19: bunun reklamı olmazki sonucta bayi sana para vermeyecek bunu herkes biliyor. bende 30000 km bakımı 1.4 otomatik era icin fiyat aldım 290 Tl en ucuz buldum 320 tl dediler. Acaba senin servisin istanbulda mı hangi servis? birde oraya fiyat sorayım daha ucuzsa oraya yaptırırım mayıs ayında yıldan doluyor km olarak degil ama:-(
  • quote:

arkadaşlar arabamın 60.000 km bakımını yaptırdım 400 tl ve 6 taksit olarak eğer reklam olmazsa hangi yetkili serviste yaptırdığımı yazabilirim buraya.sağolsunlar gittiğim servisteki arkadaş çok ilgilendi ne konuştuysak onu yaptılar ve fazladan bir ücret çıkarmadılar en hassas noktasına kadar bakımını yaptılar

hayrını gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: royals

quote:

@caner19: bunun reklamı olmazki sonucta bayi sana para vermeyecek bunu herkes biliyor. bende 30000 km bakımı 1.4 otomatik era icin fiyat aldım 290 Tl en ucuz buldum 320 tl dediler. Acaba senin servisin istanbulda mı hangi servis? birde oraya fiyat sorayım daha ucuzsa oraya yaptırırım mayıs ayında yıldan doluyor km olarak degil ama:-(

ben istanbuldayım bakımı yaptırdığım servis Hyundai Coşkun çekmeköyde yerleri arayın orada Polat bey veya Sinan bey var onlar çok yardımcı oluyorlar fiyatı onlardan almaya çalışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: katip67

quote:

hayrını gör

çok teşekkürler.
  • arkadaşlar benimde hyundai accent era 1.4 benzin lpg team abs model aracın 60000 bakımı geldi adana yetkili servisten 530tl gaziantep ayıntaptan 620 tl gibi bir fiyat aldım sizce nasıl? Aradığımda bayağı değişecek parça saydı.

Bir konuda lastik 185 65 r 14 86h turanza er300 e de 165 tl gibi bir fiyat aldım. Yorumlarınızı bekliyorum...
  • Bu arada araç 2010 model
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.