Şimdi Ara

Hyundai accent blue arkadaşlar tecrübelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-netcardan-dizel2013-model-accent-blue-169608810/detay bu aracı yüksek ihtimalle alacağım. Sizin gördüğünüz kadarıyla şaseye ne kadar girmiş ve ne gibi sorunlar yaratır ilerleyen zamanlarda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sultanbeyliden hasarli arac alinmaz + bu aracin masrafi cok.. Bi avantaji yok

• Teker yamulduğuna göre baya girmiş.Airbagler açılmış.Bunun neyini toplayacaksınız?Çok özel bir araç değil sıradan Hyundai.Bütün hasarı önden almış dağıtmış.Buna düzen tutturmak için uğraşmaya değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypto33 -- 13 Temmuz 2014; 20:10:09 >
  • Araç toparlanır gibi ama.. aracın fiyatı ve masrafları toplamı hasarsızını almaktan çok daha uygun olmalı ki alınsın.

Yanınızda usta götürün yaklaşık masrafını çıkarsın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 13 Temmuz 2014; 20:15:56 >
  • Ben bi. Olasılık çıkmazsa alıcam bu aracı uygun bi fiyata hatta cüzzi Bir fiyata. Ancak korkum sürekli sorun çıkarır mı? Ve sürekli söylenen şaseye girmişse araç düz gitmez. Ben Istanbul da yaşıyorum şu Istanbul da şaseden kazalı trafikte olan bir sürü araç var bana sanki biraz abartılıyo gibi geliyor. Tecrübem yok açıkcası?

• bu araba adam olmaz.şahsi fikrimdir.Başka araç bakın.Daha bizim sanayide rot balansı düzgün yapamıyorlar bu aracın şasesini düzeltmeleri çok zor.araç parça olarak değerlendirir.yapılıp trafiğe çıkacak yanı kalmamış.
  • Canim kardesim. Bu islerin icinde birisi olarak ve bir cok pert arac toplamis birisi olarak soyluyorum ki kafam rahat olsun diyorsan 10 bin gibi bir para harcarsin.
    Topladiktan sonra is bitmiyor.
    Saseci duzgunce saseyi duzeltmez ise rot ayari tutmaz, sanjiman ve motor kulagi kirar. Duzgun yapti diyelim on takimdan gicirtilar eksik olmaz. Gicirtilari kesmek zordur. Cunku bir cok parca kasintili yerine oturur. Kaporta isi en kolay kismi ama cogu zaman cizgiler duzgun oturmaz.
    Elektirik ustan iyi degilse birde elektirikle ugrasirsin. Klima konusu var, var da var.
    Hic ugrasma derim. Degisik bir arac olur yada ne bilim D sinifi bir arac toplamaya kalkarsin veya rent a car isi yaparsin etvallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım peki sağolun teşekkürler arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.