Şimdi Ara

hyundai accent era 1.5crdi-fiat g.punto 1.3multijet75bg-opel astra classic 1.6hb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar .. başlıkta belirttiğim üç araçtan birisini sıfır km olarak almak istiyorum. sizce bu araçlardan hangisini almalıyım ?? bir de opel astra yı alır almaz lpg taktırırsam garantisi bozulur mu ?? ilginize şimdiden teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puyol -- 19 Mart 2008; 12:29:55 >

• Bence eger illa da dizel olsun istiyorsan astra'yı devre dışı bırak.
    Ama ben olsam bu üçü arasından hiç düşünmeden Astra Classic alırdım. LPG takılırsa garanti durumu ne kadar bozulur bilmiyorum......

quote:

Orjinalden alıntı: puyol

merhabalar .. başlıkta belirttiğim üç araçtan birisini sıfır km olarak almak istiyorum. sizce bu araçlardan hangisini almalıyım ?? bir de opel astra yı alır almaz lpg taktırırsam garantisi bozulur mu ?? ilginize şimdiden teşekkürler ...
  • gp
  • accent i direk eliyorum zaten. Punto dışını ben beğeniyorum ama maalesef iç mekan çok basit. Astra Classic olmasına rağmen bence çok güzel bir araç dizel dersen punto derim ve bu devirde dizel devri her ne kadar eurodiesel 2.950 olsada
  • Saydıklarının içinde en performanslısı dizel accent eradır. Astra classic almayacaksan kesinlikle accent era almalısın. Ancak tüple falan uğraşamam diyorsan kesinlikle era 1,5 110 bg. almanı tavsiye ederim. Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp___

Saydıklarının içinde en performanslısı dizel accent eradır. Astra classic almayacaksan kesinlikle accent era almalısın. Ancak tüple falan uğraşamam diyorsan kesinlikle era 1,5 110 bg. almanı tavsiye ederim. Saygılar...

• Opel astra
    Hyundai era
    Fiat punto
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Corsa 1.4 16V Gls
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • opel astra tabiki
  • benim için aracın ekonomik ve konforlu olması önemli, performans o kadar da önemli değil. o yüzden de astra alırsam hemen lpg sistemi taktırmak istiyorum. ancak bu ne kadar doğru olur onu bilmiyorum ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: puyol

benim için aracın ekonomik ve konforlu olması önemli, performans o kadar da önemli değil. o yüzden de astra alırsam hemen lpg sistemi taktırmak istiyorum. ancak bu ne kadar doğru olur onu bilmiyorum ..

hem performans hem ekonomi istersen hyundai accent era derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.