Şimdi Ara

Hyundai Accent mi?Renault R 19 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hangi accent milenyum mu?, Yumurta kasa mı?, Admire mi?, Era mi?
  • Yumurta kasa olanlar
  • Admire 1.5 Crdi güvenlik paketli tavsiye ederim.
  • R19 Alize
  • Fikir vermesi açısından dün oto pazarında 2000 model 1.6 Klimalı Renaul 19 9.000 liraya satıldı. Araç orjinaldi garajda yatmış biraz. Ön tampon değişmesi gerekiyordu bide ön kaputunda 1-2 paslanma olmuş. Ben Renault 19 derim Hyundai severim ama yumurta kasalar hoşuma gitmiyor.
  • al yumurta kasayı keyfini sür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkswagen mi? Renault mu?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • r19 alize modelini alıcaksın rahatına bakacaksın.
    hyundaile fln olmaz bu işler. hyundai nin tek artısı oturaklı araba olamsı onun dışında hiç bir artısı yok r19dan
  • quote:

Orjinalden alıntı: emres159

r19 alize modelini alıcaksın rahatına bakacaksın.
    hyundaile fln olmaz bu işler. hyundai nin tek artısı oturaklı araba olamsı onun dışında hiç bir artısı yok r19dan

Merak ettim iki aracıda kayde değer süre sürdünmü bukadar kesin ve net konuşuyosun hyundai ile falan olmaz bu işler die?
  • Bizimde zamanında yumurta kasa accentimiz vardı 1.5 gls klimalı olanı güzel araçtır ama R19 daha konforlu bir araç bence.
  • R 19 un kaportası biraz daha sağlam.
  • Accent ...
  • Accent'in kullanımı daha zevkli, kalkışları bence daha seri...
    R 19'un da artıları vardır ama Accent'i tercih ederdim. Zamanında yaklaşık 150 km. kadar R 19 kullanmıştım ve gerçekten sıkıcıydı
  • model yılları aynıysa ve ikisi de klimalıysa seçim yapmak zor.sürüş konforu olarak r19 daha avantajlı. ama donanım ve yakıt olarak hyundai daha mantıklı. alternatifler üzerinden gitmek daha mantıklı.
  • bencede reno 19 tavsiye ederim 4 yıl boyunca reno 19 beymen clup kullnadım hyundaiiden kat kat daha sağlam ve daha kolay satılır birde alize modeliymiş en full olanı... tavsiyem reno 19
  • her ikiside aynı temizlikte ise R19 un motoru ve altyapısı Accent(yumurta kasaya göre) daha uzun süre hizmet eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.