Şimdi Ara

Hyundai Ankara Altınsoy Bayi'si İle Yaşadıklarım (Çözüldü). (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
4.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Hayde geçmiş olsun. Gözünüz aydın,

Teşekkür ederim
  • Mahkemeciler gelsin şimdi :)
    Dediğim gibi hediyeyle kapanfı olay hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Mahkemeciler gelsin şimdi :)
    Dediğim gibi hediyeyle kapanfı olay hayırlı olsun

Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detaylı iç temizlik ve koruma da hediye etselerdi. Kapı içlerinden leke çıkarmak ne kadar zor olabilir ki

• İlk yapılması gereken işlemler bunlar olmalıydı.

Hayırlı olsun güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Detaylı iç temizlik ve koruma da hediye etselerdi. Kapı içlerinden leke çıkarmak ne kadar zor olabilir ki

Detaylı iç temizlik yok maalesef. Kaput koruma, motor koruma ve boya korumayı ben yaptırmıştım zaten teslim almadan önce extradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

İlk yapılması gereken işlemler bunlar olmalıydı.

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun.
  • Sonuç olarak size aracı itelediler yani.
    Ben demistim.
    Ayip.

• quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Sonuç olarak size aracı itelediler yani.
    Ben demistim.
    Ayip.

Kurduğunuz cümle ayıp olmasın?
  • quote:

Sonuç olarak size aracı itelediler yani.
    Ben demistim.
    Ayip.

Şu söylediğiniz lafmı yani şimdi. Adamlar orta yolu bulmuş, aylarca mahkemelerde uğraşsa daha mı iyi olacaktı. Motorda veya şanzumanda bir sorun olsa tamam uğraşılırdı ama zaten zamanla deforme olacak basit şeyler için nerden baksan 1000-1500 liralık bakım vs. vermişler.

• Geçmiş olsun tekrar.

0 araç almamızın sebebi kimsenin daha dokunmamış olması,ilk kontağı bizim çevirmemiz falan filan.

Yağ lekesi temizlenmiş,çizikler giderilmiş falan hoş değil bunlar hocam ya.Başka türlü olsaymış keşke,ama içinize sindiyse sorun yok.Tekrar hayırlı olsun.

• quote:

Hocam onlar çoktan arabayi ziebart vs biryere çekip cillop gibi yapmışlardır iç dıs.

Genel merkezden gelen adama bizim müşteri kıl hatasiz arabaya kusur buluyor diyecekler.

Yukardaki mesajımda durumu anlatmıştım.

Gerçekler acı oluyor maalesef. Size hani kelimenin tam manası ile içine ettikleri aracı vermişler onlar ayıp değil benim söylediğim gerçek mi ayıp oluyor. Peki özür dilerim , hakkınızı helal edin.

Konu ne seni ilgilendirir , satan memnun alan memnun , elalemin derdi seni mi gerdi diye düşünenler olabilir.
    Konu sahibi arkadaş gibi yüzlerce bu tip sorunlarla karşılaşan vatandaşlar bir şekilde olayı kabulleniyor , satıcıda yaptırım olmadığından , canı acımadığından ben bu olayların önüne geçeyim , çözüm üretiyim , bunu yapan denyoları uyarıyım diyeceğince bir sonraki sorunda önceki tecrüblerimizle yine iteleriz nasıl olsa diye düşünüyor.

Hak aramıyoruz maalesef , kolayından hakkımızı halı altına süpürüyoruz.

Bu olay yarın benimde başıma gelebilir sizlerinde. Bu yüzden sinirleniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L&M -- 23 Mart 2016; 13:40:19 >

• Araç tesliminin bir espirisi yok o zaman. Araçta kusur bulsan da almak zorundasın öyle mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Araç tesliminin bir espirisi yok o zaman. Araçta kusur bulsan da almak zorundasın öyle mi?

İşin en kötüsü artık o kadar yüssüzleşmişlerki en göze çarpan yerleri bile temizleme gereği duymuyorlar.
    Nasıl olsa almak zorundalar diye hatayı giderme gereği bile duymuyorlar.
  • quote:

quote:

Araç tesliminin bir espirisi yok o zaman. Araçta kusur bulsan da almak zorundasın öyle mi?

İşin en kötüsü artık o kadar yüssüzleşmişlerki en göze çarpan yerleri bile temizleme gereği duymuyorlar.

Sonuçta aracın teslim alınıp-alınmadığına dair evrak imzalatıyorlardır en azından. Bunu imzalamamak aracı teslim almadığını gösterir. Kusurunu da yazarsın. Test aracı, showroom aracı dersin. En azından ellerinde yoksa bile yeni sipariş geçerler. Ya bekleyin ya da paranızı iade edelim demek zorunda değiller mi? Sıfır araç almadığım için anlayamıyorum bu durumu. Adam resmen showroom aracı belli olan aracı verse bile itiraz hakkı yok öyle mi?

• quote:

quote:

quote:

Sonuçta aracın teslim alınıp-alınmadığına dair evrak imzalatıyorlardır en azından. Bunu imzalamamak aracı teslim almadığını gösterir. Kusurunu da yazarsın. Test aracı, showroom aracı dersin. En azından ellerinde yoksa bile yeni sipariş geçerler. Ya bekleyin ya da paranızı iade edelim demek zorunda değiller mi? Sıfır araç almadığım için anlayamıyorum bu durumu. Adam resmen showroom aracı belli olan aracı verse bile itiraz hakkı yok öyle mi?

Aracın vergisi yatıp palaka takıldığı için geri dönüş şansı çok çok zor.
    Fakat ayıplı mal olursa , çok çok zor olsa bile müşteriyi enterese etmez , hakkını alır.
    Fakat 3-6 ay bekler.Yasal faizi ile geri alır parasını.

Ben sıfır araç alıp işlemlerini tamamlatmıştım , son gün adamlara teklif yaptım +40.000TL ödeyerek bir üst model alacağımı işlemi iptal edilmesini istemiştim , pazarlık yapmayacağımı liste fiyatlarından alacağımı da bildirdim , çok uğraştılar fakat sonuçlandıramamışlardı.

Bende kısmet diyip teslim almıştım aracımı, bu yüzden iade işlemleri çok zahmetli sanırım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.