Şimdi Ara

Hyundai Ankara Altınsoy Bayi'si İle Yaşadıklarım (Çözüldü). (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
4.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu al gitsin diyen arkadaşlar acaba gerçekten kendi başlarına gelse yaw bir şey olmaz nasıl olsa olacak deyip de alırlar mı? Sıfır aliyorsun sıfır. Alma hocam sakın alma. Yenisini vermiyorlarsa hemen dava aç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içinize sinmiyor ise almayın tabiki sonuçta neden sıfır araç alıyor insanlar içim rahat olsun diye.

• Ya adam gibi araba versinler yada almayın. Bir ton para veriyorsunuz sıfır araç alıyorsunuz birde çizik ha?... Bazı markaların(yada distribütör) kapılarından geçmemekle yerinde bir harekette bulunmuşum. Geçmiş olsun umarım gönlünüzce sorununuz çözülür
  • Gercek bir hukuk ulkesi olsaydik bayi bu sekilde davranamazdi size, yazik. Araci teslim alirsaniz daha buyu sorunlarla bas etmek durumunda kalirsiniz teslim almayin.

• Noterden ihtarname cekin.
    Hatta bilir kisiden fikir alin.
    Zor bi durum.
    Kolay gelsin

• Aracı 51.000 liraya aldım, çok fiyat avantajı yok. Kasko, sigorta plaka işlemleri vs herşeyi yaptırmıştım. Extra kaput koruma, boya koruma, motor koruma eksiksiz, sonradan uğraşmamak için. Eksik hiçbirşeyi kalmadı. Sadece teslim almak kaldı. Alsam bir dert almasam başka..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CallBabun kullanıcısına yanıt
    Yağ ve ayak izi lekesini cikartsinlar gerekirse uzman bir yere gotursunler. Göğsü de hallettirirler orada ya da 1000 TL düşünce

• İşte ülkemizin Muz Cumhuriyeti olduğuna dair yeni bir kanıt daha. Yasa var, ama adamları bağlamıyor, yani satıcı bayi yasaya ve size meydan okuyor. Allah böyle haram kazancı burunlarından getirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sakın teslim aldığınıza dair imzayı atmayın.Cayma hakkınızı kullanın bence.51.000 liraya koltuğunda yağ lekesi direksiyonunda tırnak izi vb. problemler olan mis gibi 2. el d segment araç alırsınız.En azından 2.el aldım dersiniz.O al diyen arkadaşlar emin olun kendi başlarına gelse yaygarayı koparırlar.2.el parasına alabilirseniz ancak o zaman gözünüzü karartın ama ben yine de bunu bile yapmazdım.Şahsi fikrim budur.

• Almayın hocam insanı mal yerine koymaları çok dokunuyor. İhtar çekin ve para iadesi isteyin. Oradan burdan gelecek cevaba göre hareket etmeyi beklerseniz ve yasal süre biterse o zaman bakım paketsiz almak zorunda kalırsınız. Bu gün notere uğrayın harcadığınız tüm parayı sigorta kanka Vs hepsini isteyin

• Yine çok bilmiş dh üyeleri faturası kesilmiş plakası çıkmış aracı almayın diyerek akıl veriyor :)
    Öncelikle hatanın büyüğü sizde arabayı görmeden nasıl alırsınız ? Defalarca 0 km araç aldım , pazarlığını yaparım arabayı görür incelerim okeyse araba kilitlenir teslimat beklenir
    Bu saatten sonra eksikleri gidersinler bakımdı falan hediye kapın binin boş yere canınızı daha fazla sıkmayın

• Bende haskoydeki hyundai bayi ile sorun yasamistim, takas ile anlasip i10 almistik ancak arac teslim zamani takas yapacagimiz arabayi kabul etmediler(oncesinde bakmislardi) ve satis iptal olmustu.

• Bir avukatınız varsa eğer birlikte plazaya gidin gerisini o halleder. Eğer bu şekilde alıp binebilirim diyorsanız koparabileceğiniz kadar şeyi koparmaya bakın. Mesela deri direksiyon, piano black panel ve koltuğun birebir sıfırı ile bedelsiz sizin huzurunuzda değişimi ve ücretsiz ilk iki bakım vb. Durumu sosyal medyada paylaşacağınızı satış müdürüne ve Hyundai müşteri hizmetlerine söyleyin.

Yani burada birazda iş size kalıyor. İnsanlar canları sıkılmasın diye sıfır alıyor ancak firmalar bu durumda bile insanları uğraştırıyorlar.

Hiç bir şekilde içinize sinmeyecek ve uğraşabilecek sabrınız ve gücünüz varsa yasal yollara vakit kaybetmeden başvurun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5000TL indirim isteyin, veriyorlarsa alın gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence büyütülecek şeyler değil. Buna karşılık bakım hediyesi, aksesuar vs de vermişler. Alın gitsin derim.

Koltuktaki yağ lekesini iyi bir deterjanla silerseniz geçer.
    Piyano black'lerde kılcal çizikler çok sık yaşanıyor. Görsel olarak hoş dursa da buna çok meyilli. Olmazsa olmazı neredeyse.
    Kapı kısmındaki ayak izleri de ne kadar dikkat etseniz de başınıza gelecek bir durum. Sabah yıkasam akşam yine ayak izi oluyor. Direksiyon da aynı şekilde, tırnak, yüzük vs derken iz olabiliyor.

Ben önemsemez, alırdım.
  • Birazdan gelir , metal yiginidir takma kafana'cılar.

• Öncelikle geçmiş olsun ama dikkatimi çeken alacağınız aracı daha görmedenmi evrakları imzalayıp satış işlemini bitirdiniz ? Büyük ihtimalle test aracını vermeye çalışıyorlar keşke işlemleri tamamlamadan hangi araç bana verilecek diye sahada aracı görüp şase nodan teyit etseydiniz sağına soluna kilometresine baksaydıız.

Sanırım ödemeler yapılıp aracın kasko, sigorta,plaka işlemleri tamamlanmış size teslime hazır bu noktada bir avukatla yada tüketici heyetlerindeki bilir kişi ile görüşmenizde fayda var, Çünki tüm işlemler bitmiş sonrasındaki prosedür nasıl işliyor doğru yönlendirme lazım gaza gelip buradan alma demekle olmaz arabanızı otoparka çekerler umurları dahi olmaz.

Canınızı sıkan unsurlar çok ciddi değilse detaylı kuaför isteyin yanınızda bilgili bir kişiyle gidip indirim, bakım paketi koparmaya bakın en güzeli.
  • En büyük hatam bazı arkadaşlarında dediği gibi alacağım aracı görmeden kaporasını verip işlemleri başlatmış olmamdı. Zaten ardından 3 gün aracı görememem ve bu süre içinde kredinin çıkması, kasko, sigorta vs vs diğer işlemlerin hepsinin hallolmasıydı. Sağlıklı düşünüp kararımı vereceğim. Bu duruma en çok eşim üzüldü. Dünya malı dünyada kalır. Elbet haksızlık yapanın yanında kalmaz. Yukarıda Allah var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallBabun

En büyük hatam bazı arkadaşlarında dediği gibi alacağım aracı görmeden kaporasını verip işlemleri başlatmış olmamdı. Zaten ardından 3 gün aracı görememem ve bu süre içinde kredinin çıkması, kasko, sigorta vs vs diğer işlemlerin hepsinin hallolmasıydı. Sağlıklı düşünüp kararımı vereceğim. Bu duruma en çok eşim üzüldü. Dünya malı dünyada kalır. Elbet haksızlık yapanın yanında kalmaz. Yukarıda Allah var.

Beklediğiniz 3 gün içinde aracın(başka birinde ise) testten gelmesi, km düşürülmesi ve oto kuaför işlemleri yapılmış. Kuaför işini de sallama yaptıkları için yağ lekesini çıkarmamışlar.

Geçmiş olsun, Yerinizde olsam aracı teslim almam. iyi bir indirim-hediye almadan elimi sürmem araca. Herhalde ilk 5 bakıma (ağır bakımlar dahil ) fit olurdum

Yani keşke bir görseydiniz arabayı vs vs yazmaya gerek yok. Ne yaşadığınızı kendiniz biliyorsunuz...

Alın hocam arabayı ağzınızın tadıyla binin derim. Hem zaten artık o arabayla aranızda özel bir bağ kurulmuştur artık.

Aynı durum 2008 yılında Focus alırken başımıza geldi showroom arabası aldık tamponda ve yan panellerde ufak çizikler vardı ama bunlar için hediye ve fazladan indirim istedik paşa paşa yaptılar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.