Şimdi Ara

hyundai atos için fikirleriniz lütfen....ACİLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kararsız kaldım yaa.... Şİmdide hyundai atosu beğendim. Lütfen beyler acil fikirlerinizi öğrenebilirmiyim. Benim aklımda hep citroen saxo, ford fiesta vardı. bi arada opel corsa ... ekonomik, parçası uygun, sağlam ve ufak bir bayan arabası istiyorum hepsi bu yanii ( fiyat aralığı 8-10 idi en fazla 12-13 yapabilirim buna göre lütfen )

• Bence corsa ve fiesta arasında seçim yapın.İlerde kolayca satabilmek için en mantıklısı corsa.

atos donanım olarak tatminkar ama ilerde satarken büyük sorun olur.bu seçenekler içinde en mantıklısı corsa ve fiesta diğerlerini listenizden çıkarın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 12 Ağustos 2007; 18:33:15 >
  • citroen saxoyu hiç kimse tavsiye etmedi neden acaba anlatırmısınız
  • citroen düşünmeyin bencede, bir araç piyasada fazla yoksa uzak duracaksın.

En çok corsayı görüyoruz buda en mantıklı seçim olacağını gösteriyor.citroen başınızı ağrıtabilir yedek parça ve servis ağı ile.

burda bencede 2 araba arasında tercihte bulunun yol tutuş olarak fiestaların çok iyi olduğunu duyuyorum ve çok sağlam araçlar corsalarda güzel bu arabalar ilerde kolay satılır.

saxo ve atos elinizde kalır bir sorun olduğunda arabadan anlayan usta ve parça sıkıntısı çekesiniz.
  • En iyi corsa olur diye düşünüyorum...

hyundai atos için fikirleriniz lütfen....ACİLLL
  • Zevk meselesi ama bence Atos çok tipsiz.

Corsa ve Fiesta tavsiye ederim. Bilindik araçlar ve tasarımlarıda daha hoş. Eski kasa Corsa'nın içi biraz dar rakiplerine göre bilginiz olsun.
  • yeni kasa atos'tanmı bahsediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizik72 -- 12 Ağustos 2007; 21:25:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aşağıdaki gibi bi atos mesela. donanımları güzel, kmleride genelde daha düşük ama dış görünüm pek hoş değil vazgeçtim zaten.. ) ben gene ford fiesta ya bakcam galiba. 98 model flair modeli fena değil gibi. fiyatıda iyi kmleride düşük. opellerin fiyatları daha yüksek kmleride öle. temiz bulmak zor gibi pek anlamam ama öle görünüyo karşılaştırınca. ne dersiniz beyler. biliyorum kadın milleti işte bi kerede karar verseler şaşarız diyosunuz haklısınız valla ....

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4231239 vazgeçtim vazgeçtimm...
  • bu eski kasa atos,sizinde dediğiniz gibi flair daha iyi bir tercih gibi görünüyor bütçemi biraz artırabilirim derseniz ölçüleri daha büyük içi daha geniş (özellikle atos'a göre) daha yeni model Chevrolet Kalos veya Hyundai Getz'de düşünebilirsiniz....(Getz'i çok ii bilmiyorum ama Kalos kullanıyorum bayan için şehir içi kullanım için düşünülebilir diye düşünüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizik72 -- 12 Ağustos 2007; 21:57:38 >
  • olumsuz
  • Hocam en iyisini yaparsın o araç piyasadan kalktı.Ben de 2007 Atos diyosun sandım.Sen yine fiestaya bak en mantıklısı o bence.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ayten Durmaz

aşağıdaki gibi bi atos mesela. donanımları güzel, kmleride genelde daha düşük ama dış görünüm pek hoş değil vazgeçtim zaten.. ) ben gene ford fiesta ya bakcam galiba. 98 model flair modeli fena değil gibi. fiyatıda iyi kmleride düşük. opellerin fiyatları daha yüksek kmleride öle. temiz bulmak zor gibi pek anlamam ama öle görünüyo karşılaştırınca. ne dersiniz beyler. biliyorum kadın milleti işte bi kerede karar verseler şaşarız diyosunuz haklısınız valla ....

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4231239 vazgeçtim vazgeçtimm...

• sanırım piyasası yok o arabaların
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayten Durmaz

( fiyat aralığı 8-10 idi en fazla 12-13 yapabilirim buna göre lütfen )

bu fiyatlara
    corsa
    polo
    206
    bulmamız mümkün.

atosu düşünmeyin bence
  • sizin için en iyi seçim corsa olacaktır. temiz içinize sinen bir tane buldunuzmu tadından yenmez
  • Birde akıl vermek gibi olmasın ama inşallah arabayı almaya yanınızda bu işlerden az çok anlayan bir erkekle gitmeyi düşünüyorsunuzdur.
  • e heralde yani ben ne anlarım ki bana kalsa zaten dış görünüşüne bakıyodum bide kaç para. bikaç aydır araştıra araştıra bide bu forum sitesine takıla takıla öğrendim nelere dikkat ediliyomuş ama yinede bilen biriyle giderim servise göstermeden de almam. herkese yorumlarınız için teşekkür ederim eylülde almayı düşünüyorum kısmetse...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.