Selamın aleykum. Konuyu toparlamak gerekirse. *yol bilgisayarı yakıt tüketimini 0.7 litre az gösteriyor. Ortalama tüketim 7-8 litre civarı. (1.4 olan model) *1.4 elite modeli en tercih edilebilir model bose ses sistemli olarak üretim gözükmüyor şu an. *Herkesin ortak soru işareti uzun yol virajlar hızlanma. Test sürüşüne cıkmış biri olarak şunu söyleyebilirim çekiş olarak normal bir kullanıcıyı mutlu eder. Sedan tarzı, yol tutuşu ortalama olan bir araca göre bayonun yol tutuşu tabiki daha düşük ama bu güvensiz sürüş anlamına gelmiyor. Gayet guvenli sekilde 150 ye kadar gidebiliyorsunuz. Yanindaki artıları da bu zayıflığı kapatıyor zaten. 180 le viraja giremezsiniz ama onu da yapmayın zaten kendinize yazık. *araba stoğu konusuna gelince sanki yavaş yavaş bayiler araba bulundurmaya başladı benim bildiğim bayide 2 adet bayon var hala duruyor satılmadı bir haftadır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hyundai BAYON Ana Konu (8. sayfa)
-
-
Arkadaşlar selamlar, 1.4 elite aracım ile geçen hafta aranıza katıldım. Araçtan genel anlamda çok memnun kaldım, motoru isteklerime yeterli düzeyde cevap veriyor. Dik rampa ve yokuşlarda da performansı beni üzmedi fakat tabii ki 1.0 motor çok daha atak.
Aracımı yakıt anlamında hiç dikkat etmeden yoğun bir şekilde kullandım, yakıt ortalaması 7.2'ydi. Biraz dikkat ve özenle 6-6.5 seviyelerinde kullanacağımı düşünüyorum.
Birde şu konuya değineyim, aracın çok başarılı bir iç donanımı var fakat iç mekan kalitesi sert plastik olduğu için ileriki senelerde (belki 4-5 yıla) trim sesi yaratabilir gibime geldi. Araç 130 a kadar yol ve rüzgar sesinin yeterli derecede sönümlüyor, 130 sonrası rüzgarı ve yolu hissediyorsunuz.
CarPlay ve kablosuz şarj büyük kolaylık, style donanımı ile birlikte gelen sunroof harika. Fren mesafesi çok çok başarılı, aracım önceki aracıma göre (2016 vw polo) çok daha güvende hissettiriyor, özellikle virajlarda. Otomatik led farlar gece performansı inanılmaz iyi.
Koltuklar başarılı diyebiliriz, yanal destekleri güzel fakat biraz daha beli kavrayabilirdi.
4 Cam otomatik fakat tek tuş sadece sürücü kısmında var, bu biraz benim canımı sıkıyor.
Anahtarsız giriş, çalıştırma çok keyifli, hayalet ekran segmentine göre oldukça kaliteli. Hoparlörler ise basları biraz sönük veriyor fakat ses performansı yeterli düzeyde.
Aklımda aracın bagajdaki sağ sol stop arası yanmayan kırmızı düz şerite led çektirip stoplarla beraber yaktırmak var.
Merak ettiğiniz bir konu olur ise eğer deneyimleyip sizinle paylaşabilirim.
Birde WhatsApp veya telegram grubu kuralım :)
-
2017 leon dan gecis yapilir mi arkadaslar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence Bayon bu özelliklere ve bu kaliteye 40-50 bin daha ucuz olmalıydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
386.000 özel renkli
Kalite anlamında üzülürsün
Şuan alınabilecek en uygun otomatik vitesli SUV modeli gibi görünüyor. Bayilerde stok var mı? Fiyatlar uçmuş çok kararsızım.
Ben de 1 aydır bayon 1.4 style modelini kullanıyorum. Aracım çoğunlukla kısa mesafe şehir içinde kullanıldığı için yakıt konusu pek iyi değil.
Diğer konularda bu skaladaki en iyi araç (fiyat hesaba katılınca) ve en önemlisi bulunabiliyor. Ama mümkünse elite paketini satın alın 10bin lira için değer. Hyundai de genel olarak bir kaç sıkıntı var benim önem verdiğim. Mesela kumandadan camlar açılmıyor, kapanmıyor. Veya arka kapı çocuk kilidi meganelardaki gibi sürücü tarafında tek tuşla devreye alınamıyor. Kapının içinde.benzin deposu el ile açılıyor. bir de bu tip b suv denen araçlarda citroen ve ww arka koltuklrı da hareketli yapıp bagaj hacmini değiştirelibilir yapmış ve harika olmuş bence hyundai de hemen bunu yapmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyuncu.qcuk -- 11 Mart 2022; 15:49:27 > -
Arkadaşlar herkese merhaba 1.4 style paket benim aracımda bazen 1. vitesten 2.vitese geçişlerde aşırı hissettiriyor daha önce manuel kullandığım için çok fazla bilgim yok şanzımanda sorun var mı acaba bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Herkese selam arkadaşlar. Elite paketten bir tane almayı düşünüyorum bildiğiniz hangi bayilerde vardır bana da iletebilir misiniz?
Şanzıman yağına bir baktırmanızı tavsiye ederim. Benim aracımda da ( i20) şanzıman kararsız kalıyordu, bosch car servise götürdüm,baktılar yağın balçığa döndüğünü söylediler ve değiştirdiler. Şu anda bir problem yok.
ancak şanzıman işi işçiliğin iyi olmasını gerektirir. Güvenilir bir yer olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 23 Mart 2022; 1:6:43 >
halojen lambaları değiştirmek için laternatif öenrileri var mı?
led veya osram nightbreaker
-
Kaza dolayısıyla 10 gün Kia Rio ikame araç kullandım. Bayon'a tekrar binmek Mercedes'e binmek gibi geldi. Yol, rüzgar sesi yarı yarıya az. Titreşim, asfalttaki bozukluklardan gelen geribildirim çok daha az. Aracın kıymetini bilin arkadaşlar.
Photon alın 12.000 lümen commender seri
Herkese merhaba. Elite donanım araca sahibim. Youtube da izlediğim bazı videolarda dijital ekranda yolun o anki hız sınırının gösterildiğini gördüm. Kendi aracımda hız sınırları gözükmüyor. Bu ayarı nereden açmam lazım ?
Tabela okuma yurt dışında var Türkiye deki bayonlarda yok malesef
-
Anladım, teşekkür ederim
https://www.donanimhaber.com/2022-nin-ilk-ceyreginde-turkiye-de-en-cok-satilan-suv-modeller--147250
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X