Hocam merhaba sancaktepe hyundai plaza mar oto aracın şöför koltuğuna doğru olan kısmı, daha net fotoğrafını çektim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hyundai BAYON Ana Konu (66. sayfa)
-
-
Anladım.
Mastikten ötürü mü böyle düşündünüz?
Bir sorun yok diye düşünüyorum. En kısa zamanda ben de bakmaya çalışacağım.
-
Araç uzakta olduğu için bakamıyorum ama daha önceki sattığım 2022 bayonu alttan vurunca altına girmiştim böyle gözüküyordu https://forum.donanimhaber.com/arabayi-kaldirima-cikardim--153705144 hatta bu konuda biraz uzakta olsa resimleri var.
Ben bir anormallik göremedim.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba.
Bayon 1.0 Style paket aldık yakın zamanda.
ilk arabamız ve daha yeni sürüş deneyimliyoruz ailecek.
Genel kullanımda nelere dikkat edebiliriz,önerileriniz nelerdir ?
Araç için paspas,koltuk arkası cepli askı,telefon tutucu vs. gibi aksesuar alıp da memnun kalanlar var ise paylaşabilir mi ?
Şuan her türlü öneri ve görüşe ihtiyaç duyuyoruz diyebilirim.
İlerleyen zamanlarda araç hakkında düşüncelerimi yazarım.
Düzenleme:İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorschach-db -- 16 Aralık 2024; 1:18:37 > -
Hayırlı olsun.
Kışlık paspas olarak ben yetkili servisten aldım 1.500 TL satıyorlar üstünde bayon yazıyor tavsiye ederim
Bagaj Havuzu linkteki ürünü aldım tavsiye ederim çok kaliteli hissettiriyor.
Bunun dışında fazla önerebileceğim bir şey yok,
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
amazonÖz-İş HALI BAGAJ HAVUZU ARACA ÖZEL (MODEL SEÇİMLİ) (Hyundai Bayon Halı Bagaj Havuzu (2021 Sonrası))https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPSF353G?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR&th=1
-
Öncelikle Hayırlı olsun.
Araç içi paspas ve 3D bagaj havuzunu 'Rizline' marka almıştım. Kendi sitelerinden 4 taksit şeklinde. Gayet kaliteli...
@emrcnd Çok teşekkür ederim hocam,hepimiz kazasız belasız güzel günlerde kullanalım
Bu ürünü kaydettim duruma göre alacağım bakalım..
Çevremdeki bir kaç kişi universal paspas tarzında,daha sonradan üzerindeki ölçülerden kesilebilen paspaslardan alıp kullandığını söylemişti.
Sizin böyle bir deneyiminiz oldu mu ?
Mesela Renault Clio için bir tanıdığım o şekilde almış,memnunum demişti.
Aradaki fiyat farkı 3 te 1 gibi olunca merak ettim.
@Akustik34 Aynı temennimi sizin için de yazmış olayım Çok teşekkür ederim hocam,hepimiz kazasız belasız güzel günlerde kullanalım
Bu ürünü de alternatif olarak ekledim,duruma göre değerlendireceğim..
-
Ocak ayinda fiyat değişir mi arkadaşlar sizce 1220 den asagi inmiyorlar kredi de 200 bine 1.99 veriyor.
15 ocakta sorunsuz ama fiyat artmasından korkuyoruz.
Artarsa ne kadar artar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl 1.99 elite pakette 200 bin sıfır faiz var ?
acaba pakete göre değişiyor mu kredi oranları
Daha bir bayiye sordum , bayiden bayite değişiyor galiba .
Artık araç fiyatları eskisi gibi bir anda 2-3 katına çıkmaz.
2024 bitince indirimi kaldırır liste fiyatına çekerler ama 2025 almış olursunuz.
Şuan satılan indirimli liste fiyatının altına satışlar 2024 modeller bitince bitecektir ama ondan sonra liste fiyatına mutlaka çekerler.
Yıl başından sonra 2024 kalırsa onlar şuan ki fiyatların biraz daha altına gidebilir ama o riske girmeye gerek var mı bilemedim.
-
Şimdi aradım başkasını
1355 style paket 200.000 sıfır faiz diyor.
Telefonda mı bu rakamları veriyor yüz yüze mi gitmem gerek hepsine bunların
Aracı alalı daha 1 hafta olmadı camı kapatırken gelen sese bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dalga geçiyor herhalde. 1m 170 bine alanlar var, ben 1m180’e aldım. 1240 tl olursa 150k faizsiz kredi veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 16 Aralık 2024; 14:43:16 >
Hangi bayiden aldınız
Siz bir ara 350 1.7 oranli kredi demiştiniz onu nasıl aldınız
Ben demedim hocam. Sancaktepe mar otodan aldım, daha uyguna alanlar var, sıfır araç konusunda görmüştüm.
Toz pislik gelmis olabilir heyacana gerek yok yada silikon sprey sikin lastikler yeni yapabilir
Muhtemelen araya toz kaçmış olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X