Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.304
Cevap
68
Favori
149.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrcnd

Neutral evet almanıza gerek yok, Advanced Poseidon Car Wash kullanmak daha mantıklı geliyor bana.

Parlaklık ve kayganlık için de Auto Finesse'nin Caramics kullanmanızı kesinlikle öneririm.

Auto Finesse'nin Caramics amacı hızlı cila kayganlık ve parlaklık sağlıyor.

attığınız ürünler doğru gözüküyor.

Basınçlı yıkama olarak eğer yeriniz varsa almanızı öneririm çünkü çok az su harcıyor basınçlı yıkama makinası ve normal hortumla su tutma arasında makine gücü az bile olsa fark ediyor.

Bende k2 modeli var ama bozulsa k3 alırım.

@Teknisyen57

Geçtiğimiz haftalar da yaptım 1.4 elite 1.024.00 TL satıp 1.0 Elite 1.290.00 TL aldım.

İmkan varsa geçmenizi öneririm ben oldukça memnunum bu geçişten.

İki motor arasındaki tüketim verileri nasıl

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

6 Yıl önce 1.2 TSI den atmosferik motora geçince de demeye başlamıştım.

Atmosferik motor her zaman 2 LT minimum fazla yakıyor turbo beslemelere göre, LPG ile atmosferik motor ekonomik oluyor.

Üsteki resim aracı aldığımdan bu yana tüketim İstanbul da kullanıldı sadece 1 kere Tekirdağ gidip geldim uzun yol olarak.

1.4 MPI varken de dikkat etmeden kullanırdım yine dikkat etmedim çoğunlukta spor modda kullanıp ara ara sürekli dip gaz yaptım.

Bir alttaki resim ise fatih den - ataşehir e avrasyadan geçtim trafik yoktu dur kalk çok az oldu ara ara 15-20 ile gittik o kadar 7.2 LT yakmış.

1.4 MPI de ortalamam 10-11 LT civarı yakıyordu aynı kullanımda.

Hyundai BAYON Ana Konu

Hyundai BAYON Ana Konu

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

Dün arabayı alınca anadolu yakasından avrupa yakasına geçiş yaptım. Trafik orta şekerdi sonuç:

Hyundai BAYON Ana Konu

tahminim trafik arttıkça 7.5l görecektir. Bence bu normal benim dizel c4’de 6.5’leri görmeye başladı son zamanlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

6 Yıl önce 1.2 TSI den atmosferik motora geçince de demeye başlamıştım.

Atmosferik motor her zaman 2 LT minimum fazla yakıyor turbo beslemelere göre, LPG ile atmosferik motor ekonomik oluyor.

Üsteki resim aracı aldığımdan bu yana tüketim İstanbul da kullanıldı sadece 1 kere Tekirdağ gidip geldim uzun yol olarak.

1.4 MPI varken de dikkat etmeden kullanırdım yine dikkat etmedim çoğunlukta spor modda kullanıp ara ara sürekli dip gaz yaptım.

Bir alttaki resim ise fatih den - ataşehir e avrasyadan geçtim trafik yoktu dur kalk çok az oldu ara ara 15-20 ile gittik o kadar 7.2 LT yakmış.

1.4 MPI de ortalamam 10-11 LT civarı yakıyordu aynı kullanımda.

Hyundai BAYON Ana Konu

Hyundai BAYON Ana Konu
    Bilgilendirme için teşekkür ederim

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Merhabalar, Bayon Style 1200 ile C4X 1320 arasında kaldım sizin tavsiyeleriniz ne olur acaba ? Sorunsuzluk ve ikinci elde kolay çok zarar ettirmeden satabilme en büyük isteğim

• ahmet44445 A kullanıcısına yanıt
    Gözü kapalı c4x
  • iskender86 kullanıcısına yanıt

Neden peki hocam. 1.2 puretechler sorunlu olabiliyormuş.

• ahmet44445 A kullanıcısına yanıt
    C4x
  • Turbo olması avantaj
  • marcopashaa M kullanıcısına yanıt
    Bayonda turbo artık hepsi
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Beygir ve tork farkı var fakat dediğinizi atlamışım yeni bayonlarda turbolu fakat atmosferik sorunsuzluk güzel ama performans uzebilir
  • Eski bayonlar için konusursak
  • Bayon alacağım kredi imkanı neler.
    350 bin 1.7 12 ay dedi biri bende alabilir miyim bu krediyi.
    Kredi olarak alan bilgi verirse sevinirim.Her bayi veriyor mu kredi ?
  • 3 gün önce teslim aldığım Bayon’un altından bir şey sarktığını fark ettim, elimi attım koptu geldi mastikmiş. Fotoğrafını çektim şöyle bir görüntü var, ne düşünüyorsunuz boyanmış olma ihtimali var mı ?

Hyundai BAYON Ana Konu
  • SerkanAlakoyun 0K3EM S kullanıcısına yanıt
    Çok saçma bir faiz oyunu var bana 350 bine 2.49 kampanyası var dediler. 11 ay 38.250 ödeyecekmişim ilk taksit peşin 40. 250 verecekmişim . Yani 11x38 kusur artı 40 bin küsür hemen peşin bu şekilde hesapladığımda kredi oranı 3.49 u buluyor bunu sorduğumda 11 aya 2.49 uygulaniyor ilk taksit faizle pedin alınıyor dedi kredid yardımcı olan dedim bu şekilde oran yükseliyor bir sacmalik var bu sekilde oluyor dedi kredi konusunda bilgi alan varsa yardımcı olursa sevinirim. Bende pazartesi alacağım aracı başka bankaların oranlarda olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

3 gün önce teslim aldığım Bayon’un altından bir şey sarktığını fark ettim, elimi attım koptu geldi mastikmiş. Fotoğrafını çektim şöyle bir görüntü var, ne düşünüyorsunuz boyanmış olma ihtimali var mı ?

Hyundai BAYON Ana Konu

Bir arkadaş benim için kendi aracının altını kontrol edebilir mi? Çok aklıma takıldı…

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet44445

Merhabalar, Bayon Style 1200 ile C4X 1320 arasında kaldım sizin tavsiyeleriniz ne olur acaba ? Sorunsuzluk ve ikinci elde kolay çok zarar ettirmeden satabilme en büyük isteğim

Bana göre Bayon...

C4X'ler PureTech olduğundan bir korku hali hep olurdu içimde. O yüzden elemiştim. Ama yine de tercih meselesi tabii.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Merhabalar.

Aracı hangi bayiden almıştınız acaba..?

Ayrıca görsel aracın tam olarak hangi kısmına tekabül ediyor?

• emrcnd E kullanıcısına yanıt

Elit paketlerin sevdiğim göstergelerinden :)

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.