Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
1.638
Cevap
79
Favori
167.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bayon büyük el freni ve devasa vites topuzu ile şu anda sınıfının en gerisinde

Motor kötü şanzıman kötü 50.000 Km de inen şanzıman mı olur ?

LPG takılamayan motor asla tutulmaz.

Alacak olanlar kronik DCT sorununu bilerek alsın diye uğraşıyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    12-13 litre yakıyor şehir içi rampalı yerde oturanlar

6 Litre şehir dışında mümkün

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Ama ben şehir içinde de kullanarak en fazla o da 6.5 lt gördüm. O da benim pek dengeli kullanmama göre yine iyi diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada arabanın arka camlarını arkada oturan kişi indirmeye çalışsa inmiyor. Ancak şoför koltuğundan hepsini ben kontrol edebiliyorum. Acaba bir yerle mi oynadım anlamadım. Önceden arkada oturan da indirebiliyordu

Hocam sizin fikirlerinizi önemsemiyorum şahsen baya boş çarsınız, zahmet etmeseydiniz keşke yazmaya

Hatta sizin tavsiye etmediğiniz arabaya ayrı bir yükseliyorum teşekkür ederim, haftaya sipariş geçicem muhtemelen bayon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet44445 -- 18 Ocak 2025; 16:20:27 >
  • ahmet44445 A kullanıcısına yanıt
    Uzun el freniniz hayırlı olsun o halde

Uzun el freni olunca noluyor ki???

Sürücü kapısındaki tuşların en altında, arka kapıların tuşlarını kilitleyen bir tuş var. Ona basmış olabilirsiniz.

• LastFaded kullanıcısına yanıt

AA öyle tus mu var? İnşaAllah öyledir. Demek ki geçen arabayı temizlerken bastım o zaman. Aslına bakarsanız iyiymiş. Güvenlik açısından :)

Sen sadece yalan konuşuyorsun.

Senin gibi çoluk çocuğun lafını ciddiye alan zaten bu arabayı almasın.

1.4 MPI 2022 bayon 12 lt yakmıyordu 1.0 turbo motor mu yakacak?

Ben hiç bir zaman yakıt tüketimini önemsemedim dikkatli kullanmam sürekli ani hızlanır ani dururum buna rağmen istanbul da 9.5 LT geçemedim.

Orta agresif kullanmadan ama dikkat de etmeden kullanınca istanbul da yoğun trafiğe girmiyorsan 7.5 LT - 8 LT geçmen pek mümkün değil.

İstanbul Fatih - Bakırköy arası sahil den gittim dikkat ettim normalde böyle kullanmam hiç bir zaman 5.7 LT yaktı.

Yanlış anlama bunları sana anlatmıyorum babasının arabasıyla iki cümleyi zor kuracak insanlara, Başkasının malını aşağılamaya çalışacak çoluk çocukla muhattap olacak halim yok.

Hyundai BAYON Ana Konu

• emrcnd E kullanıcısına yanıt

Ben de bugün Çorum Yozgat arasi gittim. Ama pek önemsemeden (arada sport moda aldım) 6.1 lt yaktı. Yani bugün canlı sonuçlar:)

Clio bile elektronik el frenine geçti

Yani teknolojiye ayak uyduramayan bir araba

Yakıt tüketimi olarak çok memnunum, Geçen hafta sabit 140 KM hızla İstanbul- Marmara Ereğli'si yaptım 7.5 LT yaktı.

1.4 MPI de aynı rota da 9.5 LT civarına çıkıyordu bu hızlar da

7 İleri şanzıman ile 140 KM/s hızda 3.000 devirde gidiyor olması yakıt olarak ciddi avantaj sağlıyor özellikle uzun yolda.

Hyundai BAYON Ana Konu
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Bence gayet iyi...

• Bugün fiyat aldım hyundia Coşkun bayon style 1250
    İ20 style 1140 kararsız kaldım

• Senator34 S kullanıcısına yanıt

2025 model demi hocam, acaba ilerleyen aylarda kampanya olur mu yok sa bu fiyatlarda kalır mı ben de merak ediyorum

• ahmet44445 A kullanıcısına yanıt
    Evet 2025 bayon 1250 2024 i20 1140 dedi

• Senator34 S kullanıcısına yanıt

Karar verdiniz mi hocam, başka model marka düşünüyor musunuz

Rica ederim. Havanın inmesinde de durum şöyle, normalde sensörlerin bir toleransı var. Örneğin lastikleri 34 psi bastınız ve düğme ile sensörü ayarladınız, sensör onu 30'a düşene kadar size bildirmez. Bildiğim kadarıyla 4-5 psi kadar bir fark oluşunca size bilgi veriyor araç. Bu fark da önemli sayılmaz aslında. Ben şahsen sensörden uyarı gelene kadar sürekli olarak kontrol etmemeyi tercih ediyorum, bazen soğuk havalarda bana da inmiş gibi gözüküyor ancak sürüşe problem yaratmıyorsa ilgilenmiyorum. Ancak 1-2 haftada bir kendim kontrol ediyorum. Aşağıda fotoğrafını koyduğum küçük bir cihaz var, onunla bakıyorum. Burada önemli olan araç soğukken, lastikler harekete geçmemişken basınçları kontrol etmek.

Bunun dışında gözle görünür bir iniklik var ise ve sensörden bilgi gelmediyse şu denenebilir, lastiği örneğin 35'e kadar şişirip bunu araca kaydedersiniz. Sonra yine o lastiği araç çalışırken manuel olarak yarısını kendiniz boşaltırsınız, sensör bir uyarı vermiyorsa servise götürüp sormakta fayda var. Sensörde arıza olabilir.

Hyundai BAYON Ana Konu

Önden çekişli olduğu için olabilir

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.