Merhaba arkadaslar, kardesim bayon almak istiyor, 2.el dusunuyoruz 2023 yada 2024 olarak. Yillik 5-6bin km max yapar. 1.0 mi 1.4 motor olandan hangisini tavsiye edersiniz,problemsiz olmasi önceliği < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hyundai BAYON Ana Konu (82. sayfa)
-
-
Performans beklentiniz yoksa sorunsuzluk için atmosferik motor olan 1.4 elite tercihi doğru olur
-
Kronik Akü problemleri boşaltma problemleri yaşayıp yazılım güncellemesi yapıldıktan sonra bu sorun ortadan kalktı diyecek kullanıcı var mı aramızda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
i20 de değil miydi hocam o bayonda hiç görmedim, 14 bin km oldu sıfır aldım aralık 2023 de bi sorun yaşamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonuçta iki araçta aynı amper gücünde 45'lik akü kullanıyor onun için merak ettim.. sonra komşulara rezil olmayalım. Şikayetvar yorumları okuyunca kesin sorun kalktı mı diye araştırmaya başladım
Ben hiç görmedim, duymadım, yaşamadım da hocam. Akü bitmesi amperle alakalı değil ayrıca o konunun tekniği başka. 100 amperlik akü de olsa 30 dk da boşaltabilirsiniz.
İşte sorunun kaynağı neydi onu bulamadım, yazılım çıkardılar bir çok kullanıcı memnun olanda var olmayanda var.
İ20 lerde vardı sıfır araçlar akü boşaltıyordu durduğu yerde birçok araç yolda kalmıştı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam bir üstte ki mesajımda da öyle yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Akustik34Merhabalar...
Uzun yolda giderken göstergede belli bir sürede kahve fincanı resmi çıkıyor ve yorgunlukla alakalı olsa gerek...
Bunu kapatmanın bir yolu var mıdır?
???????
Maalesef, Sinyalsiz kullanırsanız daha çok çıkıyor sinyala özen gösterelim.
-
Turbolu almak istedik. ikinci el ile bayi fiyati cok yakin oldugu icin krediyle sifir 2025 1.0 style almaya calisacagiz.tesekkurler
Fiyat nedir peki?
Hmm iyiymiş :)
O zaman kurallara uyalım, uymayanlara uyaralım 😬
1250 civarinda fiyatlar
quote:
Orijinalden alıntı: calwincalwin
1250 civarinda fiyatlar200 bin, 12 ay faizsiz kredi mi?
Sifir faiz oldu mu 50bin daha ekliyorlar fiyata
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X