Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.657
Cevap
79
Favori
168.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam veremedik ama siz diğer sıfır suv fiyatı aldınız mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Senator34 S kullanıcısına yanıt

Maalesef başka bilgim yok hocam

• Bugün garajdan dışarıya çıkana kadar (20-30 metre kadar) el freni indirmeden gitmişim. Sonra araba ani fren yaptı kendisi ve durdu. Sonrasında indirdim. Bi sıkıntı olmamıştır umarım :/

Aslında unutup öyle gidenler için kendisi belli bir km sonra durması güzel bir şeymiş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettiğim başka bir husus da vitesi değiştirirken frene basmadan sadece vites topuzundaki mandala basarak değiştirsek oluyor mu? Bi sıkıntı olur mu acaba???

Misal; düz yolda ışıklarda N'de alınmış şeklinde bekliyoruz. (Ayağımız frende değil...) Sonra hareket etmek için direkt mandala basıp D'ye alabiliyor muyuz? Yoksa Fren + D şeklinde mi?..

• Pazar günü yolda cama taş gelmesi neticesin de 50 kuruştan biraz dasa ufak çatlak oluştu.

Kasko da değişim hakkı var ama ufak bir şey olduğu için ve daha poliçe yenilemesine 11 ay olduğu için ilerleyen günlerde tekrar taş gelme riskine karşı onarımı tercih ettim.

İhtiyacı olan varsa istanbul da Ray Cam Otomotiv a götürdüm volkan abi sağ olsun 20 dakika da onardı.

Gözle görülür hiç bir iz kalmadı dikkatli bakmak lazım anlamak için

Bu işlem için 1.400 TL bir ödeme yaptım

Hyundai BAYON Ana Konu

Hyundai BAYON Ana Konu

Hyundai BAYON Ana Konu

• Büyük geçmiş olsun.

Nasıl olmuştu?

Seyir halinde mi?

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Naçizane tavsiyem her zaman fren kullanarak vites değişimi yapın hem güvenlik hem de arabanın sağlığı için. Yararı olur zararı olmaz.

Teşekkürler, Yolda taş geldi maalesef.

• Arkadaşlar yokuş aşağı inerken vitesi d konumda mı bırakıyorsunuz yoksa n ye mi alıyorsunuz ?

Bir de ışıklar da bekleme halindeyken de aynı soruyu sormuş olayım ?

• Rorschach-db kullanıcısına yanıt

Trafik haricinde vitesle fazla oynamanıza gerek yok.

çok dur kalkta araç sürekli 1-2 yapmaması için manuel alıp 1 de hareket etmeniz sürekli, şanzımanın daha az ısınmasına daha uzun ömürlü olmasını sağlar.

Bunun dışında dururken ışıklarda,yokuşlar da vites ile oynamanıza gerek yok.

çok fazla duracaksanız kaza vardır ışık geri sayıyordur 2-3 dakika o zaman D de bırakmak yerine N alıp boşta bekleyebilirsiniz.

• 1.0 T-Gdi motora sahip arkadaşlar motor performansından memnunlar mı acaba?

Şanzıman-motor uyumu nasıl sizce?

1150-1200k civarı bir bütçem var ve insanların araçlarına en iyisi bende muamelesi yaptıkları şişirilmiş ikinci el araçlarıyla ilgilenmek yerine biraz daha fazla para verip sıfır Bayon almak aklımı kurcalıyor.

Daha önce 8 sene boyunca i20 kullandım ve Hyundai'nin sorunsuzluğu hoşuma gidiyor.

B segmenti bir araçtan ne beklememem gerektiğini gayet iyi biliyorum. Genel olarak haftasonları kullanılacak, 3 kişilik bir aile aracı bakıyoruz. İç hacmi ferah olsun, bagaj hacmi yeterli olsun, ultra tasarruf değil ama şehir içinde de 10lt/100km geçmeyecek bir araç bakıyorum.

1.2 Puretech motorlu PSA grubu araçlarının tamamını eledim. 2025 1.0 T-Gdi Bayon Style yada 2023 1.3 TCE Captur Icon arasındayım, ondan dolayı da aktif Bayon kullanıcılarının objektif fikirlerini almak isterim.

Herkese iyi forumlar...

• Araç için kaplama yaptıran var mıdır arkadaşlar ?

Tavsiye eder misiniz ?

• Surveillance kullanıcısına yanıt

Makyajlı kasa Style paket aldım.

Önceki aracım 2014 Clio 4'tü.

Ben Bayon'dan memnunum. Gidişi falan gayet iyi. En azından bana yetiyor :)

Yakıt açısından da 10 lt falan asla görmezsiniz. Zaten 3 sürüş modu bulunuyor. Normal mod ile kullansanız genellikle ve max 5,5-6,5 lt arasında görürsünüz.

Teşekkürler hocam. 1.0 motorun yokuş performansı tatmin ediyor mu peki? İvmelenme illaki azalıyordur ancak 3-4 kişiyle birlikte dolu bir araçta yokuşta sürekli devir kaybı oluyor mu?

Bildiğim kadarıyla sunroof ve hayalet ekran style pakette standart ancak anahtarsız giriş çalıştırma ve kablosuz multimedya ekranı desteği yok.

• Surveillance kullanıcısına yanıt

Style ile Elit paket arasında 2 temel fark bulunuyor (bana göre): anahtarsız giriş çalıştırma ile led far olayı... Gerisi pek mühim olmayan şeyler diyebilirim. Ben de bütçem doğrultusunda Style paket almıştım.

Ayrıca 1.0 motor falan ama öyle yokuş olsun veya yüklü olsun o tarz bir şeyler olmadı. Tabii diğer arkadaşlar da görüşlerini paylaşabilirler...

Şimdiden sizi de aramızda görmek isteriz ve hayırlı olsun :)

• 1.0 T-GDI motorla ilgili bugüne kadar herhangi bir sorun yaşayan arkadaş var mı aramızda? Herhangi bir şey dahi olsa paylaşabilir mi bugün titremesi hissedilirdi yok arıza ışığı yaktı söndü vs. gibi.

Sormamdaki sebep şu:Hyundai ve kia zaten yıllardır bu motoru çeşitli modellerinde kullanıyor ama bayona birkaç yıl önce makyajlı konada da kullandığı, entegre edilmiş valf ve soğutma sistemi olanını kullanmış gözüküyor.Yani bir nevi yıllar içinde hatalarımızdan ders alarak motoru geliştirdik diyorlar ama gerçek kullanıcı deneyimi lazım bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bthn1907 -- 22 Ocak 2025; 15:42:7 >
    Kia stonic 1.0 fiyat aldım 1350.
    250 bin faizsiz kredi
    Nakit 1295 tl dedi

Bayon style 1250 250 bin kredi 2.14 bence bayon ama sizce

Işıklarda ayağınız frende neden beklemiyorsunuz? Auto hold yok araçta araç hareket eder.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rorschach-db kullanıcısına yanıt
    Araç ileri hareketinde D, geri hareketinde R, hareket halinde harici vites kullanmıyorum, kullanılmasını da mantıklı bulmuyorum. Park konumunda P, bekler konumda N, hareket halinde ki aracı boşa atmak manuel bile olsa tehlikeli ve faydası olmayan anlamsız bir hareket benim düşüncem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt

Düz yol ve geri kayma riski olmadığı yerlerde ayağımı boş yere frende tutmuyorum.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.