Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.575
Cevap
74
Favori
163.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200bin %0 faiz veren hangi bayiler arkadaşlar yazar mısınız ? Adana da bu araç alamayacağım galiba.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SerkanAlakoyun 0K3EM S kullanıcısına yanıt
    İst bayilerinde olur muhtemelen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Onu kullandigin zaman liste fiyatindan veriyorlar hem indirim hem sifir faizi kimse kullandirmaz

• bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    Liste fiyatı ocakta kaç olur sizce maalesef yeni yıla girmeden alamayacağım gibi gözüküyor

• Yaklaşık 10-20 bayiyi arayın. İlla şehrinizden olacak diye bir şey yok ki. Civar illerden de bulabilirsiniz. İlla ki birisi verecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Ocakta fiyatlar ne olur sizce

Bunu kimse bilemez ki tek bildigim faiz duserse kur artar kur artarsa bunlarda artar otomatik olarak ki el mahkum faizi dusurecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu_rock01 -- 16 Aralık 2024; 22:21:7 >

Liste fiyatından (sözde) sıfır faizle almaktansa 1m170 bine peşin alıp ihtiyaç kredisi çekmek daha karlı oluyor.

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Nakit ihtiyacı varsa mecburen sıfır faiz alıyor :)

1 milyon 40 bin peşin çıkacaksa;

hyundai’ye 200k vermek yerine,

130 bin ihtiyaç kredisi çekmek daha karlı oluyor.

bu arada aracı alırken kasko sözü vermeyin. Bu hatayı ben yaptım kazıkladılar resmen, kasko iptal dilekçesi verince de laf ediyorlar söz vermiştiniz diye…

• Lime modeline yaparım dedi , sizce lime çok pişman eder mi ?

• Bugun bende esime 1.0 style bayon aldim. Araci acikcasi cok begendim yakiti hosuma gitti turbonun vermis oldugu o gucude acikcasi cok yabana atilacak bir durumda degildi. 1.6 prurech 180 bg 3008 kullaniyorum ona gore yorumlarimi yaptim yani bence sehir ici kullanimda kesinlikle kimseyi uzmeyecek ve gayet guzel bir arac alacaklari bilgilendirmek istedim.

Ne kadara aldınız acaba ve hangi renk

• ahmet44445 A kullanıcısına yanıt
    Ben beyaz aldim ozellikle beyaz istedim 1200 e aldim.

Bugün neredeyse İstanbuldaki tüm bayilerle konuştum böyle bir fiyat veremediler. Rica etsem hangi bayiden aldığınızı paylaşabilir misiniz?

Siz iptal ettirdiniz mi kaskoyu? Ücreti geri aldınız mı?

Benim açıkçası ilk sıfır araç alma deneyimim olduğundan o an işlemleri yaparken sıfır faiz kredisini kullandığınız için bir de sıfır araçta kasko yapmak zorunlu gibi o tarz bir şey dedilerdi. Ben de mecburen 13 bin civarında bir tutarı ödemek zorunda kalmıştım.

Peki bunu şimdi iptal ettirebilir miyiz? Bi cezası vs var mıdır?

Aracı alalı da 2-3 ay olacak.. Eylül ün sonunda almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 18 Aralık 2024; 7:41:2 >

Lime rengini bence almayın. Çünkü ilerleyen yıllarda bu tarz renklerin satışı zor olabilir.

Hocam cezası vb yok benim için. Ancak siz kredi alırken bir şey imzaladıysanız bilmiyorum.

ben iptal için dilekçe yazdım. Satışı yapan arkadaş aradı böyle söz verdiniz iptal edemeyiz diye bir sürü söylendi. Israr etseydim mecbur iptal edecekti ancak lafını sözünü çekmek istemedim daha fazla. Çevremden ve buradan en az 10 kişiyi yönlendirdim bayon için onlara, daha da yapmam. Sancaktepe mar otomotiv.

hyundai erk plaza 1 milyon 170 binden style veriyor, aracı almak isteyen varsa buraya yönelsin. En uygun burada şu an. Ben 10 bin bayiiden 7 bin kaskodan fazladan ödemiş oldum…

• Açıkçası kaskoya yönelik bir şey imzaladım mı bilmiyorum ama kasko raporunu okurken Dilekçe verilip iptal edilebilir gibi bir şey yazıyordu sanki...

Ama işte bana satın alırken sanki bankadan sıfır faiz ile olduğu için zorunlu gibi bir şey demişlerdi diye hatırlıyorum.

Ama neyse kaldı artık öyle:/

Erk liste fiyatını teklif ediyor. Altında bir teklifte bulunmadılar. Siz kimden teklif almıştınız? Sakıncası yoksa paylaşır mısınız?

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.