Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.394
Cevap
71
Favori
154.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samimi cevabınız için teşekkürler

• Style veya Elite fark etmez direksiyonun sağ ve sol tarafındaki tuslar ne işe yarıyor acaba?

Araçla ilgili bir de püf noktalar olarak paylaşımlar yapsak neler olurdu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 22 Aralık 2024; 14:54:11 >
  • Arkadaşlar bayon style 1.0 2024 model alma arefesindeyim, gündüz ledleri haricinde ön far'lar led midir? hiçbir yerde bilgi bulamadım.

• tobugo kullanıcısına yanıt
    Style pakette halojen
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt

34psi

• daquied kullanıcısına yanıt

Style pakette halojen gelmesi çok saçma kardeşim sunroof koyma led far koy bu ne çağdışılık yemin ederim, bayiye kapora vermiştim sırf bu sebepten başka araçlara yöneleceğim.

Bayiyle görüşüp beyaz led ampül taktırın ücretsiz garantisini de etkilemesin, belki o şekilde hoşunuza gider ama maalesef halojen.

bayiye sordum led far takamıyoruz yanıtını aldım.

Led ampül hocam far değil far olmaz zaten. Parayla takıyor yetkiki servisler tuscon a 5 bine taktırdı arkadaşım

O zaman iyiymiş bende taktırayım, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Dışarıda veya kendiniz taksanız çok daha ucuza gelir ama garanti dışı işlem olur elektrik sistemini garanti dışı bırakırlar falan, iş güzarlık dolu ülke biliyorsunuz.
    Peki h kac takiliyor acaba kendimiz takariz elektriksel bir sorunda soker oyle gideriz cok onemli degil o
  • bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum hocam araştırmak lazım kullanım kılavuzunda da yazar kullanılan ampül nasıl değişeceğine kadar.
  • sarı ampüldense led ampül takmak led far gibi olurmu. Aydınlatmada artı sağlar mı acaba.

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt

sonradan takılan beyaz ampuller genelde çok kötü oluyor özellikle yağmurlu ve sisli havalarda falan resmen görüş çok düşüyor, ayriyeten karşıdan gelen sürücülerin gözünü çok fena alıyor kör ediyor yani? akşamları trafikte olan arkadaşlar fark etmiştir eminim beyaz ampul takan araçların karşıdan gelenlerin gözünü nasıl aldığını. ama orijinal uygulamalar vardır komple far grubunu değiştiren onları bilmem, bizzat beyaz ampul takmanızı tavsiye etmem.

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

anladım hocam peki bu beyaz ampülün bunca sıkıntısı varken fenni muayenede sorun olmuyor mu. İnsanlar bu kadar kafasına göre takıyor. Ben sizden öğrendim şuan. Ampül ne olacak ki diye düşünüyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: marcopashaa

anladım hocam peki bu beyaz ampülün bunca sıkıntısı varken fenni muayenede sorun olmuyor mu. İnsanlar bu kadar kafasına göre takıyor. Ben sizden öğrendim şuan. Ampül ne olacak ki diye düşünüyordum.

valla muayenede sorun olacağını sanmıyorum far yanıyor mu yükseklik ayarı doğrumu tamam geç... iş yerinde 2011 model reno cliosu olan bir arkadaş bizzat kendisi takmış güçlü beyaz ampul herkes aynı şeyi söyledi "abi kör olduk" diye... gerçekten de bende baktım millet haklı. birde dediğim gibi geçen hızlı sağanak yağışta beyaz ampul ile görüş çok düşmüş. yani far işi ya gerçekten para harcayıp kaliteli bir sistem yapılmalı yada orijinali ellenmemeli.

• 12 günlük Bayon sahibiyim. İki gündür sürücü koltuğunun sırt kısmında gacırdama var. Önceki aracımda bu ses yıllar sonra olmuştu bu kadar kısa sürede olmasını beklemiyordum. Bu ses çoğunuzda var mı? Yoksa servise gitmeyi düşünüyorum

Galaxy 10youtube
    Bayon koltuk gıcırtısı
    https://www.youtube.com/shorts/dVGY20a1gOI?si=Z6gow327AhNFmOFx

• quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy77

valla muayenede sorun olacağını sanmıyorum far yanıyor mu yükseklik ayarı doğrumu tamam geç... iş yerinde 2011 model reno cliosu olan bir arkadaş bizzat kendisi takmış güçlü beyaz ampul herkes aynı şeyi söyledi "abi kör olduk" diye... gerçekten de bende baktım millet haklı. birde dediğim gibi geçen hızlı sağanak yağışta beyaz ampul ile görüş çok düşmüş. yani far işi ya gerçekten para harcayıp kaliteli bir sistem yapılmalı yada orijinali ellenmemeli.

Alıntıları Göster

haklısınız hocam katılıyorum

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

İnanılmaz rahatsız edici önceki 2022 aracım 64.000 km de ses yoktu ki ben insan dışı 110kg bir varlığım

şuan yenisinde de yok umarım çözüm üretilir

sonuçlanınca paylaşırsanız çok memnun oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 23 Aralık 2024; 16:52:30 >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.