Ayrıca sıfır faiz kampanyasıyla Style totalde ne kadara geliyor acaba? Sormuş muydunuz? |
Hyundai BAYON Ana Konu (68. sayfa)
-
-
1 milyon 240 bin tl
-
Hocam ben almadım, sıfır araç konusunda yazdılar. Satış tokluğuna ulaştılar sanırım. Ben sancaktepeden 1 milyon 180 bine aldım. Ancak önermiyorum. Pandemi döneminde kalan üstten konuşma tavırları duruyor, sırf bu yüzden bir arkadaşım bunlardan almaktan vazgeçti.
eğer kredili alıyorsanız liste fiyatını veriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 18 Aralık 2024; 21:9:57 > -
He iyiymiş tamamdır :)
-
Ben de kapora attım haftaya hesap kapatacam. Liste fiyatı altında teklif almıştım. Bakalım -
Bu aracın 1.0 orta donanımını kiralayıp 1000 km civarı karışık olarak kullandım. Aracın ön tarafı arkasından daha iyi görünüyor, süspansiyon takır tukur, koltuklar rahatsız, donanım olarak iyi, gidişi spor modda gayet iyi, yakış olarak şehir içi dışı karışık 6.2 litre.
-
Merhabalar. Bayon 1.0tgdi araç almayı planlıyorum.
Otoban koşullarında 130 bantlarında aracın yakıt tüketimi nasıl? Hiç deneyen oldu mu
-
Hocam 4 kişi dolu bagaj normal modda 120-130 aralığında 5.9-6.1 aralığında yakıyor yaklaşık.
Yolun durumu, hava sıcaklığı, kullanılan lastik gibi durumlara göre yakıt tüketimi artabilir veya azalabilir tabi. -
6lt
-
Süspansiyon çok mu kötü
-
lastik hava basınçlarını 32 yaparsanız nispeten yumuşuyor. bayiden alıp çıktığımda bu ne dedim..hava basınçlarını kontrol ettiğimde 48psi gösteriyordu..32 ye düşürdüm hepsini..genelde tek kişi seyahat ediyorum..şayet yüklü olacaksam 34 psi yapıyorum..
-
2023 1.4 atmosferik elite sahibiyim zamanında sıfır almıştım, 8000 km yapmışım şu ana kadar ve ortalamam 6,3 litre. Ben naçizane tüketimi azaltmak için ani hızlanmalardan ziyade lastik basınçlarının önemini vurgulamak isterim, ben lastikler 30 32 psi da fabrika verilerinde de denedim ve en iyi sonucu önler 34 psi arkalar 31 psi ile aldım diyebilirim. 40 lt benzin deposu kapasitesi az ve bayon az yakan bir araç değil kanaatimce. 1.0 motor ile bu ortalamalar aşağı iniyor evet ama 1,0 ın 3 silindirli titremeli motoru beni düşündürüyor, 2024 1.0 motor alıpta şöyle 25bin km yi aşan bir arkadaş var mı acaba aramızda?
-
Ortalama 3 kişi ağırlığı için lastiklerin kaç ppi olması gerekir??
-
Ben tam tersi düşünüyorum. Genç nüfus çoğalıyor artık klasik siyah beyaz griden çok yeni nesil renkler ön plana çıkıcak. Yeni araba alacak arkadaşlar bu durumu düşünsünler… -
Sanki hiç süspansiyon yok gibi, çok sert. Alma niyetiniz var ise test edin bozuk yerlerde kullanın, ayrıca koktukları uzun yolda yoruyor. Konfor anlamında beklentiniz olmasın. Aracın en güzel yanı motoru ve donanımı.
-
Bu biraz da alışmaya önceki araca göre değişiyor aslında.
2019 corolla dan 2022 bayona geçince koltuklar rahatsız gelmişti sonra alıştım 2 yılda 64.000 km yol yaptım çoğu istanbul-Ankara arası sadece yakıt almak için dururdum yormazdı.
bayon varken aileye egea cross aldım dedim bayonun koltukları ne güzelmiş egea daha rahatsız gelmişti.
Sınıfına göre normal geldi bana şahsen beni yoran bir koltuk değil.
Suspansiyon evet maalesef sert.
-
Selamlar herkese , araç alma düşüncesindeyim. Hali hazırda 1000 tl eden aracımı değeri düşmeden elden çıkarıp, araç almayı düşünüyorum. Bayon da baktığım araçlar arasında.. Fiyatları birbirine çok yakın Corolla mı Bayon mu sizce ? Ve neden ? Corolla C segmenti araç. Corolla 1390 tl en baz donanım. Bayon en üst donanım 1369 tl.. Fikirlerinizi alabilir miyim ?
-
Zamanında 2019 corolla den geçtim https://forum.donanimhaber.com/yeni-2022-hyundai-bayon-elite-izlenimlerim--152127052 burada paylaşmıştım corolla ile kıyaslamamı.
Ben geçerken corolla c sınıfı bayon geçince pişman olursun vs demişlerdi suspansiyon yumuşaklığı harici aradığım tek bir şey yok corolla dan.
Sadece uzun far asistanı bile yeter benim gibi uzun yol yapıyorsanız hep gece çıkarım İstanbul dan ankaraya gideceğim ambiyans aydınlatması, Uzun far asistanı ve led far uzun yolda çok keyifli yol almayı sağlıyor.
-
Mevcut aracım 2021 Honda City.. Değeri düşmeden sıfırlamayı düşünüyorum. Sıfır faiz kampanyasından yararlanarak. Cepten para çıkmadan.. Corolla ile Bayon arasında kaldım
-
Donanım önemli bence corolla yerine sınıf düşürmek istemiyorsanız c4x de değerlendirebilirsiniz c sınıfı olarak satılıyor bayon fiyatlarına.
c4x benim tercih etmeme sebebim motoru çok fazla yol yaptığım için o motor riskini alamadım satarken de soru işareti olabilir insanlar da.
c4x de kullanılan 1.2 puretech motoru hakkında bilginiz yoksa kısa özetlemem gerekirse triger kayışı motor yağının içinde çalıştığı için zamanla yıpranıp parçalanınca yağ pompasını tıkayıp yarım motor yapmaya kadar götürüyor.
2024 de sorun yok deseler de normal de triger 90.000 de değişirken c4x de 60.000 km de değişimi öneriyorlar, Sorun olup olmadığını zaman gösterecek.
Boş corolla bineceğinize B sınıfı dolu bir araca binmenizi öneririm donanım inanılmaz mutlu ediyor ki ben corolla ile bayon arasında önemli bir kalite farkı olduğunu düşünmüyorum.
+ Bayon Turbo motor corolla Atmosferik motor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X