Şimdi Ara

HYUNDAİ BAYON HAKKINDA DENEYİMLERİM - 2024 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
14.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam 2022 ve 2023 modellerin birebir aynı teknolojileri kullandığını var sayıyorum, heralde tasarım haricinde bir farkları yok.

Bizde 2023 elite var, kalabalık bir yerde yavaş yavaş sağa çekip durmaya hazırlanıyordum, etrafta arabalar, önümde yaya vardı. Aşırı yavaş bir şekilde kenara çekiyor ve durmaya hazırlanıyordum ki araba aniden kendi kendine durdu. Ne olduğunu anlayamadım bir yere vurduğumu sandım ilk. Sonra anladım acil durum freni devreye girdi heralde dedim.

İlk defa oluyor bu ve çok saçma ve tehlikeli bir durma şekliydi. Tam arkamda birkaç metre mesafede motor vardı, tam bana bindirecekti zor kurtardı görebildiğim kadarıyla. Yanımdan geçerken sinir yaptı herif, ama haklı bir şey diyemem. Ben hiç sevmedim bu acil durum frenini, daha beter kaza yaptıracak bana.

Benim korkum normal yolda seyir halinde giderken veya ışıklarda durup - kalkarken bu kendi kendine salakça tehdit algılayıp acil fren yapması. Arabaya olan bütün güvenim sıfırlandı şu an. Kritik bir yerde bu şekilde dursa arkamdaki adam gelir bana bindirir.

Ayarlara baktım PDW falan var, ön güvenlik / arka güvenlik gibi bir sürü seçenek var bunlardan hangisi acil durum frenini kapatıyor? Benim bunu kapatmam lazım böyle kullanamam valla. Beni uyarsın ama kendi kendine fren yapmasın, bunu istiyorum mümkünse. Var mı ayarlamanın bir yolu acaba siz biliyor musunuz?

• kabus2224 kullanıcısına yanıt

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. 1-2 defa benze şekilde benimde başıma geldi ama uzun zamandır benzer bir durum yaşamadım. Sistem kendini kalibre mi etti bilmiyorum ama kapatmak mümkün. Kullanma kılavuzunun ilgili bölümünün (Kılavuz Sayfa: 7/3) ekran fotoğrafını ekliyorum. Tam kapatmayın, ekranda süreli uyarı alırısınız. En iyisi aktif yardımı yalnızca uyarı seçeneğine getirin.

HYUNDAİ BAYON HAKKINDA DENEYİMLERİM - 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 22 Haziran 2024; 21:47:52 >

• VoLKaN067 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, sağolasın. HYUNDAİ BAYON HAKKINDA DENEYİMLERİM - 2024 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.