Hyundai tarafından geliştirilen telematik araç platformunda 30'dan fazla fonksiyonel özellik ve güvenlik hizmetleri bulunuyor.
Bu yıl Sonata ve Veloster 3 kapılı coupe modellerinde ilk defa sunulacak Bluelink sistemi gelecekteki tüm Hyundai modellerinde satışa sunulması planlanıyor.
Bluelink sistemi Hyundai sahiplerinin hayatını kolaylaştırmak, sorunlarını azaltmak ve onlara yardımcı olmak için farklı paketler halinde sunuluyor.
Bluelink Güvence paketi; Otomatik Çarpışma bildirimi: Havayastıklarına bağlanan sistemde havayastıkları bir kaza sebebiyle açılırsa sistem ACN adı verilen sinyaller ile otomatik olarak konum bilgilerini ve durumu merkeze iletiyor
SOS Acil Yardım; Müşteri acil yardım düğmesine basarak 911'den yardım bekleyebiliyor.
Geliştirilmiş Yol Yardımı; Yine müşterilerin tek bir komutu ile sistem merkezle bağlantı kurarak konum bilgilerini ve durumu ileterek en kısa sürede yol yardımı verilebilmesi için tasarlanmış.
Bluelink Essentials paketi: Cep telefonu veya internet aracılığı ile uzaktan Aracın kapılarını kilitleyip açma Korna veya ışıklarına müdahale edebilme Panik bildirimi Uzaktan aracı çalıştırabilme Gibi özellikleri içeriyor
Bu pakette verilen kolaylıklar Alarm bildirimi (Alarm cep telefonuna iletiliyor) Aracın yerinin koordinatlarının Facebook vb. paylaşımlarla arkadaşlarla paylaşma Otomatik arıza kodu teşhisi ve bildirimi Bakım uyarısı Web Araç Diagnostics (Araç teşhisi ile ilgili 30 aya kadar rapor)
Hırsızlık Koruması Çalınan araç kurtarma Çalınan araç durdurma; Aracınız çalınırsa çalan kişi aracı kullanırken aracın gücü yavaş yavaş kesilerek en sonunda durma işlemi sağlanıyor ve aracın daha da uzaklaşması engellenmiş oluyor. Vale uyarısı; Eğer belirlenen konumun dışına çıkılırsa araç bunu bildiriyor. Hız bildirim sistemi; Filo ve ebevynler için hazırlanmış sistemde araç önceden belirlenen hızın üzerine çıkarsa otomatik mesaj gönderiliyor. Belirli zaman dilimi dışında araç kullanımı uyarısı; Yine filo ve ebeveynler için hazırlanmış sistemde araç belirlenen saatler dışında hareket ettirilirse araç bunu mesaj yolu ile bildiriyor.
Tüm bunların dışında Rehberlik paketi; Navigasyon sistemi Gelişmiş Poi arama sistemi Trafik durumu rehberliği Benzin istasyonu mekanlar ve akaryakıt fiyatları Ekonomi koçluğu Restorantlar ve bunlar için oy verme sistemi Hava durumu ile ilgili bilgilendirmeler
bu hyundai a gün gectikce aşık oluyorum ya bakalım daha neler cıkartıcak helal olsun adamlara
bu hyundai a gün gectikce aşık oluyorum ya bakalım daha neler cıkartıcak helal olsun adamlara
Muhteşemmiş helal olsun
Samsungla anlaşıp bu sistemi Android işletim sistemli sökülüp takılabilen bir alet haline getirseler büyük iş yapmış olurlar.
tebrikler hyundai
quote:
Orijinalden alıntı: xiamen
Samsungla anlaşıp bu sistemi Android işletim sistemli sökülüp takılabilen bir alet haline getirseler büyük iş yapmış olurlar.
iyi olur şimdiden açılacak konular gözümde canlanıyor
Hyundai i40 için android 2.3 Gingerbread güncellemesi resimli anlatım