Şimdi Ara

Hyundai Bluelink Teknolojisi ile Otomobillere Hayat Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hyundai tarafından geliştirilen telematik araç platformunda 30'dan fazla fonksiyonel özellik ve güvenlik hizmetleri bulunuyor.

Hyundai Bluelink Teknolojisi ile Otomobillere Hayat Veriyor

Bu yıl Sonata ve Veloster 3 kapılı coupe modellerinde ilk defa sunulacak Bluelink sistemi gelecekteki tüm Hyundai modellerinde satışa sunulması planlanıyor.

Bluelink sistemi Hyundai sahiplerinin hayatını kolaylaştırmak, sorunlarını azaltmak ve onlara yardımcı olmak için farklı paketler halinde sunuluyor.

Bluelink Güvence paketi;
    Otomatik Çarpışma bildirimi: Havayastıklarına bağlanan sistemde havayastıkları bir kaza sebebiyle açılırsa sistem ACN adı verilen sinyaller ile otomatik olarak konum bilgilerini ve durumu merkeze iletiyor

SOS Acil Yardım;
    Müşteri acil yardım düğmesine basarak 911'den yardım bekleyebiliyor.

Geliştirilmiş Yol Yardımı;
    Yine müşterilerin tek bir komutu ile sistem merkezle bağlantı kurarak konum bilgilerini ve durumu ileterek en kısa sürede yol yardımı verilebilmesi için tasarlanmış.

Bluelink Essentials paketi:
    Cep telefonu veya internet aracılığı ile uzaktan
    Aracın kapılarını kilitleyip açma
    Korna veya ışıklarına müdahale edebilme
    Panik bildirimi
    Uzaktan aracı çalıştırabilme
    Gibi özellikleri içeriyor

Bu pakette verilen kolaylıklar
    Alarm bildirimi (Alarm cep telefonuna iletiliyor)
    Aracın yerinin koordinatlarının Facebook vb. paylaşımlarla arkadaşlarla paylaşma
    Otomatik arıza kodu teşhisi ve bildirimi
    Bakım uyarısı
    Web Araç Diagnostics (Araç teşhisi ile ilgili 30 aya kadar rapor)

Hırsızlık Koruması
    Çalınan araç kurtarma
    Çalınan araç durdurma; Aracınız çalınırsa çalan kişi aracı kullanırken aracın gücü yavaş yavaş kesilerek en sonunda durma işlemi sağlanıyor ve aracın daha da uzaklaşması engellenmiş oluyor.
    Vale uyarısı; Eğer belirlenen konumun dışına çıkılırsa araç bunu bildiriyor.
    Hız bildirim sistemi; Filo ve ebevynler için hazırlanmış sistemde araç önceden belirlenen hızın üzerine çıkarsa otomatik mesaj gönderiliyor.
    Belirli zaman dilimi dışında araç kullanımı uyarısı; Yine filo ve ebeveynler için hazırlanmış sistemde araç belirlenen saatler dışında hareket ettirilirse araç bunu mesaj yolu ile bildiriyor.

Tüm bunların dışında
    Rehberlik paketi;
    Navigasyon sistemi
    Gelişmiş Poi arama sistemi
    Trafik durumu rehberliği
    Benzin istasyonu mekanlar ve akaryakıt fiyatları
    Ekonomi koçluğu
    Restorantlar ve bunlar için oy verme sistemi
    Hava durumu ile ilgili bilgilendirmeler

• bu hyundai a gün gectikce aşık oluyorum ya bakalım daha neler cıkartıcak helal olsun adamlara
  • bu hyundai a gün gectikce aşık oluyorum ya bakalım daha neler cıkartıcak helal olsun adamlara
  • Muhteşemmiş helal olsun
  • Samsungla anlaşıp bu sistemi Android işletim sistemli sökülüp takılabilen bir alet haline getirseler büyük iş yapmış olurlar.
  • tebrikler hyundai
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Samsungla anlaşıp bu sistemi Android işletim sistemli sökülüp takılabilen bir alet haline getirseler büyük iş yapmış olurlar.

iyi olur şimdiden açılacak konular gözümde canlanıyor

Hyundai i40 için android 2.3 Gingerbread güncellemesi resimli anlatım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DRİVE YOUR WAY

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.