Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
819.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genaral Motors un hem opel hem de chevrolet e ortak motor ve ortak araç üretmesi (opel insignia-chevrolet epica 2012 gibi)
    Chevrolet in de yüksek satış rakamlarına ulaşmasına neden oldu, Her ne kadar biz rakip olarak görmesek de artık ciddi bir rakip olarak geliyor..
    güvenlik testlerinde bile cruze in 5 üzerinden 4,98 alması ciddi başarıdır.
    Bir hyundai sahibi olarak, hyundai nin chevroletinin gelişiminden de ders çıkarması lazım..
  • bu arac her yönüyle süper gercekten cok hosuma gidiyor biran önce gelsede yakından incelesek
  • Arkadaşlar,
    Araç C sınıfı mı D sınıfımı ?
    Dizel motoru 1.6 mı 1.7 mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

Arkadaşlar,
    Araç C sınıfı mı D sınıfımı ?
    Dizel motoru 1.6 mı 1.7 mi ?

Amerika sitesinde 1,8 olanını gördüm.Bize 1,6 gdi motorlu olanı gelecek yüksek ihtimalle.Araç c sınıfı.1,7 motor kia'nın d sınıfı otomobili optima'da var.Onun da türkiyeye gelmesi bekleniyor ama sonata ile birlikte gelebilir önümüzde ki sene.Gerçi 1,7 motor olması yüzünden getirmeyedebilirler.
  • ne zaman gelecek bu elantra artıkk???
  • Hyundai Assanı aradığımda haziranda geleceğini söylediler.
  • Bende sabırsızlanıyorum.Elantra Türkiye ye gelsin ilk alıcısı benim
  • Akbakla konuştum o da haziran tarihini doğruladı.Ama bakınız accent dizel otomatik üst donanım 45 bin tl olmuş.Bilmem anlatabildi mi hyundai
  • Yeni Elantra'nın Cruze den ucuz olması gerekiyor....

Başlangıç fiyatı 31.000 lira olmaz ise sizde KİA ve HYUNDAI CEO'suna bir şikayet mektubu yazın...

Chevrolet Türkiye Rekabet kurumundan ceza almayan dürüst otomobil satıcılarından biri...

Bence Rekabet Kurumu para cezası vererek yanlış yaptı. Durumu Cumhuriyet Savcısına bildirerek Nitelik Dolandırıcılık'ın dahil olduğu madde ullanılmalıydı...

Bu fiyat anlaşmasını yapan 2 kişiden fazla olduğu için örgütlü suçlar kapsamında değerlendirilebilir durum...

Ayrıca Yeni Accent esi Accent'tan ucuza sürüldü dünyada piyasaya ama burada 8.000 liralık bir fiyat kaynağı yapılmış...

İşte fiyat delillerim...

Kia Rio fiyatına satılmalı yeni Elantra... YAni 26.000 lira başlagıç etiketi olmalı aslında :)

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

• araç gercekten cok can yakar ama kesinlikle pahalıya satarlarr... huındai ve kia arabalarını düzelttti yeni i40da yoldaa oda cok mükemmel kaslı güzel arabalar cıkartmaya başladı hundai
  • alın size video araç gercekten hoş kimse karalaöasın adamların hakkını vermek lazımm cevrolet cruze felanda hikaye kalır bunun yanında :)
    Saabkyle04youtube
    2011 Hyundai Elantra Limited Start Up, Engine, and In Depth Tour
    http://www.youtube.com/watch?v=wNzXhsY-qZc&feature=related

• Yerine geçtiği araca göre daha sportif ve şık bir tasarıma sahip olan Elantra (Kore ve Asya pazarında Avante ismiyle satılıyor), Hyundai’nin ilk kez ix35 modelinde yer verdiği yeni tasarım anlayışı doğrultusunda hazırlandı. Elantra’nın dikkat çekici özellikleri arasında altıgen ön ızgara, Xenon ön farlar, LED arka stoplar, ısıtmalı arka koltuklar ve gösterge tablosunda yeni tip renkli LCD bilgi ekranı bulunuyor.

Yeni Elantra’da ayrıca 1.6 litrelik Gamma serisi GDI (Direkt Enjeksiyonlu Benzinli) motor ve ön tekerleklere gücünü aktaran 6 kademeli otomatik şanzıman da tanıtıldı. 140 PS maksimum güce ve 167 Nm maksimum torka sahip olan bu yeni motor, çok noktadan enjeksiyonlu bir motora göre yüzde 13 oranında daha fazla güç, daha düşük yakıt tüketimi ve daha az emisyon salınımı sağlıyor. Motorda ayrıca Çift Sürekli Değişken Supap Zamanlaması, Değişken Emme Sistemi ve motor aksamlarında sürtünmeyi önleyen kaplamalar gibi gelişmiş teknoloji kullanılıyor.

Hyundai Başkanı ve CEO’su Steve S. Yang, tanıtımda yaptığı konuşmada, “Yeni Elantra, ait olduğu segmentteki en çekici tasarıma ve en üstün performansa sahip olan bir otomobil. Elantra’nın tüm dünyada kompakt sedan otomobil kavramını yeniden değiştireceğine ve yeni standartlar belirleyeceğine eminiz” dedi.

Yeni Elantra’nın satışları Kore’de bu yılın ikinci yarısından itibaren, Avrupa’da ise 2011 yılı içinde başlayacak....

Beygir gücü neysede torku sanki biraz az gibi geldi bana arkadaslar siz ne diyosunuz

• artık şu arac gelsin ya heyecan basıyor beni bir arkdasmızda chevrolet ile kıyaslamıs en yakın arkdasımda 2006 chevrolet aveo var arac daha 40 binde full paket 16 binde bile satamıyoruz tertemiz aracı hiç piyasası yok
  • i40

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garin -- 9 Mayıs 2011; 16:09:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9997

artık şu arac gelsin ya heyecan basıyor beni bir arkdasmızda chevrolet ile kıyaslamıs en yakın arkdasımda 2006 chevrolet aveo var arac daha 40 binde full paket 16 binde bile satamıyoruz tertemiz aracı hiç piyasası yok

nerde bu araç satılmıyorki, ne zaman satılacağıda belli değil
  • yakında gelir belki bu yılın sonunda cıkabilir net çıkış tarihi yok..Avrupada 2011 ylı içinde piyasada olcak herhalde türkiyeyede ugrar oraya gitmeden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

yakında gelir belki bu yılın sonunda cıkabilir net çıkış tarihi yok..Avrupada 2011 ylı içinde piyasada olcak herhalde türkiyeyede ugrar oraya gitmeden..

Avrupada ilk bizim ülkede satışa sunulacakmış, bir yazı okumuştum haber sitelerinde.Nedense talebin olduğunu bu sefer hissetti hyundai.Ya da burdan hissettirdik el birliğiyle
  • arkadaslar bu arabanın öle 39 binden başlama gibi bi ihtimali yok . sebebini sorarsanz acıklaym . tamam accent blue pahalı buda pahalı gelcek die dusuneblrsnz
    ancak bu arabanın baz modelinde yani GLS donanımında tabiri caizse HİÇ BİR ŞEY YOK . BOMBOŞ bir araba . ben donanım listesne baktım . gercekten bu araba 39-40 dan başlamaz . inanmıyanlar yada bakmak istiyenler hyundai amerika sitesnde göreblrler . ingilizce konusunda sıkıntı yaşıyablcek arkadaslar için direk link verıorm
    www.hyundaiusa.com
    2020 Hyundai Elantra - Features & Specs | Hyundai
    http://www.hyundaiusa.com/elantra/features.aspx
    burdan elantranın iç dış özellklerne bakablrsnz . ki ford focusun titanium amerika satış fiyatı 23 bin dolar küsürken bunun en fulu yani navigasyonlu premium paketli otomatik vites versıonu 22 bin kusur seviesnde . . yani duz vites olrsa zaten fiyat 2 milyar düşer . şimdi mantık yurutelim ford focus 46.500 tl titanium benzinli . . bu arabanın sizce 50 bin olma gibi bi ihtimali kalıomu fulunun . eger hyundai kalkarda bu arabayı 40 binden başlatırsa yuh derim . sakın ola ki almayn. bu arada focus örnegini fiyat karsılaştrma açısından verdim yoksa focusu sevdigimden deil . fiyatlar hakknda fikir yuruteblmek için bide fordun amerika sitesne bakmştm . yoksa ford fanatigi deilm . ayrıca yeni focusu hiç begenmedm :)

son olarak hyundai assan ceosu elantranın rekabetçi fiyatlarla gelceini sölemşti . rekabet etmek istiolarsa gidip ford un focusda yaptıı gibi saçma bi politika izlememelri gerekıor . . tahminmce bu arabanın boşu 36 binden başlar . yani GLS donanımı .

üst donanım olan LİMİTED donanımı ise 40 olur . birde premium paket var . içinde navigasyon geri vites kamerası . park yardm sistemi . anahtarsız çalıştrma

ses sistemi için 360 wat harici amfi immobilizer otomatikk yanan headlambs . var bu paketin fiyatı orda 2 bin dolar . sanrm bizdede 4 milyar olur . vergisinide katarsak . yada en fazla 5 milyar olr . yani bu arabanın benznli manuel FULL + FULL 45 e alınması gerek ki bence o bile fazla . 50 bin olamaz olmaması gerek .. . saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nutella.0 -- 10 Mayıs 2011; 3:27:40 >

• Hyundai Türkiye Blue'ya o fiyatları çektikten sonra Elantra'ya da Focus fiyatı hatta üstünü çekebilir. Ben Elantra'nın (Avante) da son derece fahiş fiyatlarla geleceğini düşünüyorum...

Ayrıca Amerika'daki donanımla bizdekini karşılaştırmamak lazım. Bize farklı donanım paketleri gelecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nutella.0

arkadaslar bu arabanın öle 39 binden başlama gibi bi ihtimali yok . sebebini sorarsanz acıklaym . tamam accent blue pahalı buda pahalı gelcek die dusuneblrsnz
    ancak bu arabanın baz modelinde yani GLS donanımında tabiri caizse HİÇ BİR ŞEY YOK . BOMBOŞ bir araba . ben donanım listesne baktım . gercekten bu araba 39-40 dan başlamaz . inanmıyanlar yada bakmak istiyenler hyundai amerika sitesnde göreblrler . ingilizce konusunda sıkıntı yaşıyablcek arkadaslar için direk link verıorm
    www.hyundaiusa.com
    2020 Hyundai Elantra - Features & Specs | Hyundai
    http://www.hyundaiusa.com/elantra/features.aspx
    burdan elantranın iç dış özellklerne bakablrsnz . ki ford focusun titanium amerika satış fiyatı 23 bin dolar küsürken bunun en fulu yani navigasyonlu premium paketli otomatik vites versıonu 22 bin kusur seviesnde . . yani duz vites olrsa zaten fiyat 2 milyar düşer . şimdi mantık yurutelim ford focus 46.500 tl titanium benzinli . . bu arabanın sizce 50 bin olma gibi bi ihtimali kalıomu fulunun . eger hyundai kalkarda bu arabayı 40 binden başlatırsa yuh derim . sakın ola ki almayn. bu arada focus örnegini fiyat karsılaştrma açısından verdim yoksa focusu sevdigimden deil . fiyatlar hakknda fikir yuruteblmek için bide fordun amerika sitesne bakmştm . yoksa ford fanatigi deilm . ayrıca yeni focusu hiç begenmedm :)

son olarak hyundai assan ceosu elantranın rekabetçi fiyatlarla gelceini sölemşti . rekabet etmek istiolarsa gidip ford un focusda yaptıı gibi saçma bi politika izlememelri gerekıor . . tahminmce bu arabanın boşu 36 binden başlar . yani GLS donanımı .

üst donanım olan LİMİTED donanımı ise 40 olur . birde premium paket var . içinde navigasyon geri vites kamerası . park yardm sistemi . anahtarsız çalıştrma

ses sistemi için 360 wat harici amfi immobilizer otomatikk yanan headlambs . var bu paketin fiyatı orda 2 bin dolar . sanrm bizdede 4 milyar olur . vergisinide katarsak . yada en fazla 5 milyar olr . yani bu arabanın benznli manuel FULL + FULL 45 e alınması gerek ki bence o bile fazla . 50 bin olamaz olmaması gerek .. . saygılar

Hocam USA da satılan araçların donanımların ile bize gelen araçların donanımlarını karşılaştırma , yanıltıcı olur.... Ama şöyle diyim size Mode donanımlı bir Elantra nın Türkiyedeki satış fiyatı 40 Binden başlar (Benzinli ) , CRDI motorlu bir Elantra Mode ise 43 ten aşağı olmaz...

Prime için Benzinli 45 , Crdı 47 olur diye düşünüyorum....

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.